Укр
Рус
Форшмак Закуски Японська кухня

Форшмак з сардини

( 4.8333 4 524 24 оцінки)
2564 - переглядів
40 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Форшмак з сардини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Неможливо сказати, що це один з легких рецептів форшмака, але вже точно не один з найскладніших.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Форшмак з сардини" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири17.2 гр.
  • Вуглеводи8.7 гр.
  • Калорії239 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування цієї незвичайної, але дуже смачної закуски. Виберіть хороші шматки (бажано, щоб це було філе) копченої сардини. Помістіть рибу в глибоку миску і залийте, щоб повністю покрило, холодною водою. Залиште філе вимочуватися приблизно на 30 хвилин.

Крок - 1
02

Після закінчення цього часу, злийте з миски холодну воду, а потім знову залийте філе сардини, але вже заздалегідь підготовленим окропом. Залиште рибу в гарячій воді до повного її охолодження.

Крок - 2
03

Далі знову ж вилийте остиглу воду, а саму рибу ретельно промокніть паперовим рушником для видалення зайвої рідині. Потім за допомогою кухонних ножиць наріжте сардину дрібнішими шматками і видаліть з філе великі кісточки (якщо вони є) і потрапляючусь непотрібну плівку.

Крок - 3
04

Тепер виделкою акуратно розімніть підготовлене рибне філе на зовсім дрібні частини, а потім ще качалкою роздавіть до утворення однорідної пюре образної маси.

Крок - 4
05

Потім ретельно очистіть від насіння і хвостика червоний болгарський перець, промийте холодною водою і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками. Так само подрібніть і заздалегідь вимитий м'ясистий помідор. Тепер відправте нарізані овочі в миску до подрібненої сардини.

Крок - 5
06

Далі додайте в миску до риби очищену від лушпиння і нарізану невеликими кільцями ріпчасту цибулю, а потім дрібно нашаткований перець чилі (але бажано без кісточок) і листочки свіжої петрушки.

Крок - 6
07

Тепер полийте вміст миски невеликою кількістю яблучного оцту, приправте свіжовичавленим соком лайма чи лимона і, заливши оливковою олією, ретельно перемішайте усе до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 7
08

Потім розріжте улюблену шкільну (або на ваш вибір) булочку на дві частини і накрийте кожну частину приготованим форшмаком з сардини. Оригінальна закуска готова до вживання.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -
Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1 Салат з яловичим язиком 45 4 2 з 5 - детальніше -
Курка з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Курка з грибами 150 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печиво у формі на газу - покроковий рецепт, фото 1 Печиво у формі на газу 30 4 2 з 5 - детальніше -
Курка в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Курка в мультиварці 80 5 2 з 5 - детальніше -
Голубці з савойської капусти - покроковий рецепт, фото 1 Голубці з савойської капусти 60 5 4 з 5 - детальніше -
Варення зі слив - покроковий рецепт, фото 1 Варення зі слив 75 1 2 з 5 - детальніше -