Укр
Рус
Яйця фаршировані Закуски Середземноморська кухня

Фаршировані яйця з цибулею

( 4.8333 4 512 12 оцінок)

2143 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Фаршировані яйця з цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Чудова закуска, яка готується на швидку руку, з використанням мінімуму продуктів - це не що інше, як фаршировані яйця. Це нехитра, абсолютно нескладна в приготуванні і доступна страва - відмінна закуска для весняних свят, яка може відмінно прикрасити будь-який святковий стіл. Начинку для фарширування яєць можна приготувати з різних інгредієнтів, починаючи з сирів і закінчуючи субпродуктами або рибними консервами. Також можна додати страві пікантності, додавши прянощі або часник. Але сьогодні я пропоную приготувати страву, без якої ви не зможете обійтися, якщо спробуєте приготувати хоча б раз. У моєму варіанті рецепта пропоную в якості начинки використовувати зелену цибулю, з якою вона вийде простою, але смачною, з солодкуватою ноткою, та ще й ароматною. Додавши будь-які прянощі, спеції або екзотичні фрукти ви зможете створити досить вишукану страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані яйця з цибулею" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири13.8 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії174 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Починаємо, звичайно ж з підготовки яєць, адже це в загальному то і є основний інгредієнт, з якого готується ця невигадлива закуска. Яйця краще взяти великі, так як їх буде легше фарширувати, але попередньо необхідно відварити. Для цього укладаємо яйця в каструлю, наливаємо води, кидаємо жменю солі і поміщаємо на плиту.

Крок - 1
02

Доводимо до кипіння і відварюємо яйця хвилин 10 в підсоленій воді, так, саме в підсоленій, для того, щоб яєчна шкаралупа добре чистилася.

Крок - 2
03

Після того, як каструлю з вареними яйцями зняли з вогню, гарячу воду, в якій вони варилися, зливаємо і заливаємо холодною водою, залишаємо на деякий час остигати.

Крок - 3
04

Після цього остиглі яйця очищаємо від шкаралупи і розрізаємо вздовж навпіл. З кожної половинки витягаємо жовтки, які перекладаємо в чашу блендера, де будемо готувати начинку для фарширування.

Крок - 4
05

Зелень цибулі обполіскуємо водою, трохи просушуємо і нарізаємо довгенькою соломкою, теж кидаємо в блендер, де вже знаходяться яєчні жовтки.

Крок - 5
06

Очищений авокадо теж кидаємо в чашу блендера, він додасть майбутній страві пікантний смак і аромат.

Крок - 6
07

Обов'язковою добавкою до фаршу є майонез, досить високої жирності і густий по консистенції.

Крок - 7
08

І нарешті, розрізаємо навпіл лимон і з однієї половинки видавлюємо до решти інгредієнтів сік лимона. На цьому етапі трохи всі інгредієнти присолюємо і перебиваємо за допомогою блендера в однорідну масу. Завдяки зелені цибулі, начинка для фарширування яєць вийде красивого салатового кольору.

Крок - 8
09

На красиву тарілку викладаємо половинки яєць (білки), за допомогою кондитерського мішечка наповнюємо приготованою сумішшю, викладаючи красивою гіркою

Крок - 9
10

Зверху на кожне фаршироване яйце кладемо згорнуту скибочку шинки, посипаємо дрібно нарізаною зеленню цибулі і прикрашаємо на свій смак. Ось така красива і смачна закуска чудово прикрасить ваш обідній або святковий стіл.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з огірків - покроковий рецепт, фото 1 Салат з огірків 30 3 2 з 5 - детальніше -
Чізкейк з маскарпоне - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з маскарпоне 100 4 3 з 5 - детальніше -
Варене згущене молоко - покроковий рецепт, фото 1 Варене згущене молоко 55 1 3 з 5 - детальніше -