Укр
Рус
Мясо Другі страви Марокканська кухня

Фрікасе з курки з грибами по-іспанськи

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

618 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Фрікасе з курки з грибами по-іспанськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Фрікасе з курки з грибами - це дивовижна їжа на тиждень, щоб подати для сім'ї та друзів. Цей класичний іспанський рецепт їжі на одній сковороді неймовірно простий в приготуванні, і найприємніше в тому, що його можна налаштувати за смаком вам і вашій родині.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фрікасе з курки з грибами по-іспанськи" (на 100 грам)

  • Білки8 гр.
  • Жири8 гр.
  • Вуглеводи2.4 гр.
  • Калорії117 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помийте курицю холодною водою. У цьому рецепті не соромтеся використовувати будь-який шматок з курки, який вам подобається найбільше: груди, стегна, гомілки або навіть крила. Приправте курку з усіх боків сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Додайте вершкове масло у велику чавунну сковороду або жаровню і добре розігрійте на середньому вогні. Покладіть м'ясо в сковороду, курячою шкурою вниз і обсмажуйте 3-4 хвилини з кожного боку або поки воно не підрум'яниться. Витягніть курку на тарілку і відкладіть в сторону.

Крок - 2
03

Далі помістіть невелику каструлю з водою на плиту і закип'ятіть. Засипте в окріп цибулю і трохи її приваріть. Потім охолодіть цибулю і очистіть від лушпиння. Вимийте холодною водою, трохи просушіть, а потім наріжте великими шматками гриби печериці.

Крок - 3
04

Потім додайте цибулю і подрібнені гриби в сковороду, де обсмажували курку і тушкуйте на повільному вогні 5 хвилин, часто помішуючи.

Крок - 4
05

Далі додайте в сковороду попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, томіть все ще хвилину і дегазуйте лимонним соком. Додайте в сковороду просіяне борошно до повного перемішування, потім залийте вино і перемішайте, поки не змішаються всі інгредієнти.

Крок - 5
06

Потім додайте в сковороду бульйон. Варіть 3-4 хвилини на слабкому або середньому вогні або поки вміст не стане густим, як соус. Додайте в соус, що утворився лавровий лист, свіжу петрушку, чебрець, сіль і чорний мелений перець і перемішайте.

Крок - 6
07

Помістіть раніше обсмажену курку назад у сковороду, накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні протягом 25-30 хвилин або поки м'ясо не приготується з усіх боків, при внутрішній температурі 165 градусів.

Крок - 7
08

Після закінчення зазначеного часу зніміть кришку і додайте в сковороду густі вершки. Перемішайте і протоміть ще кілька хвилин. Фрікасе з курки з грибами по-іспанськи подавайте гарячим, посипавши нашаткованою зеленню. Зберігайте страву в в холодильнику до 5 днів.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Абрикосове варення половинками - покроковий рецепт, фото 1 Абрикосове варення половинками 60 8 3 з 5 - детальніше -
Жульєн з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з печінки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Йогурт в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Йогурт в домашніх умовах 25 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грінки до пива - покроковий рецепт, фото 1 Грінки до пива 30 4 2 з 5 - детальніше -
Рисова локшина з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рисова локшина з куркою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Минтай під шубкою - покроковий рецепт, фото 1 Минтай під шубкою 45 4 3 з 5 - детальніше -