Галушки в курячому супчику - ідеальний вибір, якщо ви хочете швидше позбутися від холоду. Цей рецепт простий у приготуванні і має чудовий смак. Курка чудово доповнює страву. З'їдаючи галушки за цим рецептом, вам не захочеться другого способу приготування, тому що він відмінний.
Отже, почнемо приготування цієї незвичайної і всіма улюбленої страви. У велику каструлю налийте води, додайте трохи солі, відправте ємність на плиту і доведіть до середньої температури.
Коли вода закипить, вимкніть вогонь і занурте куряче м'ясо в киплячу воду. У цьому рецепті можна використовувати будь-яку частину курки, але ви використовуйте курячі стегна, так як вони дадуть максимальний навар (ще краще, якщо домашню птицю). Через 40 секунд вийміть м'ясо з каструлі, швидко вимийте його під струменем холодної води. У велику каструлю залийте холодну воду, засипте трохи солі, лавровий лист і покладіть шматочки м'яса. Варіть м'ясо на повільному вогні протягом 30 хвилин, намагаючись постійно усувати піну.
Через 30 хвилин додайте в каструлю до м'яса овочі, вимиті і розрізані навпіл. Це морква, корінь селери і корінь петрушки. Так само додайте цілу очищену від лушпиння ріпчасту цибулину. Продовжуйте варити вміст каструлі, періодично помішуючи, поки курка не закипить.
А самі займіться приготуванням безпосередньо самих галушок. Для цього розбийте курячі яйця в миску і збивайте виделкою або міксером протягом 2 хвилин, поки вони не стануть однорідною масою.
Поступово додайте в миску до яєчної суміші трохи солі, засипте манну крупу і добре перемішайте вилкою, до загусання вмісту і утворення однорідної маси. Суміш для галушок готова, залиште її настоятися близько 5 хвилин, щоб набухнула.
Замочіть столову ложку в супі і обережно зробіть з манного тіста довгі і досить великі галушки. Надішліть утворені галушки з тіста в киплячий суп і на повільному вогні залиште кипіти вміст, легко помішуючи, ще приблизно 10 хвилин.
Після варіння зазначеного часу, подавайте готові галушки, заливши приготованим супом із заздалегідь нашаткованою свіжою петрушкою. Насолоджуйтеся з задоволенням!
Випадкові рецепти