Фаршировані гриби завжди улюблені натовпом, і ці не виходять за рамки! Якщо ви любите м'ясо з грибами, то вам обов'язково сподобаються ці гриби, фаршировані стейком. Рибай, обсмажений на сковороді, підсмажена цибуля і гриби, вершковий сир і легке ігристе вино підсилюють цей рецепт. Додавання бекону - це заключний етап закуски.
Щоб зробити соус, змішайте сметану, майонез, копчений блакитний сир, трохи сколотини, оцет, подрібнений часник, копчену паприку, сіль і чорний мелений перець в мисці і добре перемішайте. Налаштуйте приправу, якщо необхідно.
Підготуйте вугільний гриль для прямого і непрямого приготування, поклавши гаряче вугілля на одну сторону гриля. Температура повинна бути навіть близько 250 градусів. Помістіть чавунну сковороду на решітку гриля і закрийте кришку, щоб розігріти ємність.
Втирайте тонкий шар рослинного масла по всіх поверхнях заздалегідь підготовленого яловичого стейка. Приправте стейк щедро спеціями барбекю. Дайте постояти кілька хвилин, щоб спеції прилипли до м'яса.
Залийте трохи рослинного масла в сковороду. Помістіть стейк зверху масла. Готуйте з відкритою кришкою, поки стейк не буде добре покритий кіркою і добре обсмажений. Переверніть і обсмажте протилежну сторону. Коли м'ясо буде обсмажене, видаліть стейк з сковороди, а сковороду відставте на час.
Підготуйте гриби, відірвавши акуратно стебла і вичистивши внутрішню частину шапки. Зарезервуйте м'ясо гриба. Дрібно наріжте стебла грибів і видовбану м'якоть. Надішліть нарізані кубиками гриби в миску. Додайте так само подрібнену червону цибулю в миску.
Поверніть сковороду на гриль, щоб розігріти протягом декількох хвилин. Не вичищайте жир від стейка. Коли сковорода буде гарячою, додайте в неї ще трохи рослинного масла і засипте суміш грибів і цибулі. Готуйте, поки цибуля не стане прозорою і не розм'якшеною.
Додайте в сковорідку подрібнений часник, залийте ігристе вино і варіть до тих пір, поки рідина майже не зменшиться. Поверніть суміш в миску.
Стейк яловичини (обсмажений) наріжте невеликими шматочками. Додайте в миску з раніше підготовленою грибною сумішшю. Також додайте в миску вершковий сир і гострий соус. Добре перемішайте все.
Викладіть підготовлену суміш в видовбані порожнини грибів, заповнюючи їх до верху. Оберніть кожен фарширований гриб однією половиною скибочки бекону і акуратно заколіть зубочисткою.
Викладіть фаршировані гриби в беконі на гриль і обсмажуйте на прямому вогні, спочатку зафаршірованою стороною вниз, потім перевертаючи, щоб обсмажити бекон з обох сторін. Перейдіть на непрямий вогонь, щоб закінчити підготовку. Гриби готуйте, поки бекон не підрум'яниться, і гриб розм'якшиться, але не буде сирим. Подавайте фаршировані гриби з раніше підготовленим соусом з блакитного сиру.
Випадкові рецепти