Укр
Рус
Форель Другі страви Кухня Данії

Форель в духовці цілком

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

737 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Форель в духовці цілком - покроковий рецепт, фото 1

опис

Форель у духовці цілком - одна з найлегших у приготуванні та смачних рибних страв. У рецепті ми розповімо, як її зробити іспанською. Перед запіканням ми фаршуємо рибу шинкою і змажемо зеленим соусом. Завдяки використанню не сковороди, а духовки страва вийде не лише апетитною, а й корисною. Запечена форель стане вашою улюбленою стравою!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Форель в духовці цілком" (на 100 грам)

  • Білки15.8 гр.
  • Жири4.1 гр.
  • Вуглеводи0.9 гр.
  • Калорії106 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Форель розріжте з боку черевця. Випатрайте рибу і акуратно, щоб не порвати м'ясо, видаліть кісточки, у тому числі хребет.

Крок - 1
02

Підготовлені тушки вимийте під проточною водою та просушіть паперовими рушниками.

Крок - 2
03

Помідор вимийте і натріть м'якуш на тертці (шкірку викиньте).

Крок - 3
04

У томатне пюре, що вийшло, додайте якісну оливкову олію першого холодного віджиму і сіль. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 4
05

Покрийте форму для випікання тонким шаром оливкової олії та покладіть туди форель. Змастіть тушки зсередини раніше зробленим томатним соусом.

Крок - 5
06

Потім укладіть кожній у черевце тонку скибочку в'яленої шинки. Часник очистіть від лушпиння і наріжте тонкими слайсами.

Крок - 6
07

Збризкайте форель оливковою олією, змастіть томатним соусом, що залишився, і присипте часником. Додайте до страви кілька помідорів-чері.

Крок - 7
08

Прогрійте духовку до 200 градусів і поставте туди форму з рибою. Фарширована форель у духовці повністю повинна запікатися 20 хвилин (нагрів верхній та нижній).

Крок - 8
09

Тим часом приготуйте зелений соус. Для цього вимийте петрушку та оберіть з гілочок листя. Часник подрібніть ножем і з'єднайте з петрушкою.

Крок - 9
10

Перебийте інгредієнти у ступці до стану пасти. Влийте до них оливкову олію, воду та свіжий лимонний сік. Вимішайте суміш до однорідності.

Крок - 10
11

Через 20 хвилин запікання вийміть форель з духовки і полийте зеленим соусом. Відразу після цього подавайте рибу на стіл. Це чудово смачна та ароматна страва. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Морква по-корейськи 20 2 1 з 5 - детальніше -
М’ясо в духовці - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо в духовці 60 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Класичний картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1 Класичний картопляний салат 50 5 3 з 5 - детальніше -
Салат «8 Березня!» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «8 Березня!» 40 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з м’ясом 65 3 3 з 5 - детальніше -
Стручкова квасоля по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Стручкова квасоля по-корейськи 50 3 3 з 5 - детальніше -