Укр
Рус
thermomix thermomix
Фрікасе Другі страви Українська кухня

Фрікасе

120 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Фрікасе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня, Болгарська кухня, Російська кухня, Угорська кухня, Аргентинська кухня

Рецепти до свят: Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Хочу запропонувати надзвичайно вишукану страву - кролик в білому вині.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Прянощі за смаком
  • Гірчиця 10 г.
  • Вершкове масло 200 г.
  • Молоко 200 мл.
  • Вино біле сухе 500 мл.
  • Борошно 4 ст.л
  • Цибуля 6 шт.
  • Печінка кролика 200 г.
  • Кролик 2 кг.
  • Сало 200 г.
  • Гриби 500 г.
  • Базилік 1 пуч.
  • Морква 2 шт.
  • Горошок зелений консервований 100 г.
  • Кріп 1 пуч.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Порізану на шматки тушку кролика посолити, поперчити і обсмажувати на вершковому маслі до рум'яності. Добре обсипати борошном і смажити, періодично перевертаючи, з усіх боків.

    Крок - 1
  2. 02

    Присмажити сало, порізане на кубики, кинути туди нарізану печінку кролика, рубану ріпчасту цибулю і обсмажити.

    Крок - 2
  3. 03

    Обсмажені шматки кролятини викласти в сотейник, влити білого сухого вина і закип'ятити. Кинути туди обсмажену печінку з салом і цибулею, порізану крупно моркву з базиліком, посолити, кинути прянощі та тушкувати ще годину на слабкому вогні.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім додати нарізані гриби, влити молоко, змішане з гірчицею, і продовжувати гасіння ще хвилин 40. Готову страву подавати, прикрасивши зеленим горошком і зеленню кропу.

    Крок - 4

Оцінити рецепт