Укр
Рус
thermomix thermomix

Фарширований перець з м’ясом і рисом

( 4.0000 4 4 3 оцінки)
90 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Фарширований перець з м’ясом і рисом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Зима, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

           Перець смачний, як і голубці, але з ним менший  хлопіт.

Інгредієнти

Фарш яловичий400 г.
Болгарський перець8 шт.
Рис3 ст.л
Помідор2 шт.
Цибуля2 шт.
Морква1 шт.
Часник2 зуб.
Кетчуп1 ст.л
Петрушка1 пуч.
Масло рослинне30 г.
Цукор1 щіп.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
01

Спустошені від насіннєвої коробки перці обсмажити в гарячому маслі.

Крок - 1
02

Для начинки треба з'єднати м'ясний фарш з напівсирим рисом, обсмаженими четвертинками цибульки, крупно натертою морквою і все перемішати.

Крок - 2
03

Всі  помідорчики хрестоподібно помітити ножем, витримати пару хвилин в окропі, потім занурити в холодну воду, після чого стягнути шкірку і нарізати дрібними кубиками. Помідорову нарізку, подрібнений часник, кетчуп, посічену зелень, сіль, цукор і мелений перець перемішати з фаршем.

Крок - 3
04

Начинені готовим фаршем перчики викласти в посуд для тушкування  і залити томатно-сметанним соусом.

Крок - 4
05

Соус готується на основі сметани, змішаної з кетчупом, розбавляється трохи водою, солиться і перчиться. Перці при слабкому  кипінні тушкуються 40-60 хвилин, а після цього страва повинна настоятися ще чверть години.

Крок - 5

Оцінити рецепт