Якщо ви любите сир, то цей рецепт фаршированих макаронів трубочок каннеллоні ідеально вам підійде.
Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Почніть з доведення до кипіння каструлі з водою. Додайте в каструлю сіль і приготуйте макарони трубочки згідно з інструкцією на упаковці. Після приготування злийте воду і промийте макарони під прохолодною водою. Відкладіть на блюдо, щоб охололи.
Поки готуються макарони, приготуйте начинку. У велику миску покладіть сир рікотта, додайте натертий на дрібній тертці твердий сир (наприклад, пекоріно), так само засипте сир моцарелла, розбийте курячі яйця, подрібнену петрушку, сіль і чорний мелений перець. Перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.
У велику форму для випічки налийте досить багато томатного соусу і рівномірно розподіліть по дну.
Щоб легко укласти сирну начинку в макарони, використовуйте великий закриваючийся кухонний целофановий пакет для зберігання, відрізавши один з нижніх кутів. Покладіть сирну начинку в пакет. Тримайте макаронину в одній руці, стискаючи пакет з сирною начинкою іншою. Як тільки сирна начинка заповнить приблизно половину макаронини, вичавіть більше сирної начинки на іншу сторону.
Викладіть зафаршировані макарони в форму для випічки на томатну масу і продовжуйте заповнювати решту. Після того, як всі макарони трубочки будуть наповнені сирною начинкою і покладені в форму, рясно полийте їх зверху залишившимся томатним соусом.
Надішліть форму з макаронами в розігріту духовку і запікайте близько 20 хвилин. Через цей час вийміть страву з духовки і посипте залишену моцарелу і натертий твердий сир поверх макаронів. Поставте знову форму в духовку і випікайте ще близько 10 хвилин або поки сир не розплавиться зверху.
Вийміть форму з духовки і подавайте до столу ароматні і красиві фаршировані макарони трубочки каннеллоні. При подачі, можна страву посипати свіжою нашаткованою зеленню.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти