Укр
Рус
Торти Випічка Естонська кухня

Фруктовий торт

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

984 - переглядів
85 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Фруктовий торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Це простий рецепт десерту без випічки з покроковим керівництвом. Цей желейний торт зі свіжими фруктами не просто смачний, але виглядає навіть красиво.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фруктовий торт " (на 100 грам)

  • Білки1.6 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи10.6 гр.
  • Калорії53 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вимийте всі свіжі фрукти (які будете використовувати. Деякі фрукти в торті не можна використовувати в якості желе, тому що вони можуть перешкоджати затвердінню желатину. Ці фрукти - свіжий ананас, ківі і папайя) і відкладіть в сторону, щоб трохи висушити.

Крок - 1
02

Злегка змастіть маслом форму для випічки і протріть внутрішню поверхню паперовим рушником. Обов'язково використовуйте салатне масло для змащення, щоб пиріг легко вивільнявся, а дизайн був чітко визначений.

Крок - 2
03

У каструлю налийте кокосову воду або просту воду, доведіть до кипіння, разом з гранульованим цукром і декількома краплями свіжовичавленого лимонного соку. Додайте желатиновий порошок і добре збийте до повного розчинення. Відставте для охолодження.

Крок - 3
04

Поріжте полуницю на шматочки і очистіть, наріжте невеликими шматочками абрикоси, подрібніть вишні навпіл. Покладіть свіжу ожину, шматочки полуниці, зелений виноград, розрізану навпіл вишню, червоний виноград, шматочки абрикоса в раніше підготовлену форму розміром 25 см.

Крок - 4
05

Кожен фрукт в рівних викладених у формі рядах акуратно залийте заздалегідь підготовленою охолодженою водною сумішшю і залиште в холодильнику кожен шар на 5 хвилин, щоб фрукти не плавали навколо. Помістіть желейну форму в холодильник на ніч, щоб повністю охолодити.

Крок - 5
06

Для подачі занурте желеподібну форму в миску з теплою водою, потім звільніть бічні частини, обережно виверніть желе на блюдо, потім подавайте з сиропом або згущеним молоком і свіжим листям м'яти.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Перлова каша з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша з м’ясом 35 4 2 з 5 - детальніше -
Курячий бульйон з локшиною - покроковий рецепт, фото 1 Курячий бульйон з локшиною 0 6 2 з 5 - детальніше -
Равіолі з лососем і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з лососем і сиром 80 5 3 з 5 - детальніше -
Канапе з в’яленими помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з в’яленими помідорами 30 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вареники з капустою і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з капустою і грибами 85 4 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки з рисом в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки з рисом в соусі 55 5 3 з 5 - детальніше -
Манти з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Манти з яловичиною 80 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик зі скумбрії - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі скумбрії 50 5 3 з 5 - детальніше -