Це простий рецепт десерту без випічки з покроковим керівництвом. Цей желейний торт зі свіжими фруктами не просто смачний, але виглядає навіть красиво.
Вимийте всі свіжі фрукти (які будете використовувати. Деякі фрукти в торті не можна використовувати в якості желе, тому що вони можуть перешкоджати затвердінню желатину. Ці фрукти - свіжий ананас, ківі і папайя) і відкладіть в сторону, щоб трохи висушити.
Злегка змастіть маслом форму для випічки і протріть внутрішню поверхню паперовим рушником. Обов'язково використовуйте салатне масло для змащення, щоб пиріг легко вивільнявся, а дизайн був чітко визначений.
У каструлю налийте кокосову воду або просту воду, доведіть до кипіння, разом з гранульованим цукром і декількома краплями свіжовичавленого лимонного соку. Додайте желатиновий порошок і добре збийте до повного розчинення. Відставте для охолодження.
Поріжте полуницю на шматочки і очистіть, наріжте невеликими шматочками абрикоси, подрібніть вишні навпіл. Покладіть свіжу ожину, шматочки полуниці, зелений виноград, розрізану навпіл вишню, червоний виноград, шматочки абрикоса в раніше підготовлену форму розміром 25 см.
Кожен фрукт в рівних викладених у формі рядах акуратно залийте заздалегідь підготовленою охолодженою водною сумішшю і залиште в холодильнику кожен шар на 5 хвилин, щоб фрукти не плавали навколо. Помістіть желейну форму в холодильник на ніч, щоб повністю охолодити.
Для подачі занурте желеподібну форму в миску з теплою водою, потім звільніть бічні частини, обережно виверніть желе на блюдо, потім подавайте з сиропом або згущеним молоком і свіжим листям м'яти.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти