Укр
Рус
Риба Другі страви Канадська кухня

Форель, запечена з картоплею і фенхелем


- переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Форель, запечена з картоплею і фенхелем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ця дивно легка (і корисна) запечена форель з картоплею і фенхелем, наповнена смаком і ароматом свіжих сезонних прянощів і зелені.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Форель, запечена з картоплею і фенхелем" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири6.9 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії130 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Заздалегідь включіть гриль-барбекю. Потім ретельно помийте молоду картоплю. Покладіть картоплю в каструлю з невеликою кількістю підсоленої води, відправте на плиту і приготуйте, від 10 до 12 хвилин на максимальному вогні. Викладіть відварену картоплю в тарілку і трохи охолодіть.

Крок - 1
02

Потім залийте трохи води в спеціальну ємність (лоток для гриля). Покладіть лоток зверху гриля, укладіть в нього відварену картоплю. Посипте овоч паростками чебрецю і фенхелем, закрийте кришку лотка і готуйте картоплю на грилі протягом 10-12 хвилин.

Крок - 2
03

Тим часом, вимийте і висушіть попередньо випотрошену форель. Додайте в кожну рибину (акуратно укладаючи в животики) свіжі трави фенхеля, естрагону, петрушки і розмарину з скибочками лимона. Добре посоліть рибу і приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

Помістіть форель на великий аркуш алюмінієвої фольги. Підніміть боки, додайте шматочки нарізаного вершкового масла на рибину і полийте рясно бальзамічним оцтом.

Крок - 4
05

Потім акуратно закрийте фольгу, не затягуючи занадто сильно зверху, щоб пара могла циркулювати всередині. Продовжуйте також укладати в фольгу інші рибини форелі. Зніміть лоток з уже запеченою картоплею з гриля і відставте в сторону для охолодження. Покладіть рибини в фользі на вже розпечену решітку гриля і запікайте протягом 15 хвилин.

Крок - 5
06

Тим часом наріжте раніше запечену і охолоджену картоплю на 2 або 4 частини і відправте в глибоку миску. Далі добре полийте нарізану картоплю оливковою олією, приправте так само бальзамічним оцтом, добре присоліть і приперчіть чорним меленим перцем. Перемішайте картоплю в спеціях, а потім перекладіть її на красиве блюдо і прикрасьте гілочкою розмарину або фенхеля.

Крок - 6
07

Форель, запечену на грилі, подавайте в супроводі картоплі і фенхелю. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пиріг з яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з яблуком 40 5 2 з 5 - детальніше -
Грецький салат з тофу - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з тофу 45 4 3 з 5 - детальніше -
Хачапурі з картоплею і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі з картоплею і сиром 95 3 3 з 5 - детальніше -