Укр
Рус
Форшмак Закуски Японська кухня

Форшмак по-єврейськи

( 4.8571 4 528 28 оцінок)
1963 - переглядів
30 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Форшмак по-єврейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Смачний і дуже простий у приготуванні форшмак з лосося з майонезом, безсумнівно, сподобається всім вдома.

Інгредієнти

  • Майонез 1 ст.л
  • Лосось 300 г.
  • Сир вершковий 250 г.
  • Маслини 15 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Зелена цибуля 1/2 пуч.
  • Смалець 1 ст.л
  • Кріп 1 щіп.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу запропоную підготувати деякі необхідні страві інгредієнти. Отже, виберіть свіжий лосось, очистіть його від шкірки і кісток (якщо вони є) і наріжте його невеликими тонкими шматками. Пір'я зеленої цибулі помийте під проточною водою, трохи просушіть і на обробній дошці дрібно наріжте.

Крок - 1
02

Починайте приготування цієї чудесної страви. У чашу блендера або кухонного комбайна помістіть нарізані шматки лосося.

Крок - 2
03

Далі закиньте нашатковану зелену цибулю і помиту і трохи подрібнену зелень петрушки.

Крок - 3
04

Тепер закиньте в чашу досить велику кількість вершкового сиру (в цьому рецепті так же можна використовувати плавлений сирок, тільки більш рідкий).

Крок - 4
05

Потім кидайте до решти інгредієнтів великого розміру маслини (обов'язково без кісточок) і накрийте кришку чаші блендера.

Крок - 5
06

Увімкніть блендер і починайте збивати вміст чаші, спочатку в більш повільному режимі, а потім в максимальному, до утворення однорідної густої маси.

Крок - 6
07

Далі відкрийте чашу блендера і додайте ще до збитої рибної суміші високої жирності (а ще краще домашній) майонез і продовжуйте далі збивати страву ще близько однієї хвилини.

Крок - 7
08

Тепер дістаньте готову збиту страву з чаші блендера і розкладіть в спеціальні паштетницї або піали, щільно уклавши.

Крок - 8
09

Ця страва вимагає спеціального зберігання, тому зробіть певну процедуру для цього. А саме, помістіть неглибокий сотейник на слабкий вогонь, киньте в нього трохи смальцю і повністю розтопіть.

Крок - 9
10

Тепер залийте зверху розтопленим смальцем покладений в піали форшмак, притрусіть сухим кропом (або іншою дрібно нашаткованою зеленню) і відправте на кілька годин в холодильник.

Крок - 10
11

Остиглий форшмак розмажте на заздалегідь підготовлені грінки з білого хліба, прикрасьте часточками маслин і подавайте до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Форшмак из сардини - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак из сардини 40 6 3 з 5 - детальніше -
Форшмак из красной рыбы - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак из красной рыбы 40 6 3 з 5 - детальніше -
Форшмак с морковью - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак с морковью 65 6 3 з 5 - детальніше -
Форшмак с яблоком - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак с яблоком 35 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бешбармак с картошкой - покроковий рецепт, фото 1 Бешбармак с картошкой 60 4 3 з 5 - детальніше -
Бублики пышные - покроковий рецепт, фото 1 Бублики пышные 115 3 3 з 5 - детальніше -
Гамбургер - покроковий рецепт, фото 1 Гамбургер 45 3 2 з 5 - детальніше -