Укр
Рус
Макарони Другі страви Російська кухня

Фаршировані макарони трубочки каннеллоні

( 5.0000 5 58 8 оцінок)
843 - переглядів
50 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Фаршировані макарони трубочки каннеллоні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо ви любите сир, то цей рецепт фаршированих макаронів трубочок каннеллоні ідеально вам підійде.

Інгредієнти

  • Зелень за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Соус томатний 5 скл.
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Яйце 2 шт.
  • Сир твердий 450 г.
  • Моцарелла 450 г.
  • Рікотта 680 г.
  • Макарони 300 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Почніть з доведення до кипіння каструлі з водою. Додайте в каструлю сіль і приготуйте макарони трубочки згідно з інструкцією на упаковці. Після приготування злийте воду і промийте макарони під прохолодною водою. Відкладіть на блюдо, щоб охололи.

Крок - 1
02

Поки готуються макарони, приготуйте начинку. У велику миску покладіть сир рікотта, додайте натертий на дрібній тертці твердий сир (наприклад, пекоріно), так само засипте сир моцарелла, розбийте курячі яйця, подрібнену петрушку, сіль і чорний мелений перець. Перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

У велику форму для випічки налийте досить багато томатного соусу і рівномірно розподіліть по дну.

Крок - 3
04

Щоб легко укласти сирну начинку в макарони, використовуйте великий закриваючийся кухонний целофановий пакет для зберігання, відрізавши один з нижніх кутів. Покладіть сирну начинку в пакет. Тримайте макаронину в одній руці, стискаючи пакет з сирною начинкою іншою. Як тільки сирна начинка заповнить приблизно половину макаронини, вичавіть більше сирної начинки на іншу сторону.

Крок - 4
05

Викладіть зафаршировані макарони в форму для випічки на томатну масу і продовжуйте заповнювати решту. Після того, як всі макарони трубочки будуть наповнені сирною начинкою і покладені в форму, рясно полийте їх зверху залишившимся томатним соусом.

Крок - 5
06

Надішліть форму з макаронами в розігріту духовку і запікайте близько 20 хвилин. Через цей час вийміть страву з духовки і посипте залишену моцарелу і натертий твердий сир поверх макаронів. Поставте знову форму в духовку і випікайте ще близько 10 хвилин або поки сир не розплавиться зверху.

Крок - 6
07

Вийміть форму з духовки і подавайте до столу ароматні і красиві фаршировані макарони трубочки каннеллоні. При подачі, можна страву посипати свіжою нашаткованою зеленню.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гнезда из макарон с фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Гнезда из макарон с фаршем 40 4 3 з 5 - детальніше -
Макароны в сливочном соусе - покроковий рецепт, фото 1 Макароны в сливочном соусе 55 6 3 з 5 - детальніше -
Макароны с беконом - покроковий рецепт, фото 1 Макароны с беконом 50 5 3 з 5 - детальніше -
Макароны под соусом болоньезе - покроковий рецепт, фото 1 Макароны под соусом болоньезе 45 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пудинг для детей из творога - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг для детей из творога 35 2 2 з 5 - детальніше -
Кимчи - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи 110 6 4 з 5 - детальніше -
Запеченный карп с медом - покроковий рецепт, фото 1 Запеченный карп с медом 90 4 3 з 5 - детальніше -