Укр
Рус
Омлет Другі страви Французька кухня

Фріттата з кабачками

( 4.8600 4 550 50 оцінок)

3701 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Фріттата з кабачками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Фріттата з кабачками практично ідеальна їжа. У страві набір овочів, корисних речовин, білків і вона відмінно підходить до сніданку, полуденка або навіть вечері. У цій фріттаті використовується кабачок (цукіні), солодкий перчик і цибуля, але не бійтеся змінювати продукти і додавати в рецепт все, що у вас є в холодильнику.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фріттата з кабачками" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири5.7 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії94 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Попередньо нагрійте духовку до 200 градусів. Змастіть деко або форму для випічки оливковою олією, кокосовим маслом або збризніть кулінарним спреєм. Тепер очістіть від лушпиння ріпчасту або червону цибулю, а потім на обробній дошці наріжте її досить великими шматками. Надішліть нарізану цибулю в велику миску.

Крок - 1
02

Помістіть так само в цю миску попередньо звільнений від хвостика і кісточок болгарський червоний перець (можна так само використовувати оранжевого кольору), попередньо вимитий, просушений і крупно нарізаний цукіні.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння і видавіть прямо в миску через чеснокодавку часник. Полийте всі овочі в мисці оливковим або рослинним маслом (якщо є в господарстві, то, звичайно краще використовувати масло авокадо) і приправте сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

Ретельно змішайте все разом і акуратно перенесіть овочі на раніше підготовлений лист. Надішліть деко з вмістом в заздалегідь розігріту духовку і випікайте приблизно 30 хвилин, перевертаючи овочі періодично з допомогою кухонної лопатки.

Крок - 4
05

Після закінчення цього часу, витягніть овочі з духовки і дайте їм повністю охолонути. Зменшіть температуру приготування в духовці до 170 градусів.

Крок - 5
06

Тим часом у велику миску по одному розбийте курячі яйця. Поступово влийте в яєчну масу молоко, засипте сіль і чорний мелений перець, а потім за допомогою кухонного вінчика або міксера збийте вміст, до однорідної рідкої маси.

Крок - 6
07

Далі додайте раніше запечені і охолоджені овочі до утвореної яєчної суміші і перенесіть в змащену заздалегідь вершковим маслом форму для випічки. Зверху покладіть шматочки козячого сиру і посипте нарізаною зеленою цибулею.

Крок - 7
08

Вставте форму в духовку і запікайте протягом 30 хвилин або до тих пір, поки яйця не роздуються і вміст перетвориться в однорідний пиріг. Розріжте приготовану страву фріттата з кабачками на шматочки і подавайте до столу зі свіжою руколою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Горілка - покроковий рецепт, фото 1 Горілка 15 1 2 з 5 - детальніше -
Пісні рибні котлети з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Пісні рибні котлети з сьомги 40 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Дині - молочний суп - покроковий рецепт, фото 1 Дині - молочний суп 30 3 2 з 5 - детальніше -
Печеня в горщиках з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Печеня в горщиках з куркою 50 5 3 з 5 - детальніше -
Мармелад рецепт для дітей - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад рецепт для дітей 45 3 3 з 5 - детальніше -
Яєчна локшина з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Яєчна локшина з креветками 45 3 3 з 5 - детальніше -