Укр
Рус
thermomix thermomix
Форшмак Закуски Японська кухня

Форшмак по-єврейськи

1906 - переглядів
30 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Форшмак по-єврейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Смачний і дуже простий у приготуванні форшмак з лосося з майонезом, безсумнівно, сподобається всім вдома.

Інгредієнти

  • Майонез 1 ст.л
  • Лосось 300 г.
  • Сир вершковий 250 г.
  • Маслини 15 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Зелена цибуля 1/2 пуч.
  • Смалець 1 ст.л
  • Кріп 1 щіп.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    В першу чергу запропоную підготувати деякі необхідні страві інгредієнти. Отже, виберіть свіжий лосось, очистіть його від шкірки і кісток (якщо вони є) і наріжте його невеликими тонкими шматками. Пір'я зеленої цибулі помийте під проточною водою, трохи просушіть і на обробній дошці дрібно наріжте.

    Крок - 1
  2. 02

    Починайте приготування цієї чудесної страви. У чашу блендера або кухонного комбайна помістіть нарізані шматки лосося.

    Крок - 2
  3. 03

    Далі закиньте нашатковану зелену цибулю і помиту і трохи подрібнену зелень петрушки.

    Крок - 3
  4. 04

    Тепер закиньте в чашу досить велику кількість вершкового сиру (в цьому рецепті так же можна використовувати плавлений сирок, тільки більш рідкий).

    Крок - 4
  5. 05

    Потім кидайте до решти інгредієнтів великого розміру маслини (обов'язково без кісточок) і накрийте кришку чаші блендера.

    Крок - 5
  6. 06

    Увімкніть блендер і починайте збивати вміст чаші, спочатку в більш повільному режимі, а потім в максимальному, до утворення однорідної густої маси.

    Крок - 6
  7. 07

    Далі відкрийте чашу блендера і додайте ще до збитої рибної суміші високої жирності (а ще краще домашній) майонез і продовжуйте далі збивати страву ще близько однієї хвилини.

    Крок - 7
  8. 08

    Тепер дістаньте готову збиту страву з чаші блендера і розкладіть в спеціальні паштетницї або піали, щільно уклавши.

    Крок - 8
  9. 09

    Ця страва вимагає спеціального зберігання, тому зробіть певну процедуру для цього. А саме, помістіть неглибокий сотейник на слабкий вогонь, киньте в нього трохи смальцю і повністю розтопіть.

    Крок - 9
  10. 10

    Тепер залийте зверху розтопленим смальцем покладений в піали форшмак, притрусіть сухим кропом (або іншою дрібно нашаткованою зеленню) і відправте на кілька годин в холодильник.

    Крок - 10
  11. 11

    Остиглий форшмак розмажте на заздалегідь підготовлені грінки з білого хліба, прикрасьте часточками маслин і подавайте до столу.

    Крок - 11

Оцінити рецепт