Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Швейцарська кухня

Філе індички в рукаві


- переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Філе індички в рукаві - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: В рукаві

опис

Філе індички в рукаві - один з найпростіших і смачних рецептів приготування індичатини. М'ясо індички сухувате, а в рукаві воно виходить соковитим і ніжним. Така страва чудово підійде для сімейної вечері або святкового обіду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Філе індички в рукаві" (на 100 грам)

  • Білки16.3 гр.
  • Жири7.2 гр.
  • Вуглеводи2.2 гр.
  • Калорії146 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У скляну ємність насипте сіль. Додайте чорний мелений перець, а також солодку і гостру паприку. Часник очистіть від лушпиння, подрібніть і відправте до інших спецій. Ретельно перемішайте інгредієнти, щоб суміш стала однорідною.

Крок - 1
02

Філе індички вимийте, просушіть паперовим рушником і обваляйте з усіх боків в приготовленій суміші спецій.

Крок - 2
03

Присипте індичину майораном і залиште на годину маринуватися. Якщо хочете, можете витримати м'ясо вночі в холодильнику.

Крок - 3
04

Підготуйте рукав для запікання, защіпнув його з одного боку фіксатором.

Крок - 4
05

Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому індичку з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Це дозволить запечатати соки всередині. До того ж скоринка апетитно виглядає.

Крок - 5
06

Покладіть обсмажену індичку в рукав. Сковороду, в якій смажилося м'ясо, обмийте водою і вилийте цю воду в рукав до індички.

Крок - 6
07

Покладіть м'ясо в форму для випічки, додайте вершкове масло і защіпніте другу сторону рукава.

Крок - 7
08

Зробіть в рукаві кілька надрізів для виходу пара. Прогрійте духовку до 180 градусів, помістіть туди індичку і запікайте з конвекцією протягом 55 хвилин.

Крок - 8
09

Вийміть деко з духовки і дайте м'ясу ще 5-7 хвилин настоятися. Філе індички в рукаві готове. Зніміть рукав, вийміть м'ясо на тарілку, а сік, що утворився злийте в соусницю. Наріжте індичку шматочками і подавайте до столу з картоплею, макаронами або рисом і соусом. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тісто в хлібопічці - покроковий рецепт, фото 1 Тісто в хлібопічці 40 1 3 з 5 - детальніше -
Торт Сирний - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сирний 40 3 3 з 5 - детальніше -
Курка, запечена в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Курка, запечена в тісті 95 4 3 з 5 - детальніше -