Укр
Рус
Фондан Випічка Італійська кухня

Фондан в мікрохвильовці

( 4.7778 4 59 9 оцінок)
841 - переглядів
45 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Фондан в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мікрохвильовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Існує багато способів приготування фондана з помадкою, але рецепт в мікрохвильовій печі істотно заощадить ваш час. Отже, ось прекрасний рецепт, як створити кульки з шоколадного ганаша, які утворюють в випічці рідку і апетитну помадку. Пробуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти

  • Печіво Орео 150 г.
  • Цукрова пудра 2 ч.л
  • Розпушувач для тіста 2 щіп.
  • Молоко 4 ст.л
  • Шоколад темний 120 г.
  • Вода 30 мл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготування начинки для майбутньої випічки: помістіть невелику сковорідку, налийте в неї воду і добре нагрійте, додайте часточки темного шоколаду і розчиніть, до однорідної рідкої маси.

Крок - 1
02

Після розплавлення перелийте шоколадну масу в миску, накрийте харчовою плівкою і помістіть на 4-5 годин в холодильник, а краще, якщо на ніч. Маса повинна загуснути і утворити трохи липку суміш.

Крок - 2
03

Потім за допомогою ложки відщіпніт від застиглої шоколадної маси рівномірні порції, які потім скачайте в невеликі кульки. Кількість кульок буде відповідати кількості майбутньої випічки. Помістіть ці кульки на невеликій рознос, а потім заморозьте в морозильній камері. Далі можна перекласти заморожені кульки в спеціальний пакет і використовувати, коли захочете приготувати дану страву.

Крок - 3
04

Для приготування тіста до майбутньої випічки помістіть в чашу блендера печиво орео, засипте цукрову пудру, розпушувач для тіста і подрібніть все в порошок.

Крок - 4
05

Тепер додайте в чашу блендера тепле молоко (краще високої жирності) і перемішайте, щоб вийшло однорідне густе тісто. Тепер візьміть спеціальну силіконову форму для випічки кексів і покладіть в неї підготовлене тісто, заповнивши до середини. Потім помістіть в центр тіста, раніше підготовлену шоколадну кульку і додайте все тісто поверх начинки.

Крок - 5
06

Далі помістіть форму з теістом на спеціальну ємність (блюдо) і відправте в мікрохвильовку. Встановіть необхідний режим «випічка» або просто підігрів (але з певним часом), найчастіше це близько 1-2 хвилин, в залежності від потужності техніки.

Крок - 6
07

Як тільки час пройде, вийміть готовий фондан з мікрохвильовки, переверніть на тарілку, посипте трохи цукрової пудри і насолоджуйтеся неймовірною випічкою. Страву можна подавати зі свіжими ягодами полуниці.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Простой фондан - покроковий рецепт, фото 1 Простой фондан 50 3 3 з 5 - детальніше -
Шоколадный Фондан - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадный Фондан 30 2 2 з 5 - детальніше -
Фондан классический - покроковий рецепт, фото 1 Фондан классический 65 3 3 з 5 - детальніше -
Шоколадный фондан без яиц - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадный фондан без яиц 60 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Варенье из клубники - покроковий рецепт, фото 1 Варенье из клубники 55 1 2 з 5 - детальніше -
Подсолнух - покроковий рецепт, фото 1 Подсолнух 40 5 3 з 5 - детальніше -
Смузи из манго и банана - покроковий рецепт, фото 1 Смузи из манго и банана 35 2 2 з 5 - детальніше -