Укр
Рус
Макарони Другі страви Російська кухня

Фаршировані макарони

( 4.8889 4 59 9 оцінок)
796 - переглядів
50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Фаршировані макарони - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Шпинат і рикотта в макаронах. Багата, комфортна і смачна їжа, яку можна з'їсти, пообідавши або повечерявши. Дотримуйтесь цього рецепту, щоб дізнатися, як зробити фаршировані макарони мушлі.

Інгредієнти

  • Горіх мускатний 1/4 ч.л
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Сіль 1 ч.л
  • Соус томатний 800 г.
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля 1 шт.
  • Моцарелла 200 г.
  • Пармезан 170 г.
  • Шпинат 250 г.
  • Рікотта 500 г.
  • Макарони 400 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Заповніть велику каструлю водою, додайте трохи солі і доведіть до кипіння.

Крок - 1
02

Тим часом розігрійте трохи рослинного або оливкового масла в невеликій сковороді, додайте заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і смажте протягом 3-4 хвилин, помішуючи, а потім додайте очищений і подрібнений часник і смажте ще приблизно 2 хвилини.

Крок - 2
03

Додайте так само в сковороду свіжий шпинат і обсмажуйте, час від часу помішуючи, поки листя не почнуть в'янути і зменшуватися в обсязі, близько 5 хвилин.

Крок - 3
04

За допомогою дрібного сита злийте з шпинатної маси зайву рідину і дайте охолонути. Наріжте шпинатну суміш на обробній дошці набагато дрібніше і перенесіть у велику миску.

Крок - 4
05

У миску додайте так само сир рікотта, тертий на дрібній тертці сир пармезан, засипте сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх і добре перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів. Перекладіть утворену сирну суміш в кондитерський пакет.

Крок - 5
06

Коли вода в каструлі закипить, додайте в неї макарони і відварюйте у відповідності до вказівок на упаковці. Злийте воду і помістіть відварені макарони в миску з холодною водою на нетривалий час.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 180 градусів. Залийте в невелику форму для випічки на дно томатний соус, рівномірно розподіливши по всій ємності.

Крок - 7
08

Кожну макаронину зафаршіруйте підготовленою раніше сумішшю зі шпинату і сиру. У форму для випічки на соус викладіть макаронини в один шар відкритою стороною вгору.

Крок - 8
09

Додайте в кожну фаршировану макаронину одну маленьку кульку з моцарелли. Залийте томатним соусом зверху. Посипте натертим на дрібній тертці сиром пармезан.

Крок - 9
10

Накрийте форму з вмістом фольгою, відправте в розігріту духовку і випікайте близько 20 хвилин, зніміть фольгу і запікайте ще 10-15 хвилин або до тих пір, поки верх не стане золотистим. Прикрасьте готові фаршировані макарони листочками базиліка і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Макароны по флотски - покроковий рецепт, фото 1 Макароны по флотски 45 4 2 з 5 - детальніше -
Макароны с плавленым сыром - покроковий рецепт, фото 1 Макароны с плавленым сыром 40 4 3 з 5 - детальніше -
Макароны в сливочном соусе - покроковий рецепт, фото 1 Макароны в сливочном соусе 55 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мармелад из варенья - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад из варенья 45 3 3 з 5 - детальніше -
Салат царский с креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат царский с креветками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Багет в домашних условиях - покроковий рецепт, фото 1 Багет в домашних условиях 75 1 3 з 5 - детальніше -
Хлеб в хлебопечке - покроковий рецепт, фото 1 Хлеб в хлебопечке 170 1 2 з 5 - детальніше -