Укр
Рус
thermomix thermomix
Фрикадельки Другі страви Російська кухня

Фрикадельки в мультиварці

1578 - переглядів
80 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Фрикадельки в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Вкус мясных домашних фрикаделек многим знаком еще с детства и это блюдо отличный способ накормит своих домашних сытным обедом. Сочные мясные шарики готовятся несложно, а получаются настолько вкусными, что если еще и оформить красиво – можно смело презентовать на праздничном застолье. Конечно с любыми мясными изделиями нужно повозиться, но в современный час новых технологий это намного проще. Приготовьте фрикадельки в мультиварке и вы убедитесь, что это немного проще, вкуснее да и полезнее.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Яйце 1 шт.
  • Часник 2 ч.л
  • Приправи 1 ст.л
  • Панірувальні сухарі 1/2 скл.
  • Цибуля-шалот 1 шт.
  • Фарш курячий 150 г.
  • Сіль за смаком
  • Базилік 2 ст.л
  • Вершкове масло 2 ст.л
  • Спагеті 350 г.
  • Пармезан 150 г.
  • Соус томатний 2 ст.л
  • Оливкова олія 2 ст.л

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    В першу чергу займемося приготуванням м'ясних кульок. Для них обов'язково нам знадобиться фарш, тому потрібно відразу визначитися з його складом і способом приготування. Я пропоную в нашому випадку курячий фарш, який дуже легко можна придбати в будь-якому супермаркеті. Ну а якщо готувати фарш самостійно, то потрібно просто перекрутити в м'ясорубці куряче м'ясо. Отже, викладаємо фарш в глибоку посудину і додаємо панірувальні сухарі.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім викладаємо до фаршу дрібно нарізану цибулю-шалот, а також італійські приправи.

    Крок - 2
  3. 03

    Часник очищаємо від лушпиння і дуже дрібно шаткуємо, теж кидаємо в посудину з іншими інгредієнтами.

    Крок - 3
  4. 04

    Після цього вбиваємо яйце, трохи присолюємо і перчимо. Перемішуємо всі продукти в однорідну масу, приготувавши таким чином фарш для фрикадельок.

    Крок - 4
  5. 05

    Тепер з фаршу формуємо м'ясні кульки, з цієї маси повинно вийти не менше 20 фрикадельок.

    Крок - 5
  6. 06

    Сковорідку поміщаємо на плиту і вливаємо олію. У розігріте масло опускаємо приготовані фрикадельки і обсмажуємо протягом 4 хвилин до золотистого кольору з обох сторін.

    Крок - 6
  7. 07

    Після цього вливаємо в мультиварку томатний соус, кидаємо обсмажені фрикадельки, і накривши кришкою тушкуємо протягом 45 хвилин.

    Крок - 7
  8. 08

    Тепер відкриваємо кришку і посипаємо зверху натертим сиром пармезан. Закривши кришку, продовжуємо готувати фрикадельки в мультиварці ще хвилин 15.

    Крок - 8
  9. 09

    Тим часом в каструлі з підсоленою водою відварюємо пасту феттучині, потім відкидаємо на друшляк і відціджуємо.

    Крок - 9
  10. 10

    У глибокому сотейнику розтоплюємо вершкове масло, викладаємо туди відварені макарони, посипаємо подрібненим базиліком, приправляємо сіллю і перцем, і готуємо все разом кілька хвилин.

    Крок - 10
  11. 11

    Після цього розкладаємо пасту по тарілках, додаємо фрикадельки з пармезаном, і притрусивши зеленню цибулі, подаємо до столу.

    Крок - 11

Оцінити рецепт