Існує багато способів приготування фондана з помадкою, але рецепт в мікрохвильовій печі істотно заощадить ваш час. Отже, ось прекрасний рецепт, як створити кульки з шоколадного ганаша, які утворюють в випічці рідку і апетитну помадку. Пробуйте і насолоджуйтеся.
Приготування начинки для майбутньої випічки: помістіть невелику сковорідку, налийте в неї воду і добре нагрійте, додайте часточки темного шоколаду і розчиніть, до однорідної рідкої маси.
Після розплавлення перелийте шоколадну масу в миску, накрийте харчовою плівкою і помістіть на 4-5 годин в холодильник, а краще, якщо на ніч. Маса повинна загуснути і утворити трохи липку суміш.
Потім за допомогою ложки відщіпніт від застиглої шоколадної маси рівномірні порції, які потім скачайте в невеликі кульки. Кількість кульок буде відповідати кількості майбутньої випічки. Помістіть ці кульки на невеликій рознос, а потім заморозьте в морозильній камері. Далі можна перекласти заморожені кульки в спеціальний пакет і використовувати, коли захочете приготувати дану страву.
Для приготування тіста до майбутньої випічки помістіть в чашу блендера печиво орео, засипте цукрову пудру, розпушувач для тіста і подрібніть все в порошок.
Тепер додайте в чашу блендера тепле молоко (краще високої жирності) і перемішайте, щоб вийшло однорідне густе тісто. Тепер візьміть спеціальну силіконову форму для випічки кексів і покладіть в неї підготовлене тісто, заповнивши до середини. Потім помістіть в центр тіста, раніше підготовлену шоколадну кульку і додайте все тісто поверх начинки.
Далі помістіть форму з теістом на спеціальну ємність (блюдо) і відправте в мікрохвильовку. Встановіть необхідний режим «випічка» або просто підігрів (але з певним часом), найчастіше це близько 1-2 хвилин, в залежності від потужності техніки.
Як тільки час пройде, вийміть готовий фондан з мікрохвильовки, переверніть на тарілку, посипте трохи цукрової пудри і насолоджуйтеся неймовірною випічкою. Страву можна подавати зі свіжими ягодами полуниці.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти