Фаршировані макарони "гнізда" - унікальна ідея, щоб спробувати смачно приготувати макаронні вироби. Насолоджуйтесь приготуванням цього принадного рецепта макаронів, додавши крокети, і багато сиру.
Доведіть каструлю з підсоленою водою до кипіння на сильному вогні. Потім засипте в каструлю з водою спагетті і приготуйте їх протягом 2 хвилин помішуючи. Переконайтеся, що спагетті приготовлені, але трохи недоварені.
Злийте воду зі спагеті, перекладіть їх в окрему миску і полийте рясно оливковою олією. Струсіть спагетті в мисці з маслом до рівномірного покриття.
Додайте в миску зі спагеті збите куряче яйце (це робити не обов'язково) і добре перемішайте, щоб після приготування майбутні «гнізда» легше виходили з форми для випічки. Поставте спагетті в холодильник на 15 хвилин.
Потім додайте в миску зі спагеті натертий на самій дрібній тертці пармезан і перемішайте до рівномірного об'єднання інгредієнтів.
Підготуйте курячі крокети згідно з інструкцією на упаковці. А саме: помістіть глибоку сковорідку на плиту, налийте в неї багато рослинного масла і добре прогрійте. Покладіть в масло крокети і обсмажте, постійно перевертаючи з боку на бік, до утворення золотистої скоринки на них.
Візьміть жменю підготовлених спагетті і акуратно викладіть в кожному осередку (попередньо змащеному олією) форми для кексів. Натисніть обережно всередину, щоб створити форму необхідного гнізда.
Додайте в кожне гніздо з макаронів трохи соусу для спагетті (можна використовувати будь-який соус, навіть гострий або кетчуп), раніше обсмажений курячий крокет і ще трохи того ж соусу.
Тепер посипте на крокети попередньо натертий на самій дрібній тертці син пармезан. Надішліть форму з вмістом в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів і випікайте протягом 15-20 хвилин.
Охолодіть готові фаршировані макарони «гнізда» перш ніж виймати їх з форми. (Якщо ви почнете витягати їх, поки вони гарячі, локшина може розвалитися). Посипте страву зверху натертим пармезаном, прикрасьте нашаткованим базиліком і подавайте до столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти