Укр
Рус
Галушки Другі страви Українська кухня

Галушки з сиру

( 5.0000 5 513 13 оцінок)
1416 - переглядів
50 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Галушки з сиру - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Галушки з сиру готуються дуже просто і швидко, а інгредієнти для їх приготування завжди знайдуться в арсеналі кожної господині.

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Вершкове масло 1 ч.л
  • Борошно пшеничне 50 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Сир 250 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку ємність покладіть сир (жирність сиру вибирайте на свій розсуд, але краще взяти не дуже жирний або взагалі знежирений). Додайте до сиру попередньо просіяне борошно.

Крок - 1
02

Яйця розділіть на білок і жовток. Жовтки відправте в ємність з сиром, а білки ви можете збити з цукром і приготувати безе.

Крок - 2
03

До решти інгредієнтів в мисці також покладіть вершкове масло. Посипте все сіллю на свій смак. Перемішайте інгредієнти в однорідну масу за допомогою вилки або для зручності ви можете скористатися блендером або кухонним комбайном. Маса повинна вийти пишною і м'якою, без грудочок.

Крок - 3
04

Замісити тісто і сформуйте з сирної маси кулю. Присипте робочу поверхню борошном. Покладіть тісто на борошно і розкачайте його в довгу ковбаску, діаметром приблизно 3-4 сантиметри.

Крок - 4
05

Трохи притисніть ковбаску рукою або дерев'яною лопаткою, щоб надати їй більш плоску форму. Потім наріжте її гострим ножем на косі шматочки - галушки шириною в 1-1,5 сантиметра.

Крок - 5
06

Налийте в каструлю близько 2,5 літрів води і поставте її на плиту, посоліть воду на свій смак і доведіть до кипіння. Опускайте в киплячу воду галушки по одній, періодично помішуючи, щоб вони не прилипли до дна каструлі.

Крок - 6
07

Варіть галушки до моменту, поки вони не спливуть, потім готуйте їх ще 2-3 хвилини. Після закінчення часу, вийміть галушки з каструлі з допомогою шумівки або відкиньте на друшляк.

Крок - 7
08

Готові галушки з сиру покладіть на тарілку, полийте натуральним йогуртом або сметаною, також за бажанням можна присипати трошки цукром і додати кориці. Також сирні галушки можете подавати зі свіжими фруктами, подрібненими волоськими горіхами або маком, можете полити їх варенням або медом. Подавайте галушки з сиру з тим, що вам найбільш подобається. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Жаркое - покроковий рецепт, фото 1 Жаркое 90 6 3 з 5 - детальніше -
Пончики на воде - покроковий рецепт, фото 1 Пончики на воде 65 4 3 з 5 - детальніше -
Манник на кефире - покроковий рецепт, фото 1 Манник на кефире 65 3 3 з 5 - детальніше -
Масло домашнее - покроковий рецепт, фото 1 Масло домашнее 30 1 3 з 5 - детальніше -