Укр
Рус
thermomix thermomix
Фрикадельки Другі страви Кухня Данії

Фрикадельки

45 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Зазвичай фрикадельки варять в бульйоні або супі. Я ж варю фрикадельки в соусі.

Інгредієнти

  • Бульйон 1/2 скл.
  • Часник 3 зуб.
  • Паста томат 2 ст.л
  • Масло рослинне 30 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Гірчиця 1 ч.л
  • Петрушка 1 пуч.
  • Яйце 1 шт.
  • Батон 1 скиб.
  • Цибуля 1 шт.
  • Свинина 500 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    М'ясо, вимочене  в молоці,  білий хліб і цибуля  пропускається через м'ясорубку. В м'ясну масу вбити яйце, частину  дрібно нарізаної петрушки, гірчицю, сіль і перець. Все перемішати і готовий фарш відбити об поверхню столу.

    Крок - 1
  2. 02

    Відщипуючи шматочки фаршу,  додати їм форму волоського горіха. Обсмажуються м'ясні фрикадельки з усіх боків в розігрітій олії на помірному вогні 2-3 хвилини.

    Крок - 2
  3. 03

    Для приготування соусу змішуються бульйон, вода, томатна паста, рослинна олія, подрібнений часник, сіль, перець і все доводиться до киплячого стану. У готовий соус додати решту петрушки і фрикадельки, довести ще раз до кипіння і на найменшому вогні томити 5-7 хвилин.  

    Крок - 3

Оцінити рецепт