Укр
Рус
thermomix thermomix
Макарони Другі страви Російська кухня

Фаршировані макарони трубочки каннеллоні

50 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Фаршировані макарони трубочки каннеллоні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо ви любите сир, то цей рецепт фаршированих макаронів трубочок каннеллоні ідеально вам підійде.

Інгредієнти

  • Зелень за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Соус томатний 5 скл.
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Яйце 2 шт.
  • Сир твердий 450 г.
  • Моцарелла 450 г.
  • Рікотта 680 г.
  • Макарони 300 г.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Почніть з доведення до кипіння каструлі з водою. Додайте в каструлю сіль і приготуйте макарони трубочки згідно з інструкцією на упаковці. Після приготування злийте воду і промийте макарони під прохолодною водою. Відкладіть на блюдо, щоб охололи.

    Крок - 1
  2. 02

    Поки готуються макарони, приготуйте начинку. У велику миску покладіть сир рікотта, додайте натертий на дрібній тертці твердий сир (наприклад, пекоріно), так само засипте сир моцарелла, розбийте курячі яйця, подрібнену петрушку, сіль і чорний мелений перець. Перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.

    Крок - 2
  3. 03

    У велику форму для випічки налийте досить багато томатного соусу і рівномірно розподіліть по дну.

    Крок - 3
  4. 04

    Щоб легко укласти сирну начинку в макарони, використовуйте великий закриваючийся кухонний целофановий пакет для зберігання, відрізавши один з нижніх кутів. Покладіть сирну начинку в пакет. Тримайте макаронину в одній руці, стискаючи пакет з сирною начинкою іншою. Як тільки сирна начинка заповнить приблизно половину макаронини, вичавіть більше сирної начинки на іншу сторону.

    Крок - 4
  5. 05

    Викладіть зафаршировані макарони в форму для випічки на томатну масу і продовжуйте заповнювати решту. Після того, як всі макарони трубочки будуть наповнені сирною начинкою і покладені в форму, рясно полийте їх зверху залишившимся томатним соусом.

    Крок - 5
  6. 06

    Надішліть форму з макаронами в розігріту духовку і запікайте близько 20 хвилин. Через цей час вийміть страву з духовки і посипте залишену моцарелу і натертий твердий сир поверх макаронів. Поставте знову форму в духовку і випікайте ще близько 10 хвилин або поки сир не розплавиться зверху.

    Крок - 6
  7. 07

    Вийміть форму з духовки і подавайте до столу ароматні і красиві фаршировані макарони трубочки каннеллоні. При подачі, можна страву посипати свіжою нашаткованою зеленню.

    Крок - 7

Оцінити рецепт