Укр
Рус
Омлет Другі страви Французька кухня

Фріттата з кабачками

- переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Фріттата з кабачками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Фріттата з кабачками практично ідеальна їжа. У страві набір овочів, корисних речовин, білків і вона відмінно підходить до сніданку, полуденка або навіть вечері. У цій фріттаті використовується кабачок (цукіні), солодкий перчик і цибуля, але не бійтеся змінювати продукти і додавати в рецепт все, що у вас є в холодильнику.

Інгредієнти

  • Зелена цибуля 1/4 скл.
  • Сир козячий 65 г.
  • Молоко 1/4 скл.
  • Яйце 12 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло авокадо 1 ст.л
  • Часник 2 зуб.
  • Цукіні 1 шт.
  • Болгарський перець 2 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Попередньо нагрійте духовку до 200 градусів. Змастіть деко або форму для випічки оливковою олією, кокосовим маслом або збризніть кулінарним спреєм. Тепер очістіть від лушпиння ріпчасту або червону цибулю, а потім на обробній дошці наріжте її досить великими шматками. Надішліть нарізану цибулю в велику миску.

Крок - 1
02

Помістіть так само в цю миску попередньо звільнений від хвостика і кісточок болгарський червоний перець (можна так само використовувати оранжевого кольору), попередньо вимитий, просушений і крупно нарізаний цукіні.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння і видавіть прямо в миску через чеснокодавку часник. Полийте всі овочі в мисці оливковим або рослинним маслом (якщо є в господарстві, то, звичайно краще використовувати масло авокадо) і приправте сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

Ретельно змішайте все разом і акуратно перенесіть овочі на раніше підготовлений лист. Надішліть деко з вмістом в заздалегідь розігріту духовку і випікайте приблизно 30 хвилин, перевертаючи овочі періодично з допомогою кухонної лопатки.

Крок - 4
05

Після закінчення цього часу, витягніть овочі з духовки і дайте їм повністю охолонути. Зменшіть температуру приготування в духовці до 170 градусів.

Крок - 5
06

Тим часом у велику миску по одному розбийте курячі яйця. Поступово влийте в яєчну масу молоко, засипте сіль і чорний мелений перець, а потім за допомогою кухонного вінчика або міксера збийте вміст, до однорідної рідкої маси.

Крок - 6
07

Далі додайте раніше запечені і охолоджені овочі до утвореної яєчної суміші і перенесіть в змащену заздалегідь вершковим маслом форму для випічки. Зверху покладіть шматочки козячого сиру і посипте нарізаною зеленою цибулею.

Крок - 7
08

Вставте форму в духовку і запікайте протягом 30 хвилин або до тих пір, поки яйця не роздуються і вміст перетвориться в однорідний пиріг. Розріжте приготовану страву фріттата з кабачками на шматочки і подавайте до столу зі свіжою руколою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубана котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -
Сало - покроковий рецепт, фото 1 Сало 120 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Курячий суп 80 4 2 з 5 - детальніше -
Справжній український борщ - покроковий рецепт, фото 1 Справжній український борщ 80 6 5 з 5 - детальніше -
Курячий бульйон з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Курячий бульйон з вермішеллю 70 6 3 з 5 - детальніше -
Нуга без меду - покроковий рецепт, фото 1 Нуга без меду 50 4 2 з 5 - детальніше -