Укр
Рус
Гамбургери Закуски Американська кухня

Гамбургер по-кубинськи

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

876 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Гамбургер по-кубинськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Гамбургер по-кубинськи - апетитний і соковитий бутерброд, в якому замість традиційної яловичої котлети використовується куряча відбивна. Це робить гамбургер таким же смачним, як класичний з американського фастфуду, але при цьому більш легким та ніжним. У рецепті багато спецій, тому бутерброд вийде ароматним та пряним, як і належить кубинському гамбургеру.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гамбургер по-кубинськи" (на 100 грам)

  • Білки12.2 гр.
  • Жири15.9 гр.
  • Вуглеводи14 гр.
  • Калорії256 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте і розріжте кожен шматочок уздовж навпіл.

Крок - 1
02

Відбийте їх з обох боків кухонним молотком.

Крок - 2
03

Отримані курячі відбивні викладіть у миску. Додайте натуральний йогурт, сіль, мелений перець чилі, коріандр та зіру (кумін). Також всипте мелений імбир, часниковий порошок, універсальну суміш спеції та куркуму, щоб надати м'ясу апетитного кольору. Витисніть у загальну масу лимонний сік.

Крок - 3
04

Перемішайте інгредієнти, щоб маринад рівномірно обволікав курку. Накрийте миску харчовою плівкою та відставте на 30–40 хвилин.

Крок - 4
05

Через зазначений час розігрійте на сковороді-гриль рослинне масло і на повільному вогні підсмажте курячі відбивні до рум'яності з обох боків. На це піде приблизно 8-10 хвилин.

Крок - 5
06

Потім покладіть на відбивні скибочки сиру, накрийте кришкою сковороду і готуйте 1-2 хвилини. Сир повинен трохи розплавитися. Викладіть відбивні на тарілку.

Крок - 6
07

Сковороду, де вони смажилися, змастіть вершковим маслом і підсмажте на ньому булочку для гамбургера, що розрізає навпіл, до зарум'янювання з обох боків.

Крок - 7
08

Покладіть нижню частину булочки на тарілку сервіровки і змастіть майонезом. Зверху покладіть курячу відбивну сиром нагору і покрийте соусом чилі або кетчупом.

Крок - 8
09

Потім викладіть скибочки помідорів та кільця червоної цибулі. Присипте їх подрібненою капустою та салатним листям.

Крок - 9
10

На них покладіть відбивну сиром донизу і покрийте майонезом. Зверху накрийте бутерброд верхньою частиною булочки і подавайте гамбургер по-кубинськи на стіл. Він дуже соковитий, ніжний та смачний. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чахохбілі - покроковий рецепт, фото 1 Чахохбілі 60 5 4 з 5 - детальніше -
Салат з червоної риби шарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з червоної риби шарами 60 5 3 з 5 - детальніше -
Хворост домашній - покроковий рецепт, фото 1 Хворост домашній 65 3 3 з 5 - детальніше -