Укр
Рус
Яйця фаршировані Закуски Середземноморська кухня

Фаршировані яйця з консервою

( 4.7692 4 513 13 оцінок)
2027 - переглядів
30 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Фаршировані яйця з консервою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Фаршировані яйця - одна з найпопулярніших закусок для фуршетного столу. Дійсно це дуже зручна і легка в приготуванні страва, що має величезну палітру різних смакових фарб, оскільки варіантів начинки яєць зібралася величезна кількість. Одним з таких варіантів є рибні консерви. Саме цей продукт пропонуємо вам використовувати в цьому рецепті. Для приготування фаршированих консервами яєць знадобиться мінімум продуктів і часу, а результат приємно порадує вас відмінним смаком.

Інгредієнти

  • Гірчиця 1 ч.л
  • Паприка за смаком
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Майонез 2 ст.л
  • Риба консервована 120 г.
  • Яйце 4 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку відваримо яйця. Щоб вони вийшли круто, їх потрібно варити протягом 10 хвилин, після того, як закипить вода. Краще покласти яйця в киплячу воду, акуратно опустивши на саме дно, щоб не розбилося. Також не варто залишати сильний вогонь, інакше яйця можуть полопатися.

Крок - 1
02

Після того, як яйця приготуються, їх слід помістити в холодну воду, злегка надбив, щоб всередину потрапило трохи води. Залишимо яйця в холодній воді на кілька хвилин. Тоді вони будуть легко чиститись і збережуть потрібний вид.

Крок - 2
03

Отже, відварені і охолоджені яйця чистимо і розрізаємо навпіл. Розрізати краще уздовж. Після цього акуратно виймаємо жовтки в окрему ємність.

Крок - 3
04

Тепер беремо звичайну вилку і гарненько розминаємо жовтки, щоб вийшли крихти. У цю ж ємність викладаємо рибні консерви. Вид консервів можна брати будь-який по вашому бажанню і смаку, єдина умова: не варто використовувати консерви з томатами, відмінно підійдуть рибні консерви у власному соку або в олії, такі як тунець, сардина, сайра та ін.

Крок - 4
05

Потім додаємо майонез (також можна сметану), гірчицю, яка додасть страві особливої пікантності, сіль і перець і ретельно все перемішуємо. У нас повинна вийти однорідна, м'яка суміш ніжної текстури і крему.

Крок - 5
06

Тепер займемося начинкою яєць. Постараємося, щоб фаршировані яйця мали гарний, представницький вигляд і дуже апетитно і зі смаком виглядали на столі. Для цього використовуємо кондитерський рукав, в який викладаємо нашу суміш. Насадку можна взяти будь-яку, на ваш розсуд.

Крок - 6
07

Отже, беремо кондитерський мішок і наповнюємо з його допомогою наші половинки яєчних білків. Тепер зверху кладемо помиті листочки петрушки і посипаємо меленою паприкою.

Крок - 7
08

Поєднання жовтого, зеленого і червоного кольорів робить цю страву красивою, яскравою і дуже апетитною на вигляд. Фаршировані яйця з консервою - це проста і нехитра, але при цьому смачна, ситна закуска, яка неодмінно прикрасить ваш стіл і справить гарне враження на гостей.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Трухлявый пень - покроковий рецепт, фото 1 Торт Трухлявый пень 60 7 3 з 5 - детальніше -
Мороженое из молока и сахара - покроковий рецепт, фото 1 Мороженое из молока и сахара 30 1 3 з 5 - детальніше -
Сахарная глазурь - покроковий рецепт, фото 1 Сахарная глазурь 20 1 3 з 5 - детальніше -