Укр
Рус
Поділитися

Фрикадельки

45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1

опис

Зазвичай фрикадельки варять в бульйоні або супі. Я ж варю фрикадельки в соусі.

Інгредієнти

Бульйон0.5 скл.
Часник3 зуб.
Паста томат2 ст.л
Масло рослинне30 г.
Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Гірчиця1 ч.л
Петрушка1 пуч.
Яйце1 шт.
Батон1 скиб.
Цибуля1 шт.
Свинина500 г.
01

М'ясо, вимочене  в молоці,  білий хліб і цибуля  пропускається через м'ясорубку. В м'ясну масу вбити яйце, частину  дрібно нарізаної петрушки, гірчицю, сіль і перець. Все перемішати і готовий фарш відбити об поверхню столу.

Шаг - 1
02

Відщипуючи шматочки фаршу,  додати їм форму волоського горіха. Обсмажуються м'ясні фрикадельки з усіх боків в розігрітій олії на помірному вогні 2-3 хвилини.

Шаг - 2
03

Для приготування соусу змішуються бульйон, вода, томатна паста, рослинна олія, подрібнений часник, сіль, перець і все доводиться до киплячого стану. У готовий соус додати решту петрушки і фрикадельки, довести ще раз до кипіння і на найменшому вогні томити 5-7 хвилин.  

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: