Укр
Рус
Яйця фаршировані Закуски Монгольська кухня

Фаршировані яйця з шинкою і червоним перцем

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

762 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Фаршировані яйця з шинкою і червоним перцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Монгольська кухня, Мексиканська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Фаршировані яйця з шинкою і червоним перцем - швидка і дуже смачна закуска для святкового столу. Ця страва дозволяє вносити будь-які коригування і робити найрізноманітніші начинки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані яйця з шинкою і червоним перцем" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири12.7 гр.
  • Вуглеводи1.6 гр.
  • Калорії170 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування закуски, вибирайте великі яйця. Перед приготуванням ретельно вимийте їх з милом в теплій воді. Покладіть яйця в сотейник або невелику каструлю, залийте водою і поставте на середній або сильний вогонь. Посоліть воду, щоб під час готування шкаралупа не лопнула. Після закипання варіть яйця протягом 15 хвилин. Після чого зніміть з плити, злийте гарячу і залийте яйця холодною водою.

Крок - 1
02

Охолоджені яйця очистіть від шкаралупи і розріжте на 2 половинки. Відокремте жовтки від білків і висипте в глибоку миску.

Крок - 2
03

Цибулю очистіть від лушпиння, видаліть хвостики, наріжте дрібними шматочками, і висипте в миску з жовтками.

Крок - 3
04

Редис ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками. Подрібніть і додайте до решти інгредієнтів. Червоний перець чилі наріжте максимально дрібно і всипте в загальну масу.

Крок - 4
05

При виборі шинки для фаршированих яєць, зверніть увагу на її зовнішній вигляд і запах. Віддавайте перевагу продукту з щільною, однорідною структурою з легким і приємним м'ясним запахом. Оболонка повинна щільно прилягати до м'ясної основи.

Крок - 5
06

Шинку наріжте маленькими кубиками і висипте в миску. Заправте інгредієнти майонезом, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте. Щоб додати страві легку цитрусову нотку, влийте в суміш трохи лимонного соку.

Крок - 6
07

Яєчні половинки заповніть начинкою. Посипте дрібно нарізаною свіжою петрушкою. Фаршировані яйця готові! Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рисова локшина з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Рисова локшина з креветками 45 6 3 з 5 - детальніше -
Пахлава турецька - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава турецька 50 4 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий смузі з м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий смузі з м’ятою 30 1 2 з 5 - детальніше -
Буженина з індички - покроковий рецепт, фото 1 Буженина з індички 65 1 3 з 5 - детальніше -