Укр
Рус
Фруктовий суп Перші страви Мексиканська кухня

Фруктовий суп з кавуна

( 4.7647 4 517 17 оцінок)
1243 - переглядів
40 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Фруктовий суп з кавуна - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Чудовий холодний суп в літню спеку вгамує не тільки спрагу, але і голод. А приготувати таку освіжаючу страву пропонуємо з кавуна. Ароматний і дуже цікавий фруктовий суп з кавуна - тонізуюча страва, яка сподобається всій родині, а вам особливо, своєю простотою і швидкістю в приготуванні. Фруктовий суп з кавуна - це певна варіація знаменитого іспанського гаспачо. Спробуйте приготувати такий варіант і насолодитеся неймовірною свіжістю і смаком цієї простої і цілком доступної страви.

Інгредієнти

  • Кавун 1 кг.
  • Помідор 3 шт.
  • Нектарин 2 шт.
  • Базилік 50 г.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Сіль 1/2 ч.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, в першу чергу миємо помідори. Також їх потрібно бланшувати. Для цього робимо на них невеликі надрізи, а потім опускаємо в киплячу воду на хвилинку. Після цього відкидаємо їх на друшляк і поливаємо холодною водою. Тепер шкірка легко знімається, і ми можемо далі займатися приготуванням.

Крок - 1
02

Очищені помідори розрізаємо навпіл і виймаємо зсередини насіння і рідину. М'якоть ріжемо на шматочки і складаємо в глибоку ємність.

Крок - 2
03

Наступними миємо нектарини, розрізаємо їх навпіл і дістаємо кісточки, а після теж нарізаємо на шматочки середнього розміру.

Крок - 3
04

Тепер займемося головним інгредієнтом нашої страви. Кавун потрібен невеликий, приблизно 1,5 кг. Для зручності розрізаємо його навпіл і акуратно зрізаємо шкірку. З м'якоті за допомогою ножа виймаємо насіння, а її нарізаємо шматочками.

Крок - 4
05

Також для супу будемо використовувати листя базиліка, які відриваємо від стебла і ретельно промиваємо.

Крок - 5
06

У ємність, в якій вже знаходяться помідори, нектарин, кавун і базилік, додаємо дрібку меленого перцю і сіль, а також вливаємо пару ложок оливкової олії.

Крок - 6
07

Тепер все це перебиваємо блендером в однорідну масу приємної консистенції. У нас виходить неймовірно апетитна суміш з дуже ніжною текстурою і красива на вигляд. Яскравий фруктовий суп з кавуна готовий. Рекомендуємо відправити його в холодильник хоча б на годинку, щоб охолодити перед вживанням.

Крок - 7
08

Перед подачею можна прикрасити свіжою зеленню. Цей холодний суп подарує гарне враження і наситить енергією організм на весь день. Вдале поєднання яскравих продуктів, мінімум часу і зусиль, а на столі чудовий сніданок, обід або вечеря, адже ця страва дійсно відмінно виглядає в будь-який час. Фруктовий суп з кавуна - це заряд свіжості і справжній вибух смаку, обов'язково насолодитеся їм!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грушево-ягодный суп - покроковий рецепт, фото 1 Грушево-ягодный суп 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Холодец мясной - покроковий рецепт, фото 1 Холодец мясной 100 4 4 з 5 - детальніше -
Зразы с капустой - покроковий рецепт, фото 1 Зразы с капустой 70 4 3 з 5 - детальніше -
Узвар с медом - покроковий рецепт, фото 1 Узвар с медом 30 1 2 з 5 - детальніше -
Халва - покроковий рецепт, фото 1 Халва 40 5 3 з 5 - детальніше -