Укр
Рус
thermomix thermomix
Фаршировані гриби Закуски Французька кухня

Фаршировані печериці

45 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Фаршировані печериці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Печериці, фаршировані  куркою  і солодким  перцем, - проста  страва, готується легко і швидко, вона  має чудовий зовнішній вигляд, смак і аромат.

Інгредієнти

  • Зелена цибуля 1 пуч.
  • Масло рослинне 25 мл.
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Сіль 1 щіп.
  • Цибуля 1/2 шт.
  • Борошно 1 ст.л
  • Сметана 1 ст.л
  • Сир твердий 30 г.
  • Болгарський перець 2 шт.
  • Куряче філе 150 г.
  • Печериці 250 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Щоб легко і швидко видалити забруднення печериці  необхідно залити водою  на 5 хвилин. Для підготовки грибних  кошиків у кожної печериці акуратно вирізати ніжку, чайною  ложкою  вичистити пористу частину капелюшка.

    Крок - 1
  2. 02

    Для начинки обсмажити цибулю кубиками, через пару хвилин додати дрібно нарізане  куряче  філе, подрібнені  грибні ніжки з порами, ще через 5 хвилини додати сметану, сіль, пекучий перчик, припорошити борошном  і перемішавши,  ще протушкувати пару хвилин.

    Крок - 2
  3. 03

    Солодкий перець різних кольорів нарізати соломкою, перемішати з охолодженою  начинкою і розкласти в грибні капелюшки.

    Крок - 3
  4. 04

    Кошики з печериць  викласти в форму (застелити фольгою), посипати дрібно натертим твердим сиром і запікати 35 хвилин на середній полиці розігрітої  до 180º духової шафи. Прикрасити зарум'янені  грибні  кошики дрібно рубаною  зеленою  цибулею.  

    Крок - 4

Оцінити рецепт