Фруктовий пунш з горілкою - освіжаючий алкогольний напій, який популярний в Європі і США. Додаткову фарбу і свіжість пуншу надає фруктовий лід, який готується за спеціальною технологією, докладно описаної в рецепті.
Спочатку приготуйте спеціальний лід для пуншу. Апельсини і лимони вимийте, просушіть і разом з цедрою наріжте тонкими кружальцями. Свіжу журавлину вимийте і висушіть. Гілочки розмарину промийте водою і обтрусіть від вологи. Візьміть форму для кексів середнього розміру і пошарово викладіть туди журавлину, розмарин, слайси апельсина і лимона. Зверху знову покладіть розмарин і влийте воду так, щоб вона покрила інгредієнти. Поставте форму на ніч в морозильну камеру.
Вранці вийміть форму з морозильника і витрусіть вміст на тарілку. У вас вийде гарний фруктовий лід.
Покладіть його в центр ємності для приготування пуншу. В середину льодового кола по черзі влийте журавлинний і апельсиновий сік.
Додайте цитрусову газовану воду (у нас лимонно-лаймову, але ви можете взяти будь-яку, наприклад, спрайт).
В кінці приготування влийте в пунш горілку. Якщо не любите горілку, можете замінити її ромом. Смак напою від цього не погіршиться.
Прикрасьте фруктовий пунш з горілкою залишеним ягодами журавлини і кружечками цитрусів.
Залишилося розлити напій по келихах, додати шматочки льоду, прикрасити келихи кружечками лайма - і можна кликати друзів на веселу вечірку. Насолоджуйтесь! Фруктовий пунш бадьорить і піднімає настрій, а лід не дозволяє сп'яніти від горілки. Бажаємо гарно провести час в приємній компанії!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти