Укр
Рус
Закуска з помідорів Закуски Угорська кухня

Фаршировані помідори в духовці

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

649 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Фаршировані помідори в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Досить апетитно виглядають ці фаршировані помідори - це ви самі бачите. Адже помідори, такий овоч, який просто створений для фарширування. Томати можуть готуватися як гаряче друга страва, так і в якості холодної закуски.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані помідори в духовці" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири10.7 гр.
  • Вуглеводи4.9 гр.
  • Калорії153 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Візьміть помідори (виберіть однакового розміру), ретельно їх помийте і просушіть паперовим рушником. Кожен помідор відріжте зверху, шапочки поки не викидайте. Вичерпайте з помідорів ложкою всю м'якоть. Тримайте цю м'якоть осторонь, так як в подальшому будете використовувати її для приготування соусу.

Крок - 1
02

Нагрійте рослинне або оливкове масло в невеликій сковороді, додайте попередньо очищений від лушпиння і подрібнений часник, зовсім трохи натертого на тертці імбиру і обсмажуйте, перемішуючи, протягом 2-3 хвилин.

Крок - 2
03

Потім додайте в сковороду заздалегідь очищену від лушпиння і нашатковану невеликими шматочками червону цибулю і обсмажте до напівпрозорості або до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 3
04

Тепер додайте в сковороду частину раніше підготовленої м'якоті томатів, трохи заздалегідь дрібно нарізаного зеленого перцю чилі і добре перемішайте все, до об'єднання інгредієнтів. Обсмажуйте вміст приблизно 5-7 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

Крок - 4
05

Засипте в сковорідку трохи солі, додайте червоний мелений перець (можна використовувати пластівці чилі) сушену куркуму, спеції гарам масала і ретельно перемішайте.

Крок - 5
06

Додайте в сковорідку попередньо натертий на крупній тертці сир Панир (можете використовувати інший твердий сир, який не дуже добре плавиться) і добре перемішайте. Варіть вміст близько 5-7 хвилин на середньому вогні. Зніміть сковороду із вмістом з вогню.

Крок - 6
07

Візьміть помідор і кожен наповніть акуратно за допомогою ложки раніше підготовленою сумішшю. Викладіть фаршировані помідори в форму для запікання. Додайте зверху трохи попередньо натертий сир моцарелла.

Крок - 7
08

Розігрійте духовку до 200-220 градусів. Надішліть форму з вмістом в духовку і випікайте близько 20 хвилин або поки сир не розплавиться.

Крок - 8
09

Вийміть форму з духовки. Прикрасьте фаршировані помідори подрібненим коріандром. Подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гаспачо з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з сиром 50 4 3 з 5 - детальніше -
Панкейкі пишні - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі пишні 65 1 3 з 5 - детальніше -
Гуляш з курки по-мадярськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з курки по-мадярськи 45 3 3 з 5 - детальніше -