Укр
Рус
Мясо Другі страви Угорська кухня

Фрикадельки з картоплею в духовці

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1271 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 4 з 5
Фрикадельки з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ось хороший рецепт американських запечених фрикадельок з картоплею в духовці. Запекти яловичі фрикадельки в духовці, покриті томатним соусом і твердим сиром, просто приголомшливо. Створіть цю незвичайну страву до вечері своїм рідним і не пошкодуєте.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фрикадельки з картоплею в духовці" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири8.6 гр.
  • Вуглеводи11.1 гр.
  • Калорії154 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів і застеліть деко або форму для випічки пергаментним папером, можна просто змастити олією. У мисці середнього розміру змішайте яловичий фарш (який можна придбати в будь-якому магазині), панірувальні сухарі і куряче яйце.

Крок - 1
02

Додайте трохи солі, попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелень і спеції. Тепер додайте попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Розділіть утворену м'ясну суміш на частини і скачайте долоньками в однакового розміру кульки. Покладіть м'ясні кульки на застелений раніше папером деко, відправте в попередньо розігріту духовку і запікайте протягом 12-15 хвилин до золотистого кольору. Дайте охолонути.

Крок - 3
04

Приготуйте соус: в маленькій каструлі розтопіть вершкове масло і додайте борошно. Продовжуйте розмішувати на середньому вогні, поки борошно не потемніє небагато.

Крок - 4
05

Повільно влийте в каструлю молоко високої жирності і продовжуйте розмішувати на середньому вогні, поки суміш не загусне. Приправте сіллю і чорним меленим перцем, зніміть з вогню і дайте вмісту трохи охолонути.

Крок - 5
06

Зберіть саму страву: дно чавунної або жаростійкої форми для випічки (змащений олією) застеліть попередньо вимитою і нарізаною тонкими кільцями картоплею (можна навіть в шкірці, якщо картопля молода).

Крок - 6
07

Помістіть фрикадельки зверху покладеної картоплі. Чергуйте картоплю і фрикадельки. Вони повинні щільно прилягати одне до одного.

Крок - 7
08

Тепер акуратно полийте томатний соус на фрикадельки, можна використовувати аджику. Полийте раніше підготовлений вершковий соус на фрикадельки і картопля і засипте все натертим на дрібній тертці твердим сиром і нашаткованої зеленню.

Крок - 8
09

Надішліть форму для випічки в раніше розігріту духовку і випікайте протягом 45-50 хвилин, поки сир і соус не будуть пузиритися і картопля не стане м'якою на дотик. Дайте охолонути протягом 15 хвилин і відразу подавайте до столу ніжні фрикадельки з картоплею, запечені в духовці.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тефтелі у вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі у вершковому соусі 65 6 3 з 5 - детальніше -
Салат помідори з моцарелою - покроковий рецепт, фото 1 Салат помідори з моцарелою 15 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сосиски з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски з овочами 50 3 3 з 5 - детальніше -
Тако з яловичого стейка - покроковий рецепт, фото 1 Тако з яловичого стейка 35 2 2 з 5 - детальніше -