Укр
Рус
Риба Другі страви Норвезька кухня

Фарширована риба по-єврейськи

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

782 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Фарширована риба по-єврейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Норвезька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Фарширована риба по-єврейськи - страва, гідна царського столу. Чудова альтернатива або доповнення до головних м'ясних страв на святковому столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фарширована риба по-єврейськи" (на 100 грам)

  • Білки12.6 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи6.7 гр.
  • Калорії133 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування фаршированого коропа, віддавайте перевагу великій рибі від 1 кг і вище, в ній менше дрібних кісток. Карпа почистіть, видаліть нутрощі і ретельно вимийте. За допомогою ножа акуратно відокремте тушку від шкірки. Намагайтеся, не порушити цілісність шкіри. Потім відокремте філе від кістки. Уважно переглядайте м'ясо, щоб уникнути попадання кісточок в страву.

Крок - 1
02

У глибоку миску покладіть м'якоть батона і залийте молоком. Додайте до неї рибне філе.

Крок - 2
03

Цибулину очистіть від лушпиння і наріжте великими кубиками. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і додайте вершкове масло. Висипте в жаровню цибулю і обсмажте до золотистого кольору, постійно перемішуючи. Смажену пряність викладіть в миску з рибою і переміксуйте. Пропустіть суміш через м'ясорубку або подрібніть за допомогою блендера.

Крок - 3
04

Додайте в рибний фарш яйце, сіль і чорний мелений перець і ретельно перемішайте рукою або ложкою до однорідності. Шкіру з головою покладіть на зручне блюдо і начиніть фаршем. Щільно загорніть шкірку знизу, щоб начинка не розпливлася. Для надійності, можна зашити черевце або зав'язати ниткою.

Крок - 4
05

Застеліть деко пергаментним папером і викладіть на нього рибу черевцем вниз. Надайте їй правильну форму і поставте в розігріту до 150 ° С духовку. Запікайте страву протягом 60 хвилин.

Крок - 5
06

Готову рибу викладіть на блюдо і розріжте на рівні порційні шматочки гострим ножем. Лимон ретельно вимийте і наріжте тонкими кружечками.

Крок - 6
07

Вставте їх між шматочками риби. Спинку прикрасьте морквою і свіжою петрушкою. Фарширована риба готова. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Борщ з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з фрикадельками 100 5 3 з 5 - детальніше -
Юшка з сайри - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сайри 50 6 3 з 5 - детальніше -
Нутелла з арахісом - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла з арахісом 50 2 3 з 5 - детальніше -
Бешамель зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель зі сметаною 65 1 3 з 5 - детальніше -