Укр
Рус
Галушки Другі страви Українська кухня

Галушки

( 4.8235 4 517 17 оцінок)
2781 - переглядів
40 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Галушки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Прекрасний гарячий гарнір і просто самостійне блюдо.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне 1/2 скл.
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 50 мл.
  • Яйце 1 шт.
  • Картопля 6 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Готове картопляне пюре з'єднати з борошном, сирим яйцем, приправити сіллю з перцем і перемішати до однорідної консистенції.

Крок - 1
02

З картопляного тіста скачати тонкі качалочки, розрізати шайбочками і відварити у воді до спливання.

Крок - 2
03

До столу подавати з засмаженою цибулькою і сметанкою.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Эклер классический - покроковий рецепт, фото 1 Эклер классический 55 4 3 з 5 - детальніше -
Карамель рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Карамель рецепт 40 1 3 з 5 - детальніше -
Биточки из печени - покроковий рецепт, фото 1 Биточки из печени 55 4 3 з 5 - детальніше -
Болоньезе паста - покроковий рецепт, фото 1 Болоньезе паста 55 4 3 з 5 - детальніше -