Укр
Рус
Галушки Другі страви Українська кухня

Галушки

( 4.8235 4 517 17 оцінок)

3402 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Галушки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Галушки в курячому супчику - ідеальний вибір, якщо ви хочете швидше позбутися від холоду. Цей рецепт простий у приготуванні і має чудовий смак. Курка чудово доповнює страву. З'їдаючи галушки за цим рецептом, вам не захочеться другого способу приготування, тому що він відмінний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Галушки" (на 100 грам)

  • Білки3.3 гр.
  • Жири1.9 гр.
  • Вуглеводи3.2 гр.
  • Калорії46 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, почнемо приготування цієї незвичайної і всіма улюбленої страви. У велику каструлю налийте води, додайте трохи солі, відправте ємність на плиту і доведіть до середньої температури.

Крок - 1
02

Коли вода закипить, вимкніть вогонь і занурте куряче м'ясо в киплячу воду. У цьому рецепті можна використовувати будь-яку частину курки, але ви використовуйте курячі стегна, так як вони дадуть максимальний навар (ще краще, якщо домашню птицю). Через 40 секунд вийміть м'ясо з каструлі, швидко вимийте його під струменем холодної води. У велику каструлю залийте холодну воду, засипте трохи солі, лавровий лист і покладіть шматочки м'яса. Варіть м'ясо на повільному вогні протягом 30 хвилин, намагаючись постійно усувати піну.

Крок - 2
03

Через 30 хвилин додайте в каструлю до м'яса овочі, вимиті і розрізані навпіл. Це морква, корінь селери і корінь петрушки. Так само додайте цілу очищену від лушпиння ріпчасту цибулину. Продовжуйте варити вміст каструлі, періодично помішуючи, поки курка не закипить.

Крок - 3
04

А самі займіться приготуванням безпосередньо самих галушок. Для цього розбийте курячі яйця в миску і збивайте виделкою або міксером протягом 2 хвилин, поки вони не стануть однорідною масою.

Крок - 4
05

Поступово додайте в миску до яєчної суміші трохи солі, засипте манну крупу і добре перемішайте вилкою, до загусання вмісту і утворення однорідної маси. Суміш для галушок готова, залиште її настоятися близько 5 хвилин, щоб набухнула.

Крок - 5
06

Замочіть столову ложку в супі і обережно зробіть з манного тіста довгі і досить великі галушки. Надішліть утворені галушки з тіста в киплячий суп і на повільному вогні залиште кипіти вміст, легко помішуючи, ще приблизно 10 хвилин.

Крок - 6
07

Після варіння зазначеного часу, подавайте готові галушки, заливши приготованим супом із заздалегідь нашаткованою свіжою петрушкою. Насолоджуйтеся з задоволенням!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Монастирська хата - покроковий рецепт, фото 1 Торт Монастирська хата 55 7 3 з 5 - детальніше -
Бургер з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з яловичиною 45 2 2 з 5 - детальніше -
Простий грибний суп з печериць - покроковий рецепт, фото 1 Простий грибний суп з печериць 45 4 2 з 5 - детальніше -
Боби в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Боби в соусі 45 4 3 з 5 - детальніше -