Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Білоруська кухня

Фарширований перець з м’ясом і рисом

( 4.8966 4 529 29 оцінок)
3052 - переглядів
90 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Фарширований перець з м’ясом і рисом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Фаршировані солодкі перці з м'ясом і рисом - відмінний метод насолодитися улюбленою їжею в будь-який час року. Ці солодкі перці наповнені смачною сумішшю яловичого фаршу і рису, яка приведе в захват всю вашу родину!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фарширований перець з м’ясом і рисом" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири6.1 гр.
  • Вуглеводи8.7 гр.
  • Калорії122 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу включіть на розігрів духовку. Тепер ретельно промийте під проточною водою болгарський перець (бажано різнокольоровий) і промокніть паперовим рушником.

Крок - 1
02

Обріжте верхівки кожного болгарського перцю, і видаліть насіння і мембрану зсередини. Помістіть болгарські перці, щільно укладаючи один до одного, в заздалегідь змащену олією форму для випічки.

Крок - 2
03

Помістіть невелику чавунну сковорідку на плиту і максимально прогрійте. Покладіть в розпечену сковороду яловичий фарш і на середньому вогні починайте його обсмажувати.

Крок - 3
04

Потім очистіть від лушпиння цибулю і на кухонній поверхні наріжте її дрібними кубиками. Надішліть подрібнену цибулю в сковорідку до цибулі і обсмажуйте, періодично помішуючи, до коричневого кольору вмісту.

Крок - 4
05

Злийте зайвий жир або рідину зі сковороди. Додайте попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник (можна дрібно нарізати за допомогою гострого ножа) і томіть вміст, помішуючи, ще близько 1 хвилини.

Крок - 5
06

Зніміть сковороду з вогню і додайте в неї консервовані часточками помідори, заздалегідь відварений рис, консервовану кукурудзу, залийте вустерширський (соєвий) соус, сіль, чорний мелений перець і натертий на крупній тертці твердий сир. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Наповніть кожен перець підготовленою м'ясною начинкою до самого верху. Посипте зверху натертим на крупній тертці твердим сиром.

Крок - 7
08

Надішліть форму для випічки в попередньо розігріту духовку до 200 градусів і випікайте протягом 30 хвилин, поки сир не почне пузиритися і не підрум'яниться.

Крок - 8
09

Готовий фарширований перець з м'ясом і рисом викладіть на гарне блюдо і подавайте до столу зі сметанним соусом і свіжою зеленню.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Мімоза с крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза с крабовими паличками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Мастика з цукрової пудри - покроковий рецепт, фото 1 Мастика з цукрової пудри 50 1 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк з випічкою - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з випічкою 100 3 3 з 5 - детальніше -
Булочки з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Булочки з шинкою і сиром 160 3 3 з 5 - детальніше -