Приготуйте фрикадельки з пісного яловичого фаршу з журавлинним соусом і соусом барбекю. Які можна подати як закуску.
Яловичий фарш покладіть в миску. Також ви можете приготувати його самостійно, купивши яловиче м'ясо на свій розсуд і перемолоти його через м'ясорубку.
Очистіть часник і цибулю середнього розміру. Зубки часнику пропустіть через прес або разом з цибулею наріжте дрібними кубиками. Надішліть нарізані овочі в миску з фаршем для фрикадельок.
Потім висипаючи в миску панірувальні сухарі, за бажанням можна приправити їх італійськими травами (ви можете використовувати покупні або приготувати самостійно з підсушеного хліба в духовці, а потім подрібненого в блендері).
У фарш вбийте яйця, вилийте холодне молоко, соєвий і вустерширський соуси, приправте сіллю і чорним меленим перцем за своїм смаком.
Ретельно перемішайте фарш зі спеціями до однорідного стану, спробуйте. За необхідності додайте ще солі і перцю. З отриманого фаршу скачайте м'ясні кульки.
Викладіть фрикадельки на деякій відстані один від одного на деко, застелений фольгою для випічки побризкайте невеликою кількістю рослинного масла. Потім поставте в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Тим часом підготуйте соус для фрикадельок. На плиті встановіть сковорідку з антипригарним покриттям. Викладіть в неї журавлинний соус, соус барбекю і яловичий бульйон.
Перемішайте інгредієнти, готуйте хвилин 7-10. Спочатку на середній температурі доведіть соус до кипіння, а потім зменшіть температуру. Періодично помішуючи, варіть соус, поки він не придбає однорідну текстуру.
Коли соус прокипить, покладіть в нього запечені в духовці фрикадельки. Перемішуючи, протушкуйте все разом протягом 5 хвилин.
Після вимкнення плити, посипте фрикадельки, дрібно нарізаною зеленню петрушки. Такі ароматні фрикадельки можна подати як закуску або з будь-яким гарніром. Смачного.
Випадкові рецепти