Смачний і дуже простий у приготуванні форшмак з лосося з майонезом, безсумнівно, сподобається всім вдома.
В першу чергу запропоную підготувати деякі необхідні страві інгредієнти. Отже, виберіть свіжий лосось, очистіть його від шкірки і кісток (якщо вони є) і наріжте його невеликими тонкими шматками. Пір'я зеленої цибулі помийте під проточною водою, трохи просушіть і на обробній дошці дрібно наріжте.
Починайте приготування цієї чудесної страви. У чашу блендера або кухонного комбайна помістіть нарізані шматки лосося.
Далі закиньте нашатковану зелену цибулю і помиту і трохи подрібнену зелень петрушки.
Тепер закиньте в чашу досить велику кількість вершкового сиру (в цьому рецепті так же можна використовувати плавлений сирок, тільки більш рідкий).
Потім кидайте до решти інгредієнтів великого розміру маслини (обов'язково без кісточок) і накрийте кришку чаші блендера.
Увімкніть блендер і починайте збивати вміст чаші, спочатку в більш повільному режимі, а потім в максимальному, до утворення однорідної густої маси.
Далі відкрийте чашу блендера і додайте ще до збитої рибної суміші високої жирності (а ще краще домашній) майонез і продовжуйте далі збивати страву ще близько однієї хвилини.
Тепер дістаньте готову збиту страву з чаші блендера і розкладіть в спеціальні паштетницї або піали, щільно уклавши.
Ця страва вимагає спеціального зберігання, тому зробіть певну процедуру для цього. А саме, помістіть неглибокий сотейник на слабкий вогонь, киньте в нього трохи смальцю і повністю розтопіть.
Тепер залийте зверху розтопленим смальцем покладений в піали форшмак, притрусіть сухим кропом (або іншою дрібно нашаткованою зеленню) і відправте на кілька годин в холодильник.
Остиглий форшмак розмажте на заздалегідь підготовлені грінки з білого хліба, прикрасьте часточками маслин і подавайте до столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти