Укр
Рус
Фруктовий суп Перші страви Мексиканська кухня

Фруктовий суп з кавуна

( 4.7647 4 517 17 оцінок)

1788 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Фруктовий суп з кавуна - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Чудовий холодний суп в літню спеку вгамує не тільки спрагу, але і голод. А приготувати таку освіжаючу страву пропонуємо з кавуна. Ароматний і дуже цікавий фруктовий суп з кавуна - тонізуюча страва, яка сподобається всій родині, а вам особливо, своєю простотою і швидкістю в приготуванні. Фруктовий суп з кавуна - це певна варіація знаменитого іспанського гаспачо. Спробуйте приготувати такий варіант і насолодитеся неймовірною свіжістю і смаком цієї простої і цілком доступної страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фруктовий суп з кавуна" (на 100 грам)

  • Білки0.3 гр.
  • Жири2.6 гр.
  • Вуглеводи5.3 гр.
  • Калорії49 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, в першу чергу миємо помідори. Також їх потрібно бланшувати. Для цього робимо на них невеликі надрізи, а потім опускаємо в киплячу воду на хвилинку. Після цього відкидаємо їх на друшляк і поливаємо холодною водою. Тепер шкірка легко знімається, і ми можемо далі займатися приготуванням.

Крок - 1
02

Очищені помідори розрізаємо навпіл і виймаємо зсередини насіння і рідину. М'якоть ріжемо на шматочки і складаємо в глибоку ємність.

Крок - 2
03

Наступними миємо нектарини, розрізаємо їх навпіл і дістаємо кісточки, а після теж нарізаємо на шматочки середнього розміру.

Крок - 3
04

Тепер займемося головним інгредієнтом нашої страви. Кавун потрібен невеликий, приблизно 1,5 кг. Для зручності розрізаємо його навпіл і акуратно зрізаємо шкірку. З м'якоті за допомогою ножа виймаємо насіння, а її нарізаємо шматочками.

Крок - 4
05

Також для супу будемо використовувати листя базиліка, які відриваємо від стебла і ретельно промиваємо.

Крок - 5
06

У ємність, в якій вже знаходяться помідори, нектарин, кавун і базилік, додаємо дрібку меленого перцю і сіль, а також вливаємо пару ложок оливкової олії.

Крок - 6
07

Тепер все це перебиваємо блендером в однорідну масу приємної консистенції. У нас виходить неймовірно апетитна суміш з дуже ніжною текстурою і красива на вигляд. Яскравий фруктовий суп з кавуна готовий. Рекомендуємо відправити його в холодильник хоча б на годинку, щоб охолодити перед вживанням.

Крок - 7
08

Перед подачею можна прикрасити свіжою зеленню. Цей холодний суп подарує гарне враження і наситить енергією організм на весь день. Вдале поєднання яскравих продуктів, мінімум часу і зусиль, а на столі чудовий сніданок, обід або вечеря, адже ця страва дійсно відмінно виглядає в будь-який час. Фруктовий суп з кавуна - це заряд свіжості і справжній вибух смаку, обов'язково насолодитеся їм!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шашлик з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з яловичини 40 3 2 з 5 - детальніше -
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубана котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -
Тунець на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Тунець на сковороді 40 3 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з крилець - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з крилець 30 3 2 з 5 - детальніше -