Укр
Рус
thermomix thermomix
Галушки Другі страви Українська кухня

Галушки

40 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Галушки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Прекрасний гарячий гарнір і просто самостійне блюдо.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне 1/2 скл.
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 50 мл.
  • Яйце 1 шт.
  • Картопля 6 шт.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Готове картопляне пюре з'єднати з борошном, сирим яйцем, приправити сіллю з перцем і перемішати до однорідної консистенції.

    Крок - 1
  2. 02

    З картопляного тіста скачати тонкі качалочки, розрізати шайбочками і відварити у воді до спливання.

    Крок - 2
  3. 03

    До столу подавати з засмаженою цибулькою і сметанкою.

    Крок - 3

Оцінити рецепт