Укр
Рус
Форшмак Закуски Грузинська кухня

Форшмак

( 5.0000 5 522 22 оцінки)
2853 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Форшмак - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня, Японська кухня, Китайська кухня, Корейська кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Цей рецепт форшмака не складний. Його дуже легко готувати, особливо, якщо хочете здивувати гостей чимось незвичайним

Інгредієнти

  • Вершки 20 % 200 г.
  • Майонез 2 ст.л
  • Огірок солоний 2 шт.
  • Оселедець 300 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Яблуко 1 шт.
  • Оцет яблучний 1 ч.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень 1 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Оселедець, попередньо очищений від кісток (або відразу придбати готове філе риби), добре промийте, потім замочіть в холодній воді або молоці на 2-3 години - час замочування залежить від ступеня солоності рибного продукту, тому найкраще відрізати шматочок і спробувати його.

Крок - 1
02

Потім вийміть змочений оселедець з води, перевірте ще раз на солоність (яка повинна вже буде піти з продукту), далі розріжте рибний продукт на дрібні шматочки. Покладіть шматочки оселедця в невелику миску, посипте чорним меленим перцем, збризніть яблучним оцтом і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Тепер очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. У цьому рецепті за бажанням можна так само використовувати нашатковану зелень (петрушку, кріп).

Крок - 3
04

Далі ретельно помийте під проточною водою, очистіть від шкірки і насіннєвих пробок, а потім розріжте на чверті яблуко. Натріть часточки яблука на крупній тертці (або, якщо необхідно, наріжте невеликими кубиками). Мариновані огірки також натріть на крупній тертці або наріжте невеликими кубиками.

Крок - 4
05

Далі залийте в миску майонез (бажано домашній або високої жирності), вершки або сметану і ретельно їх перемішайте, до однорідної рідкої маси.

Крок - 5
06

Потім додайте в миску подрібнене яблуко, огірки і нарізану цибулю з зеленню. Змішайте все ретельно з утвореною майонезною масою.

Крок - 6
07

Тепер, нарешті, додайте в миску до решти інгредієнтів шматочки оселедця. Знову все добре перемішайте, до об'єднання всіх продуктів. І готово. Майже, тому що тепер вам потрібно відправити утворену суміш, попередньо накривши кришкою або харчовою плівкою, в холодильник як мінімум на один день, щоб всі інгредієнти добре просочилися.

Крок - 7
08

Подавайте готовий форшмак охолодженим, в якості закуски для вечірки або святкового столу, а також до звичайної трапези, наприклад, до обіду.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Форшмак с морковью - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак с морковью 65 6 3 з 5 - детальніше -
Форшмак по-еврейски - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак по-еврейски 30 5 3 з 5 - детальніше -
Форшмак из красной рыбы - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак из красной рыбы 40 6 3 з 5 - детальніше -
Форшмак с яблоком - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак с яблоком 35 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Запеканка из моркови и творога - покроковий рецепт, фото 1 Запеканка из моркови и творога 55 4 3 з 5 - детальніше -
Жаркое из кролика - покроковий рецепт, фото 1 Жаркое из кролика 80 6 3 з 5 - детальніше -
Шашлык из баранины в маринаде - покроковий рецепт, фото 1 Шашлык из баранины в маринаде 60 4 3 з 5 - детальніше -
Сельдь в майонезном соусе - покроковий рецепт, фото 1 Сельдь в майонезном соусе 60 4 2 з 5 - детальніше -