Укр
Рус
Форшмак Закуски Японська кухня

Форшмак по-єврейськи

( 4.8571 4 528 28 оцінок)

2140 - переглядів
30 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Форшмак по-єврейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Смачний і дуже простий у приготуванні форшмак з лосося з майонезом, безсумнівно, сподобається всім вдома.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Форшмак по-єврейськи" (на 100 грам)

  • Білки9.7 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії183 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу запропоную підготувати деякі необхідні страві інгредієнти. Отже, виберіть свіжий лосось, очистіть його від шкірки і кісток (якщо вони є) і наріжте його невеликими тонкими шматками. Пір'я зеленої цибулі помийте під проточною водою, трохи просушіть і на обробній дошці дрібно наріжте.

Крок - 1
02

Починайте приготування цієї чудесної страви. У чашу блендера або кухонного комбайна помістіть нарізані шматки лосося.

Крок - 2
03

Далі закиньте нашатковану зелену цибулю і помиту і трохи подрібнену зелень петрушки.

Крок - 3
04

Тепер закиньте в чашу досить велику кількість вершкового сиру (в цьому рецепті так же можна використовувати плавлений сирок, тільки більш рідкий).

Крок - 4
05

Потім кидайте до решти інгредієнтів великого розміру маслини (обов'язково без кісточок) і накрийте кришку чаші блендера.

Крок - 5
06

Увімкніть блендер і починайте збивати вміст чаші, спочатку в більш повільному режимі, а потім в максимальному, до утворення однорідної густої маси.

Крок - 6
07

Далі відкрийте чашу блендера і додайте ще до збитої рибної суміші високої жирності (а ще краще домашній) майонез і продовжуйте далі збивати страву ще близько однієї хвилини.

Крок - 7
08

Тепер дістаньте готову збиту страву з чаші блендера і розкладіть в спеціальні паштетницї або піали, щільно уклавши.

Крок - 8
09

Ця страва вимагає спеціального зберігання, тому зробіть певну процедуру для цього. А саме, помістіть неглибокий сотейник на слабкий вогонь, киньте в нього трохи смальцю і повністю розтопіть.

Крок - 9
10

Тепер залийте зверху розтопленим смальцем покладений в піали форшмак, притрусіть сухим кропом (або іншою дрібно нашаткованою зеленню) і відправте на кілька годин в холодильник.

Крок - 10
11

Остиглий форшмак розмажте на заздалегідь підготовлені грінки з білого хліба, прикрасьте часточками маслин і подавайте до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -
Салат Столичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат Столичний 40 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Смачна печеня з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Смачна печеня з яловичини 60 6 3 з 5 - детальніше -
Фалафель в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Фалафель в домашніх умовах 50 3 3 з 5 - детальніше -
Сухарі з батона - покроковий рецепт, фото 1 Сухарі з батона 30 3 2 з 5 - детальніше -
Фрукти заморожені - покроковий рецепт, фото 1 Фрукти заморожені 35 1 2 з 5 - детальніше -