Укр
Рус
Гриби в духовці Другі страви Італійська кухня

Фаршировані печериці під сирною скоринкою

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

600 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Фаршировані печериці під сирною скоринкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Запам'ятайте дуже легкий і смачний рецепт фаршированих грибів, який ви можете приготувати з овочами, куркою або навіть фаршем, як тут. Як зробити фарш, який приверне увагу смаком і зовнішнім виглядом плавленого сиру чеддер, стане вибором номер один, особливо для тих, хто любить фаршировані гриби? Якщо вам цікаво, ви повинні подивитися цей рецепт фаршированих печериць під сирною скоринкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані печериці під сирною скоринкою" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири11.2 гр.
  • Вуглеводи2.1 гр.
  • Калорії130 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перш за все, давайте відділимо стебла гриба і очистимо раковини своїми руками. Ви також можете зробити це за допомогою гострого ножа. У цьому рецепті краще використовувати продукт однакового, великого розміру. Промийте очищені печериці під холодною проточною водою і трохи просушіть.

Крок - 1
02

Помістіть великі шапки грибів в глибоку форму для випічки. Вам не потрібно заливати в ємність воду або масло, так як гриби будуть поступово випускати сік під час приготування. Посипте печериці в формі рясно сіллю. Потім відправте форму з печерицями в розігріту духовку і запікайте при температурі 170 градусів близько 20 хвилин, поки гриби не стануть м'якими.

Крок - 2
03

Далі залийте рослинне або оливкове масло в сковороду (для приготування фаршу) і відправте на плиту. Додайте в гарячу олію попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Смажте, постійно мішаючи, поки цибуля не розм'якне.

Крок - 3
04

Після того, як цибуля стане злегка прозорою і м'якою, додайте в сковороду нарізаний тонкими кільцями зелений перець чилі і продовжуйте обсмажувати, постійно помішуючи ще кілька хвилин.

Крок - 4
05

Тепер додайте фарш до смаженої цибулі і перцю і томіть вміст, поки колір м'ясного продукту не зміниться.

Крок - 5
06

Далі додайте до фаршу вимиті і дрібно нарізані помідори, засипте сіль, чорний мелений перець і сушений перець чилі. Ретельно все перемішайте і протоміть вміст ще близько 3 хвилин. Вимкніть плиту після обсмажування, і залиште начинку трохи охолодитися.

Крок - 6
07

Потім витягніть вже запечені гриби з духовки і вилийте накопичену воду. Потім щільно наповніть остиглі гриби раніше підготовленим м'ясним фаршем. Зверху рясно обсипте їх тертим сиром чеддер.

Крок - 7
08

Для соусу до фаршированих грибів змішайте томатну пасту і гарячу воду в невеликій мисці, поки томатна паста не розчиниться.

Крок - 8
09

Залийте нафаршировані шампіньйони в формі приготовленою томатною сумішшю. Надішліть форму з грибами в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте, поки сир не розплавиться і не підсмажиться, утвориться золотава скоринка.

Крок - 9
10

Подавайте готові фаршировані печериці під сирною скоринкою відразу ж до столу. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Вірменська долма - покроковий рецепт, фото 1 Вірменська долма 80 6 3 з 5 - детальніше -
Торт Захер класичний - покроковий рецепт, фото 1 Торт Захер класичний 90 6 4 з 5 - детальніше -