Укр
Рус
Галушки Перші страви Німецька кухня

Галушки в супі

( 4.9063 4 532 32 оцінки)

2950 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Галушки в супі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня, Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Готується суп з галушками на звичайному м'ясному бульйоні, а шматочки тіста в процесі варіння набухають і перетворюються в оригінальні борошняні вироби - галушки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Галушки в супі" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири0.9 гр.
  • Вуглеводи2.5 гр.
  • Калорії35 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку очистіть від шкірки корінь селери, а потім на обробній дошці наріжте його досить великими шматками. Очистіть від шкірки молоду моркву і корінь петрушки. Помийте очищені овочі в холодній у воді.

Крок - 1
02

Потім викладіть моркву і корінь петрушки на обробну дошку, наріжте великими часточками, а потім відправте в чашу блендера або кухонного комбайна. Помийте проточною водою зелень петрушки і теж відправте в чашу, додайте нарізаний раніше корінь петрушки. Потім на середній швидкості збийте вміст чаші блендера до дрібних шматочків, перекладіть в глибоку миску і залийте водою.

Крок - 2
03

Помийте під проточною водою курячу грудку разом з кісткою і покладіть в глибоку каструлю. Перелийте в каструлю раніше подрібнені овочі, долийте в разі потреби води, рясно посоліть і відправте ємність на плиту.

Крок - 3
04

Доведіть вміст каструлі до кипіння і зменшіть вогонь. При варінні за допомогою ложки приберіть в каструлі піну. Потім добре приперчіть все чорним меленим перцем, закрийте каструлю кришкою і залиште томитися на слабкому вогні близько 35 хвилин.

Крок - 4
05

Потім покладіть в миску смалець, розбийте куряче яйце і присоліть. Потім вилкою або кухонним вінчиком добре перемішайте вміст, до однорідної рідкої маси.

Крок - 5
06

Далі приправте утворену яєчну масу приправами на вибір, сушеною петрушкою і, підсипаючи поступово в миску манну крупу, замісіть однорідне густе тісто.

Крок - 6
07

Тепер, відщипуючи акуратно ложкою, помістіть в каструлю з киплячим вмістом невеликі шматки тіста (так звані галушки), рясно ще раз приправте все приправами, в разі потреби посоліть, ретельно перемішайте і варіть все під закритою кришкою ще близько 10 хвилин.

Крок - 7
08

Готові галушки в супі розлийте в сервірувальні тарілки і подавайте до обіднього столу із зеленню петрушки і свіжим хлібом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Яловича печінка - покроковий рецепт, фото 1 Яловича печінка 30 4 2 з 5 - детальніше -
М’ясо по французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по французьки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк тартар - покроковий рецепт, фото 1 Стейк тартар 50 2 3 з 5 - детальніше -
Рецепт цукерок в формочках - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт цукерок в формочках 55 3 3 з 5 - детальніше -