Укр
Рус
Форшмак Закуски Японська кухня

Форшмак з оселедця з яйцем

( 5.0000 5 517 17 оцінок)
1950 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Форшмак з оселедця з яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Страва, яка в оригіналі вважається німецькою, і означає передчуття, вже давно стала традиційною в кухнях всіх країн. Форшмак може бути гарячою закускою, і тоді він приготовлений з рубленого м'яса, а також оселедцевий, і завжди подається в холодному вигляді. Відповідно прусським і шведським традиціям - це гаряче страва, а ось єврейська кухня перетворила його в холодну закуску з солоного оселедця. Найчастіше в його приготуванні використовуються масло і яблука, хоча на сьогоднішній день фантазії кулінарів безмежні. Давайте і ми з вами спробуємо приготувати чудову холодну закуску з солоного оселедця, тим більше, що складного в її приготуванні абсолютно нічого немає. У підсумку вийде щось на кшталт паштету, але це не означає, що його потрібно виключно намазувати на хліб, дуже смачно поєднується і з картопляним гарніром.

Інгредієнти

  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Хліб 1/2 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Яблуко 1 шт.
  • Вершкове масло 300 г.
  • Оселедець філе 850 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Як вже говорилося, готувати форшмак ми будемо з оселедця, тому в першу чергу ним і займемося. Для того щоб страва вийшла смачною, потрібно вибрати гарний, свіжий і жирний оселедець. Дуже важливо, щоб оселедець був малосолений, але якщо раптом вийде, що купили занадто солоний, то його можна попередньо вимочити в молоці.

Крок - 1
02

Ні в якому разі не намагайтеся вимочувати в чаї, як це роблять деякі господині, від нього риба може тільки постраждати. Оселедець почистіть, випатрошіть і розріжте на філе, видаліть хребет і виберіть кісточки.

Крок - 2
03

У підсоленій воді відваріть круто яйця, потім залийте холодною водою, щоб охололи, та й чистяться холодними вони легше.

Крок - 3
04

Візьміть велике яблуко, очистіть від шкірки і поріжте часточками, видаливши серцевину і насіння.

Крок - 4
05

Очищену від лушпиння цибулину переріжте на частини.

Крок - 5
06

У контейнер кухонного комбайна киньте шматочок вершкового масла, додайте нарізану цибулю, покладіть очищені і порізані навпіл варені яйця. Туди ж помістіть підготовлене філе оселедця і скибочки яблук.

Крок - 6
07

Тепер закрийте кришку комбайна і подрібніть до консистенції паштету.

Крок - 7
08

Наріжте скибочками середньої товщини чорний або сірий хліб.

Крок - 8
09

Готовий форшмак можна подати до столу, просто розклавши ложкою або ножем на скибочку хліба, але я хочу запропонувати вам все - таки подати страву святково і красиво. Тому наповніть приготовленою сумішшю кулінарний мішок і з його допомогою нанесіть на хліб форшмак з оселедця, утворюючи при цьому дуже красиві гірки.

Крок - 9
10

За допомогою спеціального кондитерського ножа зробіть на шкірці лимона надрізи, таким чином, при нарізці вийдуть часточки лимона гарної форми. Наріжте гострим ножем лимон на кружечки, а потім кожен розріжте навпіл.

Крок - 10
11

На кожен бутерброд помістіть часточку лимона, а також невелику гілочку зелені петрушки. Приваблива на вигляд і дуже смачна закуска готова, смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Форшмак - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак 45 4 2 з 5 - детальніше -
Форшмак из сардини - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак из сардини 40 6 3 з 5 - детальніше -
Форшмак из красной рыбы - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак из красной рыбы 40 6 3 з 5 - детальніше -
Форшмак с яблоком - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак с яблоком 35 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Винегрет с яйцом - покроковий рецепт, фото 1 Винегрет с яйцом 60 4 3 з 5 - детальніше -
Бастурма из свинины - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма из свинины 50 6 3 з 5 - детальніше -
Кабачковая икра - покроковий рецепт, фото 1 Кабачковая икра 120 1 2 з 5 - детальніше -
Шницель из индейки - покроковий рецепт, фото 1 Шницель из индейки 40 2 3 з 5 - детальніше -