Фаршировані макарони мушлі - популярна італійська страва, яку можна легко приготувати своїми руками. Пропонуємо адаптований рецепт мушель, фаршированих сиром з яйцем і зеленню. Макарони вийдуть ніжними, вершковими, поживними і неймовірно апетитними.
Підготуйте інгредієнти. Зверніть увагу, що для цієї страви потрібні великі макарони равлики, які можна фарширувати. Куряче яйце, зелена цибуля і шпинат вимийте і висушіть.
Закип'ятіть в каструлі воду, посоліть за смаком і відваріть равлики відповідно до інструкції на упаковці. Не переваріть. Мушлі повинні бути альденте, так як їм ще належить запікатися в духовці. Готові макарони відкиньте на друшляк, дайте воді стекти і остудіть.
Приготуйте начинку. Овечий сир і моцарелу натріть на дрібній тертці і відправте в миску. Вбийте туди ж куряче яйце.
Свіжий шпинат і зелену цибулю наріжте ножем і додайте в миску з сиром і яйцем. Перемішайте інгредієнти до однорідності. Начинка готова. Остигнули черепашки наповніть сирною начинкою.
У форму для випічки влийте томатний соус на свій смак. Щоб зберегти італійський колорит, ми використовуємо томатно-базиліковий, який додасть страві фантастичний аромат. Занурте в соус фаршировані макарони. Покрийте форму зверху фольгою і відправте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте страву ще 15 хвилин.
Готові фаршировані макарони подавайте порційно, виклавши на тарілки разом з соусом, в якому вони готувалися. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти