Гамбургер по мексиканськи - латинська версія всесвітньо відомого американського бутерброда. Замість котлети тут використовується ковбаса. Це ідеальний рецепт для тих, хто любить фастфуд, але не хоче морочитися з фаршем.
Підготуйте інгредієнти для мексиканського гамбургера. Кунжутні булочки і силезькі ковбаски розріжте навпіл. Помідор, болгарський перець і салатні листя вимийте і висушіть.
Розігрійте на плиті сковороду-гриль (можна замінити звичайною), покладіть на неї булочки зрізом вниз і підсмажте до рум'яності.
Приберіть булочки зі сковороди, а на їх місце відправте силезькі ковбаски (або будь-які інші на ваш вибір). Ковбасу теж покладіть зрізом вниз і смажте до появи характерних смужок від гриля. Потім переверніть половинки і обсмажте зі зворотного боку.
Накрийте ковбаски скибочками сиру і дайте йому трохи розплавиться, а потім приберіть зі сковороди.
Зберіть гамбургер. На нижню частину булочки покладіть салатний лист, а на нього ковбаску сиром вниз.
Помідори наріжте кружальцями, а перець часточками. Викладіть нарізані овочі поверх ковбасок.
Покрийте їх діжонською гірчицею, майонезом і кетчупом за смаком. Солити не потрібно, так як ковбаски вже солоні, але, якщо любите солоніше, трохи присоліть. Якщо кетчуп лагідний, можна і поперчити.
Накрийте бутерброд верхньою частиною кунжутної булочки - і гамбургер по-мексиканськи готовий. На вигляд і за смаком він не гірше класичного американського, а готується простіше і швидше. Перед подачею прикрасьте мексиканський гамбургер гілочкою базиліка, яка додасть страві фарб і аромату. Смачного!
Випадкові рецепти