Укр
Рус
Фаршировані гриби Другі страви Португальська кухня

Фаршировані печериці з сиром в сметанному соусі

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

540 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Фаршировані печериці з сиром в сметанному соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Впевнені, що ви неодноразово готували фаршировані гриби. Але приготувавши фаршировані шампіньйони з сиром в сметанному соусі за цим рецептом, ви точно скорите своїх гостей. Швидко, легко і приголомшливо смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані печериці з сиром в сметанному соусі" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири7.5 гр.
  • Вуглеводи7.6 гр.
  • Калорії128 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вам знадобляться кілька цибулин. Очистіть їх від лушпиння і помийте під проточною водою. Наріжте дрібними кубиками. У сковороду налийте рослинне або оливкове масло і поставте на вогонь. Киньте в неї цибулю. Час від часу помішуючи, трохи обсмажте її.

Крок - 1
02

Фаршировані печериці в даній страві будуть м'ясним фаршем. Ви можете використовувати як курячий, так і будь-який інший. Можна взяти асорті з декількох видів м'яса. Помістіть потрібну кількість фаршу в глибоку миску. Сюди ж додайте обсмажену цибулю.

Крок - 2
03

Візьміть окрему невелику миску. Помістіть в неї білий хліб. Бажано, щоб він був не найпершої свіжості. Залийте молоком і ретельно розімніть рукою на крихти.

Крок - 3
04

У миску з фаршем та цибулею киньте розмочений в молоці хліб. Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем. Додайте сушену петрушку і часниковий порошок. Ретельно перемішайте всі інгредієнти в мисці.

Крок - 4
05

Виберіть картоплю середнього розміру, очистіть від шкірки і ретельно помийте. За допомогою ножа наріжте на кухонній дошці картоплю дуже тонкими кружечками. Або скористайтеся спеціальною теркою для овочів і наріжте картоплю слайсами.

Крок - 5
06

Картопля в цій страві буде служити основою. Дістаньте форму для запікання, викладіть картопляні слайси трохи внахлест на дно форми в кілька шарів.

Крок - 6
07

Видаліть у печериць ніжки і зніміть шкірку з капелюшків. Сполосніть і просушіть гриби. Викладіть підготовлені капелюшки печериць зверху на картоплю основою вгору. Двома руками формуйте з готового фаршу кульку і кладіть її в капелюшок печериці. Таким чином нафаршируйте всі гриби.

Крок - 7
08

Тепер вам знадобляться помідори черрі. Помийте їх під проточною водою і промокніть рушником. Викладіть помідори в форму між капелюшками фаршированих печериць.

Крок - 8
09

Візьміть чисту миску, киньте в неї необхідну кількість сметани і жирних вершків. Розбийте куряче яйце і посоліть. За допомогою вінчика збийте масу до однорідного стану.

Крок - 9
10

Викладіть приготований сметанний соус зверху на фаршировані шампіньйони з помідорами чері, рівномірно розподіливши його по всій поверхні. Надішліть форму в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин.

Крок - 10
11

Поки печериці запікаються, візьміть шматок твердого сиру і натріть його на тертці. По закінченню потрібного часу, дістаньте форму з духовки і посипте тертим сиром. Надішліть назад, зменшивши температуру до 180 градусів. Готуйте в духовці ще протягом 15 хвилин. Фаршировані печериці з сиром в сметанному соусі готові. Подавайте до столу поки не охололи.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рисова каша з курагою - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша з курагою 35 4 2 з 5 - детальніше -
Стейк з яловичини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з яловичини в духовці 50 2 2 з 5 - детальніше -
Рецепт цукерок в формочках - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт цукерок в формочках 55 3 3 з 5 - детальніше -
?>