Укр
Рус
Фрикадельки Другі страви Кухня Данії

Фрикадельки

( 4.9286 4 528 28 оцінок)

3114 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Приготуйте фрикадельки з пісного яловичого фаршу з журавлинним соусом і соусом барбекю. Які можна подати як закуску.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фрикадельки" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири8.3 гр.
  • Вуглеводи18.7 гр.
  • Калорії187 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловичий фарш покладіть в миску. Також ви можете приготувати його самостійно, купивши яловиче м'ясо на свій розсуд і перемолоти його через м'ясорубку.

Крок - 1
02

Очистіть часник і цибулю середнього розміру. Зубки часнику пропустіть через прес або разом з цибулею наріжте дрібними кубиками. Надішліть нарізані овочі в миску з фаршем для фрикадельок.

Крок - 2
03

Потім висипаючи в миску панірувальні сухарі, за бажанням можна приправити їх італійськими травами (ви можете використовувати покупні або приготувати самостійно з підсушеного хліба в духовці, а потім подрібненого в блендері).

Крок - 3
04

У фарш вбийте яйця, вилийте холодне молоко, соєвий і вустерширський соуси, приправте сіллю і чорним меленим перцем за своїм смаком.

Крок - 4
05

Ретельно перемішайте фарш зі спеціями до однорідного стану, спробуйте. За необхідності додайте ще солі і перцю. З отриманого фаршу скачайте м'ясні кульки.

Крок - 5
06

Викладіть фрикадельки на деякій відстані один від одного на деко, застелений фольгою для випічки побризкайте невеликою кількістю рослинного масла. Потім поставте в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок - 6
07

Тим часом підготуйте соус для фрикадельок. На плиті встановіть сковорідку з антипригарним покриттям. Викладіть в неї журавлинний соус, соус барбекю і яловичий бульйон.

Крок - 7
08

Перемішайте інгредієнти, готуйте хвилин 7-10. Спочатку на середній температурі доведіть соус до кипіння, а потім зменшіть температуру. Періодично помішуючи, варіть соус, поки він не придбає однорідну текстуру.

Крок - 8
09

Коли соус прокипить, покладіть в нього запечені в духовці фрикадельки. Перемішуючи, протушкуйте все разом протягом 5 хвилин.

Крок - 9
10

Після вимкнення плити, посипте фрикадельки, дрібно нарізаною зеленню петрушки. Такі ароматні фрикадельки можна подати як закуску або з будь-яким гарніром. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Бите скло - покроковий рецепт, фото 1 Торт Бите скло 90 7 4 з 5 - детальніше -
Карпаччо з яловичини з руколою - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з яловичини з руколою 45 4 3 з 5 - детальніше -