Укр
Рус
Мясо Другі страви Молдавська кухня

Фрікасе з курки з грибами

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

701 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Фрікасе з курки з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Молдавська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Дуже традиційне в своєму методі фрікасе, але з новими ароматами, які ідеально підходять для весни / літа. Чому б не купити чверті і не порізати їх, а потім не приготувати чудове фрікасе із курки з грибами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фрікасе з курки з грибами" (на 100 грам)

  • Білки7.7 гр.
  • Жири6.7 гр.
  • Вуглеводи15.7 гр.
  • Калорії161 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті страви використовуються курячі чверті. Які ретельно вимийте холодною водою, просушіть паперовим рушником, а потім на обробній дошці переріжте на 2 зручніші частини. Потім покладіть шматки курки в приправлене сіллю і чорним меленим перцем борошно, щоб рівномірно покрити м'ясо з усіх боків.

Крок - 1
02

Далі помістіть велику сковорідку на плиту. Нагрійте рослинну олію і шматочок вершкового масла на сковороді на середньому вогні. Надішліть шматочки курки, викачані в борошні, в сковороду і обережно обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до золотистого кольору.

Крок - 2
03

Тим часом очистіть від лушпиння цибулю, а потім наріжте її дрібними кубиками. Очистіть від лушпиння та дрібно наріжте зубчики часнику.

Крок - 3
04

Вийміть обсмажену курку зі сковороди і засипте в неї подрібнену цибулю і часник. Обсмажуйте овочі кілька хвилин, постійно помішуючи кухонною лопаткою. Потім додайте в сковороду заздалегідь вимиті і ретельно очищені від бруду і сміття печериці. Гриби можна не розрізати, а кинути цілими. Перед тим як налити вино, включіть високу температуру. Нехай вино пузириться, поки не зменшиться вдвічі.

Крок - 4
05

Потім залийте вміст сковороди курячим бульйоном, додайте цілу гілочку (можна подрібнити) чебрецю і поверніть шматочки курки назад в ємність. Варіть вміст сковороди на повільному вогні протягом 50 хвилин, періодично перевертаючи курку і додаючи більше бульйону, якщо він википить.

Крок - 5
06

Тим часом відваріть рис в підсоленій воді до готовності (близько 10 хвилин). А в сковороду до м'яса додайте консервовані зелені боби, розмішайте, щоб вони прогрілися, і варіть приблизно 2 хвилини.

Крок - 6
07

Далі зніміть фрікасе з курки з грибами з вогню, додайте в сковорідку вершки, цедру лимона і дрібно нарізані листя естрагону. Залиште страву постояти близько 10 хвилин. Подавайте фрікасе з порцією відвареного рису і насолоджуйтеся келихом білого вина, залишеного в пляшці.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Булочки на сироватці - покроковий рецепт, фото 1 Булочки на сироватці 60 4 3 з 5 - детальніше -
Яйця фаршировані грибами - покроковий рецепт, фото 1 Яйця фаршировані грибами 35 4 2 з 5 - детальніше -
Сирники в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Сирники в духовці 45 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Нуга - покроковий рецепт, фото 1 Нуга 45 2 2 з 5 - детальніше -
Яйця фаршировані шпротами - покроковий рецепт, фото 1 Яйця фаршировані шпротами 35 3 2 з 5 - детальніше -
Ростбіф з яловичини на кісточці - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з яловичини на кісточці 80 6 3 з 5 - детальніше -