Укр
Рус
thermomix thermomix
Фрукти заморожені Десерти Російська кухня

Фрукти заморожені

( 5.0000 5 51 1 оцінка)
35 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Фрукти заморожені - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Заморожувати

Спосіб приготування: Заморожувати

опис

Заморожені фрукти завжди виручать, на той випадок, якщо ви вирішили приготувати для своїх рідних пиріг відкритого типу з фруктовою начинкою, фруктові коктейлі, смузі або багато іншого.

Інгредієнти

  • Персик 1 кг.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Сьогодні пропонуємо заморозити персики. Перш ніж заморозити фрукти, необхідно витягти з них кісточки. Але насамперед потрібно зняти з персиків шкірку. Помийте їх холодною водою, промокніть рушником. Зробіть хрестоподібну насічку з нижньої сторони кожного персика.

    Крок - 1
  2. 02

    Щоб легко очистити шкірку необхідно помістити плоди в окріп. У великій каструлі доведіть до кипіння воду. Поклавши по одному персику на шумовку, опустіть їх по черзі в киплячу воду, по 3-4 штуки за один підхід. Потримайте близько 30-60 секунд, (час витримки може залежати від сорту персиків, товщини шкірки), поки шкірка, де зроблені надрізи, не почне відходити від м'якоті.

    Крок - 2
  3. 03

    Поки персики «варяться», підготуйте миску з холодною водою і льодом. Після закінчення часу вийміть плоди з окропу і відразу ж опустіть в крижану воду на пару хвилин.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім дістаньте персики, покладіть на робочу поверхню або обробну дошку. У місці надрізів, потягніть за шкірку, яка відстала від м'якоті. За необхідності можете скористатися ножем. Вона повинна вільно зніматися. Таким чином, очистіть всі персики.

    Крок - 4
  5. 05

    Розріжте очищений від шкірки персик уздовж кісточки. І акуратно розділіть половинки. Вийміть кісточку. Кожну половинку фрукта наріжте часточками. Товщину часточок визначте самі. Розмір може залежати від того, куди ви хочете використовувати в подальшому персики.

    Крок - 5
  6. 06

    Нарізані часточки фруктів розкладіть на піддон застелений пергаментом в один шар, на деякій відстані, щоб часточки не злиплися і під час зберігання не розламалися. Накрийте піддон харчовою плівкою і відправте його в морозильну камеру на 3 години.

    Крок - 6
  7. 07

    Замерзлі окремо часточки, перекладіть в контейнер із щільно закриваючоюся кришкою. Поставте в морозильну камеру для подальшого зберігання. Якщо у вас невелика морозилка, покладіть часточки в пакет, який має застібку, він буде займати менше місця. Але не наповнюйте його доверху, залиште трохи вільного місця, приблизно 2-3 сантиметри. Заморожені персики використовуйте для приготування різних пирогів, для прикраси тортів або додайте в мюслі.

    Крок - 7

Оцінити рецепт