Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Білоруська кухня

Фарширований перець

( 4.9118 4 534 34 оцінки)

3069 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ці фаршировані перці з начинкою з індички і коричневого рису, приправлені тмином і спеціями і увінчані сиром, є улюбленими багатьох!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фарширований перець" (на 100 грам)

  • Білки9 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи13.8 гр.
  • Калорії137 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Помістіть невелику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Засипте в окріп довгозернистий або коричневий рис і відварюйте приблизно 20 хвилин.

Крок - 1
02

Надішліть невелику сковорідку на плиту, промажте її вершковою або оливковою олією і добре прогрійте. Додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння і подрібнену ріпчасту цибулю (можна навіть натерти на дрібній тертці), очищений і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 2
03

Далі засипте в сковорідку подрібнену кінзу і смажте, помішуючи, близько 2 хвилин. Далі додайте в сковорідку фарш індички (можна використовувати курячий фарш), сіль, часниковий порошок, кмин і томіть вміст, постійно мішаючи, протягом 4-5 хвилин, поки м'ясо повністю не приготується.

Крок - 3
04

Тепер додайте в сковорідку трохи томатного соусу або кетчуп і заздалегідь приготованого курячого бульйону, добре перемішайте все і тушкуйте на повільному вогні близько 5 хвилин.

Крок - 4
05

Змішайте приготований рис і м'ясну начинку разом, а потім зніміть сковорідку з вогню і охолодіть вміст. Розріжте солодкий перець навпіл і видаліть все насіння. Потім промийте частини перцю під проточною водою і просушіть.

Крок - 5
06

Розкладіть підготовлену і охолоджену м'ясну начинку на кожну половину перцю і помістіть в попередньо змащену вершковим маслом форму для випічки.

Крок - 6
07

Зверху на кожен перець потрусіть заздалегідь натертий на крупній тертці твердий сир.

Крок - 7
08

Залийте залишок курячого бульйону на дно форми для випічки. Накрийте щільно алюмінієвою фольгою, відправте в розігріту духовку і випікайте близько 45 хвилин.

Крок - 8
09

По закінченню цього часу видаліть з форми фольгу, приправте страву нашаткованою зеленню петрушки, розкладіть на тарілки і подавайте до обіднього столу зі сметаною або улюбленим соусом. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ясо тушковане з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо тушковане з чорносливом 70 3 3 з 5 - детальніше -
Канапе з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з м’ясом 40 4 3 з 5 - детальніше -
Житній хліб - покроковий рецепт, фото 1 Житній хліб 85 1 2 з 5 - детальніше -
Картопля по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Картопля по-французьки 50 4 3 з 5 - детальніше -