Укр
Рус
Фрикадельки Другі страви Кухня Данії

Фрикадельки

( 4.9286 4 528 28 оцінок)
2925 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Приготуйте фрикадельки з пісного яловичого фаршу з журавлинним соусом і соусом барбекю. Які можна подати як закуску.

Інгредієнти

  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Бульйон 1/2 скл.
  • Соус Барбекю 1 скл.
  • Журавлиний соус 400 мл.
  • Соєвий соус 1 ст.л
  • Вустерширський соус 1 ст.л
  • Молоко 6 ст.л
  • Панірувальні сухарі 1/2 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля 1 шт.
  • Фарш яловичий 680 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловичий фарш покладіть в миску. Також ви можете приготувати його самостійно, купивши яловиче м'ясо на свій розсуд і перемолоти його через м'ясорубку.

Крок - 1
02

Очистіть часник і цибулю середнього розміру. Зубки часнику пропустіть через прес або разом з цибулею наріжте дрібними кубиками. Надішліть нарізані овочі в миску з фаршем для фрикадельок.

Крок - 2
03

Потім висипаючи в миску панірувальні сухарі, за бажанням можна приправити їх італійськими травами (ви можете використовувати покупні або приготувати самостійно з підсушеного хліба в духовці, а потім подрібненого в блендері).

Крок - 3
04

У фарш вбийте яйця, вилийте холодне молоко, соєвий і вустерширський соуси, приправте сіллю і чорним меленим перцем за своїм смаком.

Крок - 4
05

Ретельно перемішайте фарш зі спеціями до однорідного стану, спробуйте. За необхідності додайте ще солі і перцю. З отриманого фаршу скачайте м'ясні кульки.

Крок - 5
06

Викладіть фрикадельки на деякій відстані один від одного на деко, застелений фольгою для випічки побризкайте невеликою кількістю рослинного масла. Потім поставте в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок - 6
07

Тим часом підготуйте соус для фрикадельок. На плиті встановіть сковорідку з антипригарним покриттям. Викладіть в неї журавлинний соус, соус барбекю і яловичий бульйон.

Крок - 7
08

Перемішайте інгредієнти, готуйте хвилин 7-10. Спочатку на середній температурі доведіть соус до кипіння, а потім зменшіть температуру. Періодично помішуючи, варіть соус, поки він не придбає однорідну текстуру.

Крок - 8
09

Коли соус прокипить, покладіть в нього запечені в духовці фрикадельки. Перемішуючи, протушкуйте все разом протягом 5 хвилин.

Крок - 9
10

Після вимкнення плити, посипте фрикадельки, дрібно нарізаною зеленню петрушки. Такі ароматні фрикадельки можна подати як закуску або з будь-яким гарніром. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Закуска рафаэлло из сыра - покроковий рецепт, фото 1 Закуска рафаэлло из сыра 45 4 3 з 5 - детальніше -
Желе из сока - покроковий рецепт, фото 1 Желе из сока 50 3 3 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -