Укр
Рус
Поділитися

Фарширований перець

(43 оцінки)
60 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1

опис

Дуже смачний фарширований перець! Зовсім не важкий, ситний, без м'яса. Якщо замінити моцарелу на соєвий сир тофу, підійде навіть в піст.

Інгредієнти

Сік томатний250 мл.
Рис коричневий150 г.
Болгарський перець2 шт.
Бульйон овочевий350 мл.
Помідор1 шт.
Оливки80 г.
Моцарелла100 г.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Зелень1 пуч.
01

Відварити рис до повної готовності в підсоленій суміші томатного соку (250 мл) і бульйону (100 мл). Розрізати на половинки болгарський перець і видалити насіння.

Шаг - 1
02

Для начинки змішати рис, з нарізаними дрібними кубиками помідорами, моцарелою і половинками оливок, трохи посолити і поперчити.

Шаг - 2
03

У форму для запікання вилити бульйон і викласти нафаршировані перці. Запікати перці в розігрітій до 180 ° духовці 30 хвилин.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: