Смажена форель з хрусткою скоринкою і характерним соусом. Приготуйте цю смачну і легку їжу користуючись нашим рецептом.
Дрібно поріжте попередньо очищений від лушпиння цибулю і часник. Починайте обсмажувати подрібнені овочі в маленькому сотейнику в оливковій олії. Приправте сіллю, чорним меленим перцем, додайте лавровий лист і підсмажте, до золотистого кольору.
Потім додайте в сотейник томатну пасту і тростинний цукор. Після карамелізації цукру додайте нарізаний кубиками червоний перець і гострий перець чилі (з яких акуратно видаліть насіння).
Додайте в сотейник вино, приправте ще сіллю і чорним меленим перцем. Тушкуйте вміст на середньому вогні під кришкою протягом 20-30 хвилин, поки перець не стане м'яким і вміст не загусне. Нарешті приправте подрібненим чебрецем, соком лайма, приправами за смаком, якщо необхідно.
Відріжте корочку від багета і поріжте центр на більш дрібні кубики. Засипте кубики багета в розігріту сковорідку з оливковою олією і обсмажте, до золотистого, присоліть і приперчіть перцем.
Нагрійте на тій же сковороді трохи оливкового масла. Обсмажте заздалегідь тонко нарізану шинку (можна купити готові слайси) прошутто на сковороді, трохи присоліть і приперчіть чорним меленим перцем, і дайте трохи охолонути.
Промиті і висушені листя салату покладіть у велику миску (можна порвати на більш дрібні шматки). Додайте нарізану хрустку шинку і грінки.
Приправте салат лимонним соком, сіллю, перцем і полийте оливковою олією. Нарешті додайте в миску стружку сиру і акуратно перемішайте.
Наріжте філе форелі на великі скибочки або залиште в звичайному вигляді. Приправте сіллю, перцем і обсмажте на сковороді в невеликій кількості оливкової олії з боку шкіри.
Коли риба буде майже готова, переверніть філе і запікайте на слабкому вогні. Потім додайте вершкове масло і почекайте, поки воно не розтане. Вимкніть вогонь, і полийте форель свіжовіджатим лимонним соком.
Смажену форель укладіть на красиве блюдо і подавайте до столу, приправивши приготовленим овочевим поливанням і з салатом.
Випадкові рецепти