Укр
Рус
Фондан Випічка Італійська кухня

Фондан в домашніх умовах

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

936 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Фондан в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Такий варіант випічки - прекрасне рішення для будь-якого приводу, адже фондан завжди відмінно виглядає і надає будь-якому застіллю святкової атмосфери. З тонкощами і секретами приготування фондана в домашніх умовах ви ознайомитеся в цьому рецепті, за допомогою якого у вас обов'язково вийде цей чудовий десерт на найвищому рівні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фондан в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири24 гр.
  • Вуглеводи40.1 гр.
  • Калорії410 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Насамперед включаємо духовку, нехай нагрівається, адже тісто на фондан готується дуже битро, а випікати його потрібно в добре розігрітій духовці. Тепер займемося тістом. Фондан готується зі звичайного бісквітного тіста, для приготування якого нам потрібно спочатку розтопити на водяній бані гіркий шоколад разом з вершковим маслом.

Крок - 1
02

Коли ці інгредієнти повністю розчиняться, і маса стане рідкої консистенції, знімаємо ємність з водяної бані. Тепер в глибокій ємності збиваємо яйця вінчиком або за допомогою міксера. Бажано, перед використанням яйця охолодити. Якщо ви хочете отримати більш пишну і ніжну масу, можете збити окремо яєчні жовтки і білки, а потім збиті білки акуратно ввести вже в готове тісто.

Крок - 2
03

Отже, до яєць додаємо цукрову пудру, потім борошно, при бажанні можна покласти трошки ванільного екстракту. В кінці вливаємо розтоплену шоколадно-масляну масу і ще раз все ретельно перемішуємо. Тісто готове. Воно повинно вийти трошки рідкіше, ніж на бісквіт.

Крок - 3
04

Форми для фондана використовуємо будь-які, чудово підійдуть і металеві форми для кексів, і силіконові. Перед тим, як помістити тісто, форми змащуємо розтопленим вершковим маслом і гарненько посипаємо какао.

Крок - 4
05

Наповнюємо формочки приблизно на 2/3, після чого відправляємо їх в духовку випікатися при температурі 200 градусів хвилин на 5-7. Як правило, готовим фондан вважається, коли на ньому утворилася плівка.

Крок - 5
06

Поки фондан готується, пропонуємо вам зробити смачне поливання з малини. Для цього просто подрібнюємо ягоди блендером, перетворивши їх в ніжне, ароматне малинове пюре.

Крок - 6
07

Готовий фондан дістаємо з духовки і залишаємо буквально хвилин на 5 охолодитися, після чого його потрібно акуратно перевернути на тарілку, трохи притиснувши його.

Крок - 7
08

Поруч красиво поливаємо малиновим пюре, а також можна прикрасити листочками свіжої м'яти або меліси. Насолоджуватися фонданом рекомендують гарячим, щоб шоколад всередині красиво витікав. Такий десерт, як шоколадний фондан, приготований в домашніх умовах, - це досить швидке в приготуванні кондитерське вишукування, яке приведе в захват абсолютно всіх, кому пощастить її спробувати

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з баранини 35 8 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Люля кебаб з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб з баранини 60 5 3 з 5 - детальніше -
Риба "під шубою" - покроковий рецепт, фото 1 Риба "під шубою" 75 4 3 з 5 - детальніше -