Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Фрикадельки

45 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Зазвичай фрикадельки варять в бульйоні або супі. Я ж варю фрикадельки в соусі.

Інгредієнти

Бульйон 1/2 скл.
Часник3 зуб.
Паста томат2 ст.л
Масло рослинне30 г.
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Гірчиця1 ч.л
Петрушка1 пуч.
Яйце1 шт.
Батон1 скиб.
Цибуля1 шт.
Свинина500 г.
01

М'ясо, вимочене  в молоці,  білий хліб і цибуля  пропускається через м'ясорубку. В м'ясну масу вбити яйце, частину  дрібно нарізаної петрушки, гірчицю, сіль і перець. Все перемішати і готовий фарш відбити об поверхню столу.

Крок - 1
02

Відщипуючи шматочки фаршу,  додати їм форму волоського горіха. Обсмажуються м'ясні фрикадельки з усіх боків в розігрітій олії на помірному вогні 2-3 хвилини.

Крок - 2
03

Для приготування соусу змішуються бульйон, вода, томатна паста, рослинна олія, подрібнений часник, сіль, перець і все доводиться до киплячого стану. У готовий соус додати решту петрушки і фрикадельки, довести ще раз до кипіння і на найменшому вогні томити 5-7 хвилин.  

Крок - 3

Оцінити рецепт