Укр
Рус
Форель Другі страви Середземноморська кухня

Філе форелі в духовці

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

1720 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Філе форелі в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня, Норвезька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Філе форелі в духовці - легкий і швидкий в приготуванні обід, яким можна нагодувати всю сім'ю. Пропонуємо один з кращих рецептів райдужної форелі, запеченої в духовці. Риба виходить м'якою і соковитою і подається до столу з ароматним пюре з зеленого горошку, приготування якого теж описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Філе форелі в духовці" (на 100 грам)

  • Білки11.8 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи2.2 гр.
  • Калорії123 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помідори-чері вимийте, просушіть і розділіть на половинки. Часник очистіть від лушпиння і наріжте тонкими слайсами.

Крок - 1
02

Філе форелі розділіть на великі шматочки (досить просто розрізати кожну частину навпіл).

Крок - 2
03

Деко застеліть пергаментом для випічки і збризніть оливковим маслом. Якщо немає оливкового, також підійде кукурудзяне, соняшникове, рапсове, кунжутне і будь-яке інше, яке можна сильно нагрівати. Викладіть на нього підготовлені шматки форелі. Посоліть і поперчіть за смаком.

Крок - 3
04

Присипте зверху нарізаним часником і консервованими каперсами. Викладіть на рибу половинки помідорів-чері і ще раз збризніть все оливковою олією. Надішліть деко в попередньо розігріту до 200 градусів Цельсія духовку на 15 хвилин.

Крок - 4
05

Займіться гороховим пюре для гарніру. Надішліть в каструлю зелений горошок. Влийте овочевий бульйон. Всипте сіль і чорний мелений перець за смаком. Накрийте каструлю кришкою, доведіть вміст до кипіння і варіть 5 хвилин.

Крок - 5
06

У відварений горошок покладіть шматочок вершкового масла, перемішайте і придушіть виделкою в пюре. Якщо хочете домогтися ідеально гладкої текстури, перебийте горошок блендером.

Крок - 6
07

До цього часу філе форелі в духовці вже мало приготуватися. Вийміть його з духовки і сервіруйте страву.

Крок - 7
08

Надішліть на тарілку горохове пюре. Покладіть на нього шматочок запеченої форелі з овочами і полийте що утворився під час запікання риби в духовці соусом. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по - Київськи 60 2 3 з 5 - детальніше -
Сосиски в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски в духовці 65 7 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шашлик зі свинини з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини з овочами 45 2 3 з 5 - детальніше -
Фондю шоколадне - покроковий рецепт, фото 1 Фондю шоколадне 45 1 3 з 5 - детальніше -
Крем суп з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Крем суп з креветками 35 3 2 з 5 - детальніше -