Укр
Рус
thermomix thermomix
Канапе Закуски Українська кухня

Фруктове канапе на шпажках

( 5.0000 5 51 1 оцінка)
35 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Фруктове канапе на шпажках - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Канапе - це завжди бажаний гість на святковому столі. Різноманітність цих мініатюрних бутербродиків просто величезна, адже кожна господиня експериментує і креативить по-своєму, виробляючи нову закуску, яка далі набирає популярності. Прекрасні поєднання різних сирів, буженини, оливок, помідорів чері, риби, грибів і багатьох інших продуктів роблять канапе дійсно прикрасою будь-якого застілля. Але особливе місце серед них займають фруктові канапе на шпажках.

Інгредієнти

  • Актинідія 200 г.
  • Виноград 200 г.
  • Ананас 1 шт.
  • Манго 1 шт.
  • Малина 200 г.
  • Чорниця 200 г.
  • Шоколад білий 10 г.
  • Шоколад темний 10 г.
  • Мак 50 г.
  • Кокосова стружка 50 г.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Що стосується фруктових канапе, то і зовсім немає нічого простішого, адже всього за кілька хвилин ви можете зробити справжній кулінарний шедевр, витративши при цьому мінімум зусиль. Все геніально просто, і щодо цих канапе дана фраза дуже до речі. Отже, нам потрібно підготувати всі інгредієнти. Миємо чорницю і актинідію (це такі красиві апетитні ягідки, схожі на ківі, тільки набагато менше за розміром і без волохатої шкірки, а також на смак вони солодші). Ягоди актинідії краще розрізати навпіл.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім обробляємо ананас, тобто звільняємо його від шкірки і нарізаємо м'якоть на красиві кубики розміром приблизно 1,5х1,5 см.

    Крок - 2
  3. 03

    Манго теж миємо, чистимо і нарізаємо на кубики.

    Крок - 3
  4. 04

    Виноград миємо і відокремлюємо ягідки від стебла.

    Крок - 4
  5. 05

    Після того, як ягоди і фрукти будуть готові, поставимо розтоплювати окремо білий і молочний шоколад. Можна зробити це на водяній бані, в духовці або в мікрохвильовій печі.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер залишається завершити приготування. Для цього ми використовуємо дерев'яні шпажки, на які по черзі нанизуємо спочатку ягідку малини, потім шматочок ананаса, манго, потім актинідію, потім одягаємо кілька ягідок чорниці і завершуємо все виноградом.

    Крок - 6
  7. 07

    Ви можете надягати інгредієнти в будь-якій почерговості на ваш смак. Тепер красиво викладаємо наші шпажки на блюдо і поливаємо білим, а потім молочним розтопленим шоколадом.

    Крок - 7
  8. 08

    В кінці посипаємо маком і кокосовою стружкою. У нас виходять неймовірної краси фруктові канапе на шпажках, які не просто привернуть увагу гостей і порадують їм очі, але і розлетяться за лічені хвилини, адже такий склад продуктів - це справжня кулінарна насолода.

    Крок - 8

Оцінити рецепт