Укр
Рус
Форшмак Закуски Японська кухня

Форшмак з сардини

( 4.8333 4 524 24 оцінки)
1975 - переглядів
40 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Форшмак з сардини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Неможливо сказати, що це один з легких рецептів форшмака, але вже точно не один з найскладніших.

Інгредієнти

  • Сардина копчена 1 кг.
  • Помідор 1 шт.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Перець червоний чілі 1/2 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Лайм 1/2 шт.
  • Оцет яблучний 1/4 скл.
  • Оливкова олія 3 ст.л
  • Булка 3 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування цієї незвичайної, але дуже смачної закуски. Виберіть хороші шматки (бажано, щоб це було філе) копченої сардини. Помістіть рибу в глибоку миску і залийте, щоб повністю покрило, холодною водою. Залиште філе вимочуватися приблизно на 30 хвилин.

Крок - 1
02

Після закінчення цього часу, злийте з миски холодну воду, а потім знову залийте філе сардини, але вже заздалегідь підготовленим окропом. Залиште рибу в гарячій воді до повного її охолодження.

Крок - 2
03

Далі знову ж вилийте остиглу воду, а саму рибу ретельно промокніть паперовим рушником для видалення зайвої рідині. Потім за допомогою кухонних ножиць наріжте сардину дрібнішими шматками і видаліть з філе великі кісточки (якщо вони є) і потрапляючусь непотрібну плівку.

Крок - 3
04

Тепер виделкою акуратно розімніть підготовлене рибне філе на зовсім дрібні частини, а потім ще качалкою роздавіть до утворення однорідної пюре образної маси.

Крок - 4
05

Потім ретельно очистіть від насіння і хвостика червоний болгарський перець, промийте холодною водою і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками. Так само подрібніть і заздалегідь вимитий м'ясистий помідор. Тепер відправте нарізані овочі в миску до подрібненої сардини.

Крок - 5
06

Далі додайте в миску до риби очищену від лушпиння і нарізану невеликими кільцями ріпчасту цибулю, а потім дрібно нашаткований перець чилі (але бажано без кісточок) і листочки свіжої петрушки.

Крок - 6
07

Тепер полийте вміст миски невеликою кількістю яблучного оцту, приправте свіжовичавленим соком лайма чи лимона і, заливши оливковою олією, ретельно перемішайте усе до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 7
08

Потім розріжте улюблену шкільну (або на ваш вибір) булочку на дві частини і накрийте кожну частину приготованим форшмаком з сардини. Оригінальна закуска готова до вживання.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Форшмак - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак 45 4 2 з 5 - детальніше -
Форшмак по-еврейски - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак по-еврейски 30 5 3 з 5 - детальніше -
Форшмак из сельди с яйцом - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак из сельди с яйцом 45 4 3 з 5 - детальніше -
Форшмак с яблоком - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак с яблоком 35 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Карамель для торта - покроковий рецепт, фото 1 Карамель для торта 45 1 2 з 5 - детальніше -
Халва кунжутная - покроковий рецепт, фото 1 Халва кунжутная 60 3 3 з 5 - детальніше -
Пюре на молоке - покроковий рецепт, фото 1 Пюре на молоке 40 6 2 з 5 - детальніше -
Профитроли с семгой - покроковий рецепт, фото 1 Профитроли с семгой 75 3 3 з 5 - детальніше -