Укр
Рус
Гриби в духовці Другі страви Італійська кухня

Фаршировані гриби в беконі

( 5.0000 5 53 3 оцінки)
571 - переглядів
55 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Фаршировані гриби в беконі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Фаршировані гриби завжди улюблені натовпом, і ці не виходять за рамки! Якщо ви любите м'ясо з грибами, то вам обов'язково сподобаються ці гриби, фаршировані стейком. Рибай, обсмажений на сковороді, підсмажена цибуля і гриби, вершковий сир і легке ігристе вино підсилюють цей рецепт. Додавання бекону - це заключний етап закуски.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані гриби в беконі" (на 100 грам)

  • Білки9.4 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи2.5 гр.
  • Калорії163 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб зробити соус, змішайте сметану, майонез, копчений блакитний сир, трохи сколотини, оцет, подрібнений часник, копчену паприку, сіль і чорний мелений перець в мисці і добре перемішайте. Налаштуйте приправу, якщо необхідно.

Крок - 1
02

Підготуйте вугільний гриль для прямого і непрямого приготування, поклавши гаряче вугілля на одну сторону гриля. Температура повинна бути навіть близько 250 градусів. Помістіть чавунну сковороду на решітку гриля і закрийте кришку, щоб розігріти ємність.

Крок - 2
03

Втирайте тонкий шар рослинного масла по всіх поверхнях заздалегідь підготовленого яловичого стейка. Приправте стейк щедро спеціями барбекю. Дайте постояти кілька хвилин, щоб спеції прилипли до м'яса.

Крок - 3
04

Залийте трохи рослинного масла в сковороду. Помістіть стейк зверху масла. Готуйте з відкритою кришкою, поки стейк не буде добре покритий кіркою і добре обсмажений. Переверніть і обсмажте протилежну сторону. Коли м'ясо буде обсмажене, видаліть стейк з сковороди, а сковороду відставте на час.

Крок - 4
05

Підготуйте гриби, відірвавши акуратно стебла і вичистивши внутрішню частину шапки. Зарезервуйте м'ясо гриба. Дрібно наріжте стебла грибів і видовбану м'якоть. Надішліть нарізані кубиками гриби в миску. Додайте так само подрібнену червону цибулю в миску.

Крок - 5
06

Поверніть сковороду на гриль, щоб розігріти протягом декількох хвилин. Не вичищайте жир від стейка. Коли сковорода буде гарячою, додайте в неї ще трохи рослинного масла і засипте суміш грибів і цибулі. Готуйте, поки цибуля не стане прозорою і не розм'якшеною.

Крок - 6
07

Додайте в сковорідку подрібнений часник, залийте ігристе вино і варіть до тих пір, поки рідина майже не зменшиться. Поверніть суміш в миску.

Крок - 7
08

Стейк яловичини (обсмажений) наріжте невеликими шматочками. Додайте в миску з раніше підготовленою грибною сумішшю. Також додайте в миску вершковий сир і гострий соус. Добре перемішайте все.

Крок - 8
09

Викладіть підготовлену суміш в видовбані порожнини грибів, заповнюючи їх до верху. Оберніть кожен фарширований гриб однією половиною скибочки бекону і акуратно заколіть зубочисткою.

Крок - 9
10

Викладіть фаршировані гриби в беконі на гриль і обсмажуйте на прямому вогні, спочатку зафаршірованою стороною вниз, потім перевертаючи, щоб обсмажити бекон з обох сторін. Перейдіть на непрямий вогонь, щоб закінчити підготовку. Гриби готуйте, поки бекон не підрум'яниться, і гриб розм'якшиться, але не буде сирим. Подавайте фаршировані гриби з раніше підготовленим соусом з блакитного сиру.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хліб в хлібопічці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб в хлібопічці 170 1 2 з 5 - детальніше -
Вівсяна каша з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1 Вівсяна каша з йогуртом 30 4 2 з 5 - детальніше -
Пряники на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пряники на молоці 65 3 3 з 5 - детальніше -