Фаршировані солодкі перці з м'ясом і рисом - відмінний метод насолодитися улюбленою їжею в будь-який час року. Ці солодкі перці наповнені смачною сумішшю яловичого фаршу і рису, яка приведе в захват всю вашу родину!
В першу чергу включіть на розігрів духовку. Тепер ретельно промийте під проточною водою болгарський перець (бажано різнокольоровий) і промокніть паперовим рушником.
Обріжте верхівки кожного болгарського перцю, і видаліть насіння і мембрану зсередини. Помістіть болгарські перці, щільно укладаючи один до одного, в заздалегідь змащену олією форму для випічки.
Помістіть невелику чавунну сковорідку на плиту і максимально прогрійте. Покладіть в розпечену сковороду яловичий фарш і на середньому вогні починайте його обсмажувати.
Потім очистіть від лушпиння цибулю і на кухонній поверхні наріжте її дрібними кубиками. Надішліть подрібнену цибулю в сковорідку до цибулі і обсмажуйте, періодично помішуючи, до коричневого кольору вмісту.
Злийте зайвий жир або рідину зі сковороди. Додайте попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник (можна дрібно нарізати за допомогою гострого ножа) і томіть вміст, помішуючи, ще близько 1 хвилини.
Зніміть сковороду з вогню і додайте в неї консервовані часточками помідори, заздалегідь відварений рис, консервовану кукурудзу, залийте вустерширський (соєвий) соус, сіль, чорний мелений перець і натертий на крупній тертці твердий сир. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Наповніть кожен перець підготовленою м'ясною начинкою до самого верху. Посипте зверху натертим на крупній тертці твердим сиром.
Надішліть форму для випічки в попередньо розігріту духовку до 200 градусів і випікайте протягом 30 хвилин, поки сир не почне пузиритися і не підрум'яниться.
Готовий фарширований перець з м'ясом і рисом викладіть на гарне блюдо і подавайте до столу зі сметанним соусом і свіжою зеленню.
Випадкові рецепти