Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Фарширований перець

( 4.0000 4 4 3 оцінки)
60 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Дуже смачний фарширований перець! Зовсім не важкий, ситний, без м'яса. Якщо замінити моцарелу на соєвий сир тофу, підійде навіть в піст.

Інгредієнти

Сік томатний250 мл.
Рис коричневий150 г.
Болгарський перець2 шт.
Бульйон овочевий350 мл.
Помідор1 шт.
Оливки80 г.
Моцарелла100 г.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Зелень1 пуч.
01

Відварити рис до повної готовності в підсоленій суміші томатного соку (250 мл) і бульйону (100 мл). Розрізати на половинки болгарський перець і видалити насіння.

Крок - 1
02

Для начинки змішати рис, з нарізаними дрібними кубиками помідорами, моцарелою і половинками оливок, трохи посолити і поперчити.

Крок - 2
03

У форму для запікання вилити бульйон і викласти нафаршировані перці. Запікати перці в розігрітій до 180 ° духовці 30 хвилин.

Крок - 3

Оцінити рецепт