Укр
Рус
thermomix thermomix
Форель Другі страви Італійська кухня

Форель у вині

2824 - переглядів
30 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Форель у вині - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Корейська кухня, Китайська кухня, Японська кухня, Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Просто, смачно, швидко! Ніжний насичений смак.

Інгредієнти

  • Приправи за смаком
  • Форель 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Вино біле сухе 1 1/2 скл.
  • Вершкове масло 50 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Промиту і просушену паперовим рушником форель, натерту сіллю і приправлену спеціями укласти в деко.

    Крок - 1
  2. 02

    По всій довжині риби викласти тонкі пластинки вершкового масла з кружечками лимона і лука.Залити вином і все щільно накрити фольгою.

    Крок - 2
  3. 03

    Форель запікати в розігрітій до 200 ° духовці 20 хвилин, потім зняти фольгу і при 170 ° ще 20 хвилин продовжувати готувати.

    Крок - 3

Оцінити рецепт