Укр
Рус
Яйця фаршировані Закуски Середземноморська кухня

Фаршировані яйця з сардиною

( 4.8235 4 517 17 оцінок)

2216 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Фаршировані яйця з сардиною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Фаршировані яйця - це, мабуть, одна з найвідоміших і популярних закусок по всьому світу. Готується просто, ніяких труднощів у процесі приготування не виникає, тому цю страву готують практично усі, навіть початківці господині. Одним з безпрограшних варіантів даної закуски вважаються яйця, фаршировані сардиною. Це дуже вдалий варіант, адже страва виходить смачною, а набір продуктів цілком доступний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані яйця з сардиною" (на 100 грам)

  • Білки13 гр.
  • Жири10.7 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії168 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Немає нічого простішого, ніж приготувати фаршировані яйця, не дарма ж страва така популярна серед господинь, які вміють цінувати час. Ну що ж, приступимо. Насамперед потрібно відварити яйця, і приготувати їх потрібно круто. Для цього є кілька рекомендацій, як зробити роботу якісно. Отже, наливаємо в каструлю води і ставимо на вогонь.

Крок - 1
02

Деякі господині кладуть яйця відразу в холодну воду, але в цьому випадку в процесі варіння вони можуть почати лопатися. Тому ми пропонуємо опускати їх в киплячу воду. Робимо це акуратно, так як для нашої страви нам потрібні цілі і неушкоджені яйця.

Крок - 2
03

Можна також трохи підсолити воду. Ми залишаємо варитися яйця приблизно 8-10 хвилин, цього часу повинно вистачити, щоб вони вийшли крутими. Після цього заливаємо їх холодною водою і залишаємо на кілька хвилин. Таким чином їх зручно буде чистити.

Крок - 3
04

Отже, через деякий час очистимо їх від шкаралупи і розріжемо навпіл. Що стосується способу, краще розрізати їх уздовж, так і зручніше, і більше начинки влазить.

Крок - 4
05

Далі дістаємо жовтки і подрібнюємо їх в окремій ємності за допомогою вилки. Залишимо пару жовтків цілими, вони нам знадобляться трохи пізніше.

Крок - 5
06

Тепер переходимо до наступного етапу і готуємо начинку. Відкриваємо банку з сардинами, до речі, їх краще купувати в маслі або власному соці. Викладаємо їх у миску і гарненько тиснемо виделкою, щоб подрібнити.

Крок - 6
07

Тепер з'єднуємо разом яєчні жовтки і сардини, а також кидаємо дрібно нарізані крабові палички.

Крок - 7
08

Також додаємо майонез і кетчуп, а потім все ретельно перемішуємо. У нас повинна вийти однорідна в'язка маса, ароматна і апетитна на вигляд.

Крок - 8
09

Залишається нафарширувати яєчні білки. У кожну половинку викладаємо нашу начинку. Наповнюємо її повністю і навіть робимо гірку. Зверху посипаємо кожну штучку тертим яєчним жовтком.

Крок - 9
10

Для того, щоб фаршировані яйця з сардиною виглядали ще більш апетитно і нарядно, прикрасимо їх листочками шпинату і шматочком червоної риби. У підсумку маємо гарну, яскраву, ароматну страву, яка відмінно виглядає на святковому столі і прикрашає його. Ця закуска розлітається завжди швидко, зручна і ситна.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Медовик - покроковий рецепт, фото 1 Торт Медовик 180 7 4 з 5 - детальніше -
Китайські пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Китайські пельмені 75 6 4 з 5 - детальніше -
Італійський сабайон - покроковий рецепт, фото 1 Італійський сабайон 50 3 3 з 5 - детальніше -