Укр
Рус
thermomix thermomix
Фондан Випічка Італійська кухня

Фондан в мікрохвильовці

45 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Фондан в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мікрохвильовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Існує багато способів приготування фондана з помадкою, але рецепт в мікрохвильовій печі істотно заощадить ваш час. Отже, ось прекрасний рецепт, як створити кульки з шоколадного ганаша, які утворюють в випічці рідку і апетитну помадку. Пробуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти

  • Печіво Орео 150 г.
  • Цукрова пудра 2 ч.л
  • Розпушувач для тіста 2 щіп.
  • Молоко 4 ст.л
  • Шоколад темний 120 г.
  • Вода 30 мл.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Приготування начинки для майбутньої випічки: помістіть невелику сковорідку, налийте в неї воду і добре нагрійте, додайте часточки темного шоколаду і розчиніть, до однорідної рідкої маси.

    Крок - 1
  2. 02

    Після розплавлення перелийте шоколадну масу в миску, накрийте харчовою плівкою і помістіть на 4-5 годин в холодильник, а краще, якщо на ніч. Маса повинна загуснути і утворити трохи липку суміш.

    Крок - 2
  3. 03

    Потім за допомогою ложки відщіпніт від застиглої шоколадної маси рівномірні порції, які потім скачайте в невеликі кульки. Кількість кульок буде відповідати кількості майбутньої випічки. Помістіть ці кульки на невеликій рознос, а потім заморозьте в морозильній камері. Далі можна перекласти заморожені кульки в спеціальний пакет і використовувати, коли захочете приготувати дану страву.

    Крок - 3
  4. 04

    Для приготування тіста до майбутньої випічки помістіть в чашу блендера печиво орео, засипте цукрову пудру, розпушувач для тіста і подрібніть все в порошок.

    Крок - 4
  5. 05

    Тепер додайте в чашу блендера тепле молоко (краще високої жирності) і перемішайте, щоб вийшло однорідне густе тісто. Тепер візьміть спеціальну силіконову форму для випічки кексів і покладіть в неї підготовлене тісто, заповнивши до середини. Потім помістіть в центр тіста, раніше підготовлену шоколадну кульку і додайте все тісто поверх начинки.

    Крок - 5
  6. 06

    Далі помістіть форму з теістом на спеціальну ємність (блюдо) і відправте в мікрохвильовку. Встановіть необхідний режим «випічка» або просто підігрів (але з певним часом), найчастіше це близько 1-2 хвилин, в залежності від потужності техніки.

    Крок - 6
  7. 07

    Як тільки час пройде, вийміть готовий фондан з мікрохвильовки, переверніть на тарілку, посипте трохи цукрової пудри і насолоджуйтеся неймовірною випічкою. Страву можна подавати зі свіжими ягодами полуниці.

    Крок - 7

Оцінити рецепт