Укр
Рус
Торти Випічка Естонська кухня

Фруктовий торт

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
905 - переглядів
85 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Фруктовий торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Це простий рецепт десерту без випічки з покроковим керівництвом. Цей желейний торт зі свіжими фруктами не просто смачний, але виглядає навіть красиво.

Інгредієнти

  • М’ята за смаком
  • Абрикос 320 г.
  • Вишня 200 г.
  • Виноград 800 г.
  • Полуниця 500 г.
  • Ожина 150 г.
  • сік лимонний 1/4 ч.л
  • Желатин 50 г.
  • Цукор 80 г.
  • Вода 750 мл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вимийте всі свіжі фрукти (які будете використовувати. Деякі фрукти в торті не можна використовувати в якості желе, тому що вони можуть перешкоджати затвердінню желатину. Ці фрукти - свіжий ананас, ківі і папайя) і відкладіть в сторону, щоб трохи висушити.

Крок - 1
02

Злегка змастіть маслом форму для випічки і протріть внутрішню поверхню паперовим рушником. Обов'язково використовуйте салатне масло для змащення, щоб пиріг легко вивільнявся, а дизайн був чітко визначений.

Крок - 2
03

У каструлю налийте кокосову воду або просту воду, доведіть до кипіння, разом з гранульованим цукром і декількома краплями свіжовичавленого лимонного соку. Додайте желатиновий порошок і добре збийте до повного розчинення. Відставте для охолодження.

Крок - 3
04

Поріжте полуницю на шматочки і очистіть, наріжте невеликими шматочками абрикоси, подрібніть вишні навпіл. Покладіть свіжу ожину, шматочки полуниці, зелений виноград, розрізану навпіл вишню, червоний виноград, шматочки абрикоса в раніше підготовлену форму розміром 25 см.

Крок - 4
05

Кожен фрукт в рівних викладених у формі рядах акуратно залийте заздалегідь підготовленою охолодженою водною сумішшю і залиште в холодильнику кожен шар на 5 хвилин, щоб фрукти не плавали навколо. Помістіть желейну форму в холодильник на ніч, щоб повністю охолодити.

Крок - 5
06

Для подачі занурте желеподібну форму в миску з теплою водою, потім звільніть бічні частини, обережно виверніть желе на блюдо, потім подавайте з сиропом або згущеним молоком і свіжим листям м'яти.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Налистники на молоке и воде - покроковий рецепт, фото 1 Налистники на молоке и воде 40 3 3 з 5 - детальніше -
Трубочки в вафельнице - покроковий рецепт, фото 1 Трубочки в вафельнице 60 2 3 з 5 - детальніше -
Рататуй по-французски - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй по-французски 60 6 3 з 5 - детальніше -
Овощное ассорти в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Овощное ассорти в духовке 65 4 3 з 5 - детальніше -