Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Фрикадельки з курки

( 4.9545 4 522 22 оцінки)
1661 - переглядів
75 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Фрикадельки з курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці фрикадельки з курки справжній порятунок для дуже зайнятих господинь. Страву можна підсмажити заздалегідь, а після тільки протушкувати в спеціальному соусі. Ну а коли ще віддати з вихідного хоча б пару годин і наготувати фрикадельок побільше, то якусь частину страви можна навіть відправити в морозилку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фрикадельки з курки" (на 100 грам)

  • Білки11.2 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії179 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте лист, застеліть його фольгою для випікання. Увімкніть духовку на 180 градусів.

Крок - 1
02

Помістіть в глибоку ємність курячий фарш. Додайте до нього такі інгредієнти: панірувальні сухарі, очищений і пропущений через прес часник, вбийте куряче яйце, залийте соєвий соус і киньте частину натертого на дрібну тертку свіжого імбиру.

Крок - 2
03

Також наріжте дрібно пір'я зеленої цибулі. Посоліть і поперчіть за смаком. Фарш можна помістити в холодильник, з ним легше буде працювати, але можна і не ставити, а відразу приступати до роботи. Все ретельно перемішайте.

Крок - 3
04

Сформуйте кульки руками, попередньо змочивши їх водою або рослинним маслом, або можете використовувати ложку для морозива.

Крок - 4
05

Викладіть фрикадельки на деко і відправте в розігріту заздалегідь духовку. Запікайте хвилин 15, поки вони не підрум'яняться і м'ясо не стане готовим всередині. Тим часом, поки фрикадельки в духовці займіться приготуванням соусу.

Крок - 5
06

Візьміть сотейник і поставте його на плиту, на середній вогонь, помістіть в нього всі необхідні продукти для соусу: вилийте соєвий соус, кунжутне масло, оцет, гострий соус, мед, коричневий цукор, дрібно подрібнений часник і натертий на тертці імбир.

Крок - 6
07

Постійно помішуйте, щоб розчинився цукор. Потім тонкою цівкою влийте туди суспензію кукурудзяного крохмалю (тобто розведіть крохмаль з водою 1: 1) і збивайте вінчиком, поки соус не загусне.

Крок - 7
08

Вийміть фрикадельки з духовки. Перекладіть в сотейник і рівномірно покрийте соусом, можете поливати їх ложкою. Залиште в сотейнику хвилин на 10, щоб м'ясні кульки просочилися.

Крок - 8
09

Фрикадельки з курки з пікантно-гострим і пряним смаком готові. Подавайте з рисом або пастою, можна і з картопляним пюре. Зверху посипте кунжутним насінням і дрібно нарізаною зеленою цибулею. За бажанням полийте ще соусом. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пампушка з часником - покроковий рецепт, фото 1 Пампушка з часником 45 5 3 з 5 - детальніше -
Лимонний пунш - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний пунш 15 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пісочне тісто - покроковий рецепт, фото 1 Пісочне тісто 15 1 1 з 5 - детальніше -
Борщ з кропивою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з кропивою 40 5 2 з 5 - детальніше -
Рататуй з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з баклажанів 70 6 3 з 5 - детальніше -
Грибний соус з лісових грибів - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус з лісових грибів 45 1 2 з 5 - детальніше -