Укр
Рус
Форель Другі страви Італійська кухня

Форель у вині

( 4.9231 4 539 39 оцінок)
2859 - переглядів
30 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Форель у вині - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Корейська кухня, Китайська кухня, Японська кухня, Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Просто, смачно, швидко! Ніжний насичений смак.

Інгредієнти

  • Приправи за смаком
  • Форель 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Вино біле сухе 1 1/2 скл.
  • Вершкове масло 50 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Промиту і просушену паперовим рушником форель, натерту сіллю і приправлену спеціями укласти в деко.

Крок - 1
02

По всій довжині риби викласти тонкі пластинки вершкового масла з кружечками лимона і лука.Залити вином і все щільно накрити фольгою.

Крок - 2
03

Форель запікати в розігрітій до 200 ° духовці 20 хвилин, потім зняти фольгу і при 170 ° ще 20 хвилин продовжувати готувати.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Щербет со сгущенкой - покроковий рецепт, фото 1 Щербет со сгущенкой 55 2 3 з 5 - детальніше -
Варенье из одуванчиков - покроковий рецепт, фото 1 Варенье из одуванчиков 140 1 3 з 5 - детальніше -