Укр
Рус
Риба Другі страви Ірландська кухня

Філе тріски на сковороді

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1501 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Філе тріски на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Ірландська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Маючи дітей і постійну роботу, важко знайти здорову, просту в приготуванні їжу в одну мить. Іспанська тріска з часниковими травами і смаженою картоплею - одна з тих дивовижних страв, в якій є все, що ви шукаєте. Має прекрасний смак, який легко приготувати, і риба буде доставлена на стіл протягом 30 хвилин. Таке філе тріски ідеально підходить для одного з цих завантажених будніх вечорів або для обіду на вихідних. Досить проста страва, щоб насолоджуватися нею з дітьми, але досить елегантна для романтичної вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Філе тріски на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири2.5 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії98 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Крім самої тріски, зіркою цього рецепта є приправи,що приправляють всю страву. Рекомендуємо використовувати деякі спеції і трави з Іспанії (якщо є така можливість). Це не звичайні приправи з супермаркету, це приправи для гурманів. Все залежить від використання інгредієнтів найвищої якості. Отже, приступайте до приготування страви. Наріжте попередньо очищену від шкірки картоплю (якщо використовуєте молоду, очищати не потрібно) тонкими круглими скибочками.

Крок - 1
02

Збризніть рясно оливковою олією першого холодного віджиму деко, попередньо вистелений фольгою.

Крок - 2
03

Викладіть на фольгу скибочки картоплі, з певною відстанню один від одної, потім полийте картоплю ще трохи оливковою олією першого віджиму, приправте кожен шматок овоча крупною сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Надішліть деко в розігріту духовку і запікайте (можна з конвекцією обсмажити) близько 22-25 хвилин.

Крок - 3
04

Поки картопля обсмажується, дрібно наріжте попередньо очищені від лушпиння зубчики часнику і відправте в ступку, товчіть часник товкачиком до утворення пасти.

Крок - 4
05

Потім додайте в ступку трохи пластівців петрушки і середземноморського орегано. Засипте так само в ступку сушений чебрець, залийте оливковою олією першого холодного віджиму і трохи свіжого лимонного соку, змішайте все разом до однорідної маси.

Крок - 5
06

Приправте крупно нарізане філе тріски морською сіллю і свіжомеленим чорним перцем, потім рівномірно розділіть суміш зелені і часнику на кожен шматок риби.

Крок - 6
07

Нагрійте невелику сковороду з антипригарним покриттям на середньому або сильному вогні, через 2 хвилини додайте в неї філе тріски, приправленою стороною вниз і обсмажуйте приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Крок - 7
08

Після приготування перекладіть кожне філе тріски в блюдо, рівномірно розділіть раніше запечену картоплю і прикрасьте все свіжою петрушкою, скибочками лимона і помідорами чері, насолоджуйтеся.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти