Укр
Рус
Фондан Випічка Італійська кухня

Фондан в мікрохвильовці

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

1381 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Фондан в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мікрохвильовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Існує багато способів приготування фондана з помадкою, але рецепт в мікрохвильовій печі істотно заощадить ваш час. Отже, ось прекрасний рецепт, як створити кульки з шоколадного ганаша, які утворюють в випічці рідку і апетитну помадку. Пробуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фондан в мікрохвильовці" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири16.8 гр.
  • Вуглеводи47.5 гр.
  • Калорії364 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготування начинки для майбутньої випічки: помістіть невелику сковорідку, налийте в неї воду і добре нагрійте, додайте часточки темного шоколаду і розчиніть, до однорідної рідкої маси.

Крок - 1
02

Після розплавлення перелийте шоколадну масу в миску, накрийте харчовою плівкою і помістіть на 4-5 годин в холодильник, а краще, якщо на ніч. Маса повинна загуснути і утворити трохи липку суміш.

Крок - 2
03

Потім за допомогою ложки відщіпніт від застиглої шоколадної маси рівномірні порції, які потім скачайте в невеликі кульки. Кількість кульок буде відповідати кількості майбутньої випічки. Помістіть ці кульки на невеликій рознос, а потім заморозьте в морозильній камері. Далі можна перекласти заморожені кульки в спеціальний пакет і використовувати, коли захочете приготувати дану страву.

Крок - 3
04

Для приготування тіста до майбутньої випічки помістіть в чашу блендера печиво орео, засипте цукрову пудру, розпушувач для тіста і подрібніть все в порошок.

Крок - 4
05

Тепер додайте в чашу блендера тепле молоко (краще високої жирності) і перемішайте, щоб вийшло однорідне густе тісто. Тепер візьміть спеціальну силіконову форму для випічки кексів і покладіть в неї підготовлене тісто, заповнивши до середини. Потім помістіть в центр тіста, раніше підготовлену шоколадну кульку і додайте все тісто поверх начинки.

Крок - 5
06

Далі помістіть форму з теістом на спеціальну ємність (блюдо) і відправте в мікрохвильовку. Встановіть необхідний режим «випічка» або просто підігрів (але з певним часом), найчастіше це близько 1-2 хвилин, в залежності від потужності техніки.

Крок - 6
07

Як тільки час пройде, вийміть готовий фондан з мікрохвильовки, переверніть на тарілку, посипте трохи цукрової пудри і насолоджуйтеся неймовірною випічкою. Страву можна подавати зі свіжими ягодами полуниці.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Смажені стегенця 35 5 3 з 5 - детальніше -
Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Швидкі мариновані гриби - покроковий рецепт, фото 1 Швидкі мариновані гриби 75 1 2 з 5 - детальніше -
Вареники з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з сиром 75 4 3 з 5 - детальніше -
Кетчуп з помідорів - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп з помідорів 35 1 2 з 5 - детальніше -
Смачний бісквітний торт - покроковий рецепт, фото 1 Смачний бісквітний торт 70 4 3 з 5 - детальніше -