Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Фрикадельки в мультиварці

( 4.9000 4 510 10 оцінок)
1746 - переглядів
80 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Фрикадельки в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Вкус мясных домашних фрикаделек многим знаком еще с детства и это блюдо отличный способ накормит своих домашних сытным обедом. Сочные мясные шарики готовятся несложно, а получаются настолько вкусными, что если еще и оформить красиво – можно смело презентовать на праздничном застолье. Конечно с любыми мясными изделиями нужно повозиться, но в современный час новых технологий это намного проще. Приготовьте фрикадельки в мультиварке и вы убедитесь, что это немного проще, вкуснее да и полезнее.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фрикадельки в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки12.7 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи33.5 гр.
  • Калорії314 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займемося приготуванням м'ясних кульок. Для них обов'язково нам знадобиться фарш, тому потрібно відразу визначитися з його складом і способом приготування. Я пропоную в нашому випадку курячий фарш, який дуже легко можна придбати в будь-якому супермаркеті. Ну а якщо готувати фарш самостійно, то потрібно просто перекрутити в м'ясорубці куряче м'ясо. Отже, викладаємо фарш в глибоку посудину і додаємо панірувальні сухарі.

Крок - 1
02

Потім викладаємо до фаршу дрібно нарізану цибулю-шалот, а також італійські приправи.

Крок - 2
03

Часник очищаємо від лушпиння і дуже дрібно шаткуємо, теж кидаємо в посудину з іншими інгредієнтами.

Крок - 3
04

Після цього вбиваємо яйце, трохи присолюємо і перчимо. Перемішуємо всі продукти в однорідну масу, приготувавши таким чином фарш для фрикадельок.

Крок - 4
05

Тепер з фаршу формуємо м'ясні кульки, з цієї маси повинно вийти не менше 20 фрикадельок.

Крок - 5
06

Сковорідку поміщаємо на плиту і вливаємо олію. У розігріте масло опускаємо приготовані фрикадельки і обсмажуємо протягом 4 хвилин до золотистого кольору з обох сторін.

Крок - 6
07

Після цього вливаємо в мультиварку томатний соус, кидаємо обсмажені фрикадельки, і накривши кришкою тушкуємо протягом 45 хвилин.

Крок - 7
08

Тепер відкриваємо кришку і посипаємо зверху натертим сиром пармезан. Закривши кришку, продовжуємо готувати фрикадельки в мультиварці ще хвилин 15.

Крок - 8
09

Тим часом в каструлі з підсоленою водою відварюємо пасту феттучині, потім відкидаємо на друшляк і відціджуємо.

Крок - 9
10

У глибокому сотейнику розтоплюємо вершкове масло, викладаємо туди відварені макарони, посипаємо подрібненим базиліком, приправляємо сіллю і перцем, і готуємо все разом кілька хвилин.

Крок - 10
11

Після цього розкладаємо пасту по тарілках, додаємо фрикадельки з пармезаном, і притрусивши зеленню цибулі, подаємо до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Зрази з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з яловичиною 60 4 3 з 5 - детальніше -
Казахські манти з гарбузом - покроковий рецепт, фото 1 Казахські манти з гарбузом 90 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Яєчня в хлібі - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня в хлібі 30 3 2 з 5 - детальніше -
Желе з фруктами - покроковий рецепт, фото 1 Желе з фруктами 45 3 3 з 5 - детальніше -
Вино Сангрія - покроковий рецепт, фото 1 Вино Сангрія 20 1 2 з 5 - детальніше -