Укр
Рус
Макарони Другі страви Російська кухня

Фаршировані макарони трубочки каннеллоні

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

994 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Фаршировані макарони трубочки каннеллоні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо ви любите сир, то цей рецепт фаршированих макаронів трубочок каннеллоні ідеально вам підійде.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані макарони трубочки каннеллоні" (на 100 грам)

  • Білки10.8 гр.
  • Жири12.3 гр.
  • Вуглеводи9 гр.
  • Калорії194 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Почніть з доведення до кипіння каструлі з водою. Додайте в каструлю сіль і приготуйте макарони трубочки згідно з інструкцією на упаковці. Після приготування злийте воду і промийте макарони під прохолодною водою. Відкладіть на блюдо, щоб охололи.

Крок - 1
02

Поки готуються макарони, приготуйте начинку. У велику миску покладіть сир рікотта, додайте натертий на дрібній тертці твердий сир (наприклад, пекоріно), так само засипте сир моцарелла, розбийте курячі яйця, подрібнену петрушку, сіль і чорний мелений перець. Перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

У велику форму для випічки налийте досить багато томатного соусу і рівномірно розподіліть по дну.

Крок - 3
04

Щоб легко укласти сирну начинку в макарони, використовуйте великий закриваючийся кухонний целофановий пакет для зберігання, відрізавши один з нижніх кутів. Покладіть сирну начинку в пакет. Тримайте макаронину в одній руці, стискаючи пакет з сирною начинкою іншою. Як тільки сирна начинка заповнить приблизно половину макаронини, вичавіть більше сирної начинки на іншу сторону.

Крок - 4
05

Викладіть зафаршировані макарони в форму для випічки на томатну масу і продовжуйте заповнювати решту. Після того, як всі макарони трубочки будуть наповнені сирною начинкою і покладені в форму, рясно полийте їх зверху залишившимся томатним соусом.

Крок - 5
06

Надішліть форму з макаронами в розігріту духовку і запікайте близько 20 хвилин. Через цей час вийміть страву з духовки і посипте залишену моцарелу і натертий твердий сир поверх макаронів. Поставте знову форму в духовку і випікайте ще близько 10 хвилин або поки сир не розплавиться зверху.

Крок - 6
07

Вийміть форму з духовки і подавайте до столу ароматні і красиві фаршировані макарони трубочки каннеллоні. При подачі, можна страву посипати свіжою нашаткованою зеленню.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Закуска з помідорів - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з помідорів 15 3 1 з 5 - детальніше -
Самса з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Самса з листкового тіста 40 6 3 з 5 - детальніше -
Оцет - покроковий рецепт, фото 1 Оцет 40 1 2 з 5 - детальніше -
Полуничне желе - покроковий рецепт, фото 1 Полуничне желе 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти