Шпинат і рикотта в макаронах. Багата, комфортна і смачна їжа, яку можна з'їсти, пообідавши або повечерявши. Дотримуйтесь цього рецепту, щоб дізнатися, як зробити фаршировані макарони мушлі.
Заповніть велику каструлю водою, додайте трохи солі і доведіть до кипіння.
Тим часом розігрійте трохи рослинного або оливкового масла в невеликій сковороді, додайте заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і смажте протягом 3-4 хвилин, помішуючи, а потім додайте очищений і подрібнений часник і смажте ще приблизно 2 хвилини.
Додайте так само в сковороду свіжий шпинат і обсмажуйте, час від часу помішуючи, поки листя не почнуть в'янути і зменшуватися в обсязі, близько 5 хвилин.
За допомогою дрібного сита злийте з шпинатної маси зайву рідину і дайте охолонути. Наріжте шпинатну суміш на обробній дошці набагато дрібніше і перенесіть у велику миску.
У миску додайте так само сир рікотта, тертий на дрібній тертці сир пармезан, засипте сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх і добре перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів. Перекладіть утворену сирну суміш в кондитерський пакет.
Коли вода в каструлі закипить, додайте в неї макарони і відварюйте у відповідності до вказівок на упаковці. Злийте воду і помістіть відварені макарони в миску з холодною водою на нетривалий час.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Залийте в невелику форму для випічки на дно томатний соус, рівномірно розподіливши по всій ємності.
Кожну макаронину зафаршіруйте підготовленою раніше сумішшю зі шпинату і сиру. У форму для випічки на соус викладіть макаронини в один шар відкритою стороною вгору.
Додайте в кожну фаршировану макаронину одну маленьку кульку з моцарелли. Залийте томатним соусом зверху. Посипте натертим на дрібній тертці сиром пармезан.
Накрийте форму з вмістом фольгою, відправте в розігріту духовку і випікайте близько 20 хвилин, зніміть фольгу і запікайте ще 10-15 хвилин або до тих пір, поки верх не стане золотистим. Прикрасьте готові фаршировані макарони листочками базиліка і подавайте до столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти