Укр
Рус
Закуска з помідорів Закуски Українська кухня

Фаршировані помідори

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

765 - переглядів
25 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Фаршировані помідори - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Фаршировані помідори - відмінна знахідка для святкового столу. Це проста і легка закуска може урізноманітнити і повсякденне меню. Подаруйте своїм близьким святковий весняний настрій і приготуйте смачну і оригінальну страву до вечері або на обід.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані помідори" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи4.2 гр.
  • Калорії86 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування фаршированих помідор вибирайте щільні, пружні і м'ясисті сорти довгастої форми. Дуже добре підходить сорт Сливка або великі помідори Черрі. У глибоку миску викладіть вершковий сир Жерве. Його можна замінити іншим пастоподібним сиром. Можна використовувати Рікотту, Філадельфію або жирний сир збитий блендером. Твердий сир Ейдам натріть на великій тертці або середній і висипте в миску.

Крок - 1
02

Сири посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте вінчиком до однорідного стану. За бажанням можна додати пропущений через прес часник.

Крок - 2
03

Поки начинка трохи настоїться, приготуйте помідори. Ретельно вимийте їх під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками.

Крок - 3
04

Зробіть хрестоподібний надріз в протилежному хвостику частини помідора. До кінця не дорізайте, залишивши 1-1,5 см. Акуратно, за допомогою чайної ложки, витягніть м'якоть з насінням. Плід всередині повинен залишитися практично сухим, без соку.

Крок - 4
05

Заповніть помідори приготовленою начинкою, намагайтеся не пошкодити основу. Щоб бутони тюльпанів виглядали акуратно і красиво, паперовим рушником видаліть з зовнішньої частини помідорів залишки начинки.

Крок - 5
06

Стебла молодого часнику вимийте в прохолодній проточній воді і обсушіть. Викладіть пучок на порційне блюдо і перев'яжіть його стебельком, імітуючи букет.

Крок - 6
07

Розправте верхню частину часникового пір'я і розташуйте фаршировані помідори так, щоб стебла збігалися з бутонами. Красива, яскрава і ошатна страва готова до подачі. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини 50 4 3 з 5 - детальніше -
Суп з тефтельками і вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Суп з тефтельками і вермішеллю 50 4 3 з 5 - детальніше -