Укр
Рус
Фрукти заморожені Десерти Російська кухня

Фрукти заморожені

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

921 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Фрукти заморожені - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Заморожувати

Спосіб приготування: Заморожувати

опис

Заморожені фрукти завжди виручать, на той випадок, якщо ви вирішили приготувати для своїх рідних пиріг відкритого типу з фруктовою начинкою, фруктові коктейлі, смузі або багато іншого.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фрукти заморожені" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи11 гр.
  • Калорії46 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Сьогодні пропонуємо заморозити персики. Перш ніж заморозити фрукти, необхідно витягти з них кісточки. Але насамперед потрібно зняти з персиків шкірку. Помийте їх холодною водою, промокніть рушником. Зробіть хрестоподібну насічку з нижньої сторони кожного персика.

Крок - 1
02

Щоб легко очистити шкірку необхідно помістити плоди в окріп. У великій каструлі доведіть до кипіння воду. Поклавши по одному персику на шумовку, опустіть їх по черзі в киплячу воду, по 3-4 штуки за один підхід. Потримайте близько 30-60 секунд, (час витримки може залежати від сорту персиків, товщини шкірки), поки шкірка, де зроблені надрізи, не почне відходити від м'якоті.

Крок - 2
03

Поки персики «варяться», підготуйте миску з холодною водою і льодом. Після закінчення часу вийміть плоди з окропу і відразу ж опустіть в крижану воду на пару хвилин.

Крок - 3
04

Потім дістаньте персики, покладіть на робочу поверхню або обробну дошку. У місці надрізів, потягніть за шкірку, яка відстала від м'якоті. За необхідності можете скористатися ножем. Вона повинна вільно зніматися. Таким чином, очистіть всі персики.

Крок - 4
05

Розріжте очищений від шкірки персик уздовж кісточки. І акуратно розділіть половинки. Вийміть кісточку. Кожну половинку фрукта наріжте часточками. Товщину часточок визначте самі. Розмір може залежати від того, куди ви хочете використовувати в подальшому персики.

Крок - 5
06

Нарізані часточки фруктів розкладіть на піддон застелений пергаментом в один шар, на деякій відстані, щоб часточки не злиплися і під час зберігання не розламалися. Накрийте піддон харчовою плівкою і відправте його в морозильну камеру на 3 години.

Крок - 6
07

Замерзлі окремо часточки, перекладіть в контейнер із щільно закриваючоюся кришкою. Поставте в морозильну камеру для подальшого зберігання. Якщо у вас невелика морозилка, покладіть часточки в пакет, який має застібку, він буде займати менше місця. Але не наповнюйте його доверху, залиште трохи вільного місця, приблизно 2-3 сантиметри. Заморожені персики використовуйте для приготування різних пирогів, для прикраси тортів або додайте в мюслі.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сосиски в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски в духовці 65 7 2 з 5 - детальніше -
Вареники з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з сиром 90 4 3 з 5 - детальніше -
Лангет з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з телятини 40 2 3 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з куркою 60 4 3 з 5 - детальніше -