Укр
Рус
Гриби в духовці Другі страви Італійська кухня

Фаршировані печериці з сиром

( 5.0000 5 54 4 оцінки)
562 - переглядів
35 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
 Фаршировані печериці з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Фаршировані гриби з сиром: гарячі, з начинкою з булгура і холодного контрастного помідора і ароматним свіжим базиліком. Просто, смачно, така закуска відмінно підходить для обіду, вечері чи навіть до пікніка.

Інгредієнти

Харчова цінність страви " Фаршировані печериці з сиром" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи14.1 гр.
  • Калорії140 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку звільніть від ніжки і обережно очистіть гриби (можете використовувати маленький кухонний ніж). Далі за допомогою кондитерської кисті змастіть дно невеликої форми для випічки оливковим або рослинним маслом. Також акуратно змастіть гриби (зверху і знизу), щоб спеції краще прилипали до них.

Крок - 1
02

Посипте гриби сіллю і чорним перцем свіжомеленим і покладіть їх у змащену маслом форму: капелюх вниз, порожнину вгору.

Крок - 2
03

Порожнину кожного гриба змастіть соусом шрірача (можна використовувати соус чилі), акуратно огортаючи. Потім покладіть в кожен гриб рівну порцію, заздалегідь відвареного булгура, акуратно розминаючи по дну капелюха. Тепер розігрійте духовку до 180 градусів.

Крок - 3
04

Наріжте тонко скибочки моцарели, нарізуйте кожну скибочку так, щоб вона розмістилася на грибі, і розташувалась так, щоб сир не стікав під час випікання. Посипте поверх сиру сушений орегано.

Крок - 4
05

Надішліть форму з фаршированими печерицями в духовку, попередньо нагріту до 180 градусів, і запікайте на другій полиці знизу або на середній полиці, приблизно 20 хвилин, і фактично до тих пір, поки гриби не осядуть, а сир апетитно розплавиться. Всі інгредієнти тут в основному їстівні, гриби можна їсти сирими, тому вони не вимагають дуже тривалого часу запікання.

Крок - 5
06

Витягніть запечені гриби, залиште їх на 2-3 хвилини, щоб трохи відпочити, потім акуратно перемістіть на тарілку за допомогою лопатки.

Крок - 6
07

Подавайте фаршировані шампіньйони з сиром, накривши скибочками помідорів і свіжим листям базиліка - ці гриби не тільки виглядають красиво, але і на смак в мільйон разів краще. В кінці посипте помідор свіжомеленим чорним перцем і проста закуска готова. Відразу подавайте фаршировані печериці, тому що такі гриби мають прекрасний смак теплими. Але, приємно знати, що коли гриби охолонуть, ви зможете легко покласти їх в холодильник і взяти їх в судочек на наступний день в якості закуски на винос, або насолодитися нею вдома, наприклад, на вечерю з тостами, розігрів. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курка з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею в духовці 90 6 3 з 5 - детальніше -
Хачапурі по-грузинськи - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі по-грузинськи 60 3 3 з 5 - детальніше -
Швидкі пончики смажені в маслі - покроковий рецепт, фото 1 Швидкі пончики смажені в маслі 45 3 3 з 5 - детальніше -