Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Білоруська кухня

Фарширований перець

( 4.9118 4 534 34 оцінки)
2942 - переглядів
60 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ці фаршировані перці з начинкою з індички і коричневого рису, приправлені тмином і спеціями і увінчані сиром, є улюбленими багатьох!

Інгредієнти

  • Соус томатний 1/4 скл.
  • Бульйон 1 скл.
  • Болгарський перець 3 шт.
  • Сіль 1 ч.л
  • Кмин 1 ч.л
  • Часник сушений 1 ч.л
  • Кінза 1 ст.л
  • Цибуля 1/2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Фарш індички 600 г.
  • Оливкова олія 1 ч.л
  • Рис 1 1/2 скл.
  • Сир твердий 6 ст.л
  • Петрушка 1 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Помістіть невелику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Засипте в окріп довгозернистий або коричневий рис і відварюйте приблизно 20 хвилин.

Крок - 1
02

Надішліть невелику сковорідку на плиту, промажте її вершковою або оливковою олією і добре прогрійте. Додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння і подрібнену ріпчасту цибулю (можна навіть натерти на дрібній тертці), очищений і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 2
03

Далі засипте в сковорідку подрібнену кінзу і смажте, помішуючи, близько 2 хвилин. Далі додайте в сковорідку фарш індички (можна використовувати курячий фарш), сіль, часниковий порошок, кмин і томіть вміст, постійно мішаючи, протягом 4-5 хвилин, поки м'ясо повністю не приготується.

Крок - 3
04

Тепер додайте в сковорідку трохи томатного соусу або кетчуп і заздалегідь приготованого курячого бульйону, добре перемішайте все і тушкуйте на повільному вогні близько 5 хвилин.

Крок - 4
05

Змішайте приготований рис і м'ясну начинку разом, а потім зніміть сковорідку з вогню і охолодіть вміст. Розріжте солодкий перець навпіл і видаліть все насіння. Потім промийте частини перцю під проточною водою і просушіть.

Крок - 5
06

Розкладіть підготовлену і охолоджену м'ясну начинку на кожну половину перцю і помістіть в попередньо змащену вершковим маслом форму для випічки.

Крок - 6
07

Зверху на кожен перець потрусіть заздалегідь натертий на крупній тертці твердий сир.

Крок - 7
08

Залийте залишок курячого бульйону на дно форми для випічки. Накрийте щільно алюмінієвою фольгою, відправте в розігріту духовку і випікайте близько 45 хвилин.

Крок - 8
09

По закінченню цього часу видаліть з форми фольгу, приправте страву нашаткованою зеленню петрушки, розкладіть на тарілки і подавайте до обіднього столу зі сметаною або улюбленим соусом. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вафельные трубочки хрустящие - покроковий рецепт, фото 1 Вафельные трубочки хрустящие 65 3 3 з 5 - детальніше -
Куриное филе в сыре - покроковий рецепт, фото 1 Куриное филе в сыре 50 4 3 з 5 - детальніше -
Рулетики из кабачков с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики из кабачков с курицей 55 6 3 з 5 - детальніше -
Зефир с желатином - покроковий рецепт, фото 1 Зефир с желатином 45 3 3 з 5 - детальніше -