Укр
Рус
Гриби в духовці Другі страви Італійська кухня

Фаршировані гриби

( 4.6667 4 53 3 оцінки)
573 - переглядів
55 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Фаршировані гриби - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці фаршировані гриби дуже прості в приготуванні і абсолютно смачні. Вони вегетаріанські і можуть бути закускою для всіх. Чудова страва до свят. Швидко і смачно, що може бути краще.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані гриби" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи3.3 гр.
  • Калорії78 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Обережно холодною водою змийте з грибів бруд і висушіть їх. Обережно відірвіть від кожної печериці стебла. Рекомендуємо придбати кілька зайвих грибів - на всякий випадок, якщо інгредієнт розірветься або пошкодиться. Помістіть гриби отворами вгору на деко, вистелений кухонною фольгою або пергаментним папером.

Крок - 1
02

Дрібно наріжте попередньо очищений від лушпиння часник і стебла грибів. Надішліть невелику каструлю на плиту. Нагрійте оливкову чи рослинну олію в каструлі і засипте в неї подрібнені стебла грибів і часник. Обсмажуйте продукти протягом 3 хвилин, постійно помішуючи.

Крок - 2
03

Поки суміш смажиться, збийте куряче яйце, сіль і чорний мелений перець разом в окремій ємності.

Крок - 3
04

Далі додайте попередньо вимиті і просушені листя шпинату в каструлю з грибною сумішшю. Розділіть листя, коли кидаєте їх жменькою. Готуйте вміст каструлі, помішуючи, поки шпинат не зів'яне, що займе всього близько 2 хвилин.

Крок - 4
05

Тепер ви повинні злити шпинат, тому що цей інгредієнт і гриби, дуже водянисті продукти. Ви можете помістити друшляк з дрібними отворами в раковину, або просто зробіть це над тарілкою, щоб ви могли бачити. Помістіть утворену суміш в друшляк і, використовуючи лопатку, натисніть в сторони, щоб вичавити якомога більше рідини.

Крок - 5
06

Тепер змішайте шпинат і цибулю з раніше підготовленою яєчною сумішшю. Додайте заздалегідь натертий на найдрібнішу тертку сир (ви можете використовувати будь-який тип тертого сиру, якщо хочете отримати фантазію, виберіть грюйер, якщо виберете пармезан, він все одно буде неймовірно смачним) і панірувальні сухарі. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 6
07

Помістіть підготовлену начинку в шапки грибів. Надішліть деко з фаршированими грибами в попередньо розігріту духовку до 165 градусів і випікайте приблизно 25-30 хвилин.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Домашній холодник в блендері - покроковий рецепт, фото 1 Домашній холодник в блендері 35 2 2 з 5 - детальніше -
Лаваш з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш з начинкою 85 2 3 з 5 - детальніше -
Бешамель без масла - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель без масла 40 1 2 з 5 - детальніше -