Фаршировані яйця з шинкою і червоним перцем - швидка і дуже смачна закуска для святкового столу. Ця страва дозволяє вносити будь-які коригування і робити найрізноманітніші начинки.
Для приготування закуски, вибирайте великі яйця. Перед приготуванням ретельно вимийте їх з милом в теплій воді. Покладіть яйця в сотейник або невелику каструлю, залийте водою і поставте на середній або сильний вогонь. Посоліть воду, щоб під час готування шкаралупа не лопнула. Після закипання варіть яйця протягом 15 хвилин. Після чого зніміть з плити, злийте гарячу і залийте яйця холодною водою.
Охолоджені яйця очистіть від шкаралупи і розріжте на 2 половинки. Відокремте жовтки від білків і висипте в глибоку миску.
Цибулю очистіть від лушпиння, видаліть хвостики, наріжте дрібними шматочками, і висипте в миску з жовтками.
Редис ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками. Подрібніть і додайте до решти інгредієнтів. Червоний перець чилі наріжте максимально дрібно і всипте в загальну масу.
При виборі шинки для фаршированих яєць, зверніть увагу на її зовнішній вигляд і запах. Віддавайте перевагу продукту з щільною, однорідною структурою з легким і приємним м'ясним запахом. Оболонка повинна щільно прилягати до м'ясної основи.
Шинку наріжте маленькими кубиками і висипте в миску. Заправте інгредієнти майонезом, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте. Щоб додати страві легку цитрусову нотку, влийте в суміш трохи лимонного соку.
Яєчні половинки заповніть начинкою. Посипте дрібно нарізаною свіжою петрушкою. Фаршировані яйця готові! Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти